Şimdi Ara

Passolig Bilet Alımı Hakkında...[ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Passolig Kart Olayında Yeniyim Yardımcı Bilenler Yardımcı Olursa Sevinirim.Bir tanıdığımla maça gideceğiz.Maç Biletini passo.com.tr den alacağız.Sorum şu ;

*Her Karta ayrı ayrı mı Bilet Almalıyım , yoksa bi karta 2 bilet alıp birini diğer kartamı tanımlamalıyım ? Diğer karta bileti tanımlamak nasıl oluyor ? Bilet Nasıl Alınır ?

Sık Sorulan Sorular pek yardımcı olmadı bende konu açtım.Bilenler Yardım Ederse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD8A54484 -- 6 Eylül 2015; 21:34:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Passolig Bilet Alımı Hakkında

Passolig, Türkiye'de futbol maçlarına giriş için kullanılan elektronik bir bilet sistemidir. Passolig kartınızı kullanarak maç biletlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

Passolig Hızlı Bilet Alma Taktikleri

• Passolig uygulamasını telefonunuza indirin.
    • Passolig kartınızı önceden satın alın ve hesabınıza ekleyin.
    • Bilet satışlarının başladığı tarihi ve saati önceden öğrenin.
    • İnternet bağlantınızın güçlü olduğundan emin olun.
    • Birden fazla cihazdan bilet almaya çalışmayın.

Passolig Tanımlama Hatası

Passolig tanımlama hatası, Passolig kartınız veya uygulamanızın sistem tarafından tanınmadığı anlamına gelir. Bu hatayı gidermek için şu adımları izleyebilirsiniz:

• Passolig uygulamasını güncelleyin.
    • Kartınızı tekrar sisteme ekleyin.
    • Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.

Passolig Bilet Alma Taktikleri

Passolig bilet alma taktiklerini uygulayarak biletlerinizi daha kolay bir şekilde satın alabilirsiniz:

• Önceden Passolig kartı satın alın ve hesabınıza ekleyin.
    • Bilet satışlarının başladığı tarihi ve saati önceden öğrenin.
    • İnternet bağlantınızın güçlü olduğundan emin olun.
    • Birden fazla cihazdan bilet almaya çalışmayın.

Passolig TC Tanımlama Hatası

Passolig TC tanımlama hatası, T.C. kimlik numaranızın sistem tarafından tanınmadığı anlamına gelir. Bu hatayı gidermek için şu adımları izleyebilirsiniz:

• Profil bilgilerinizi kontrol edin ve doğru olduğundan emin olun.

Passolig Biletim Gözükmüyor

Passolig biletinizin gözükmemesi, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Bilet henüz hesabınıza aktarılmadı.
    • Bilet başka bir hesaba transfer edildi.
    • Bilet iptal edildi.

Bu sorunu gidermek için Passolig müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz önerilir.

Passolig Bilet Tanımlama Sorunu

Passolig bilet tanımlama sorunu, bilet kodunuzun sistem tarafından tanınmadığı anlamına gelir. Bu hatayı gidermek için şu adımları izleyebilirsiniz:

• Bilet kodunuzu tekrar kontrol edin ve doğru olduğundan emin olun.

Passolig Transfer Edilen Bilet Gözükmüyor

Transfer edilen bir Passolig biletinin gözükmemesi, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Bilet henüz hesabınıza aktarılmadı.
    • Bilet başka bir hesaba transfer edildi.
    • Bilet iptal edildi.

Bu sorunu gidermek için Passolig müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Burada ciddi sorular sorma dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Burada ciddi sorular sorma dostum

Futbol Bölümünde Açamadığım İçin Burada Açtım. Başka Alternatif Yok Gibi
  • Elinizde kartlar var mi kardesim varsa siteye girip biletleri yukluyorsunuz iki karta ayri ayri,sordugun sorudan bisey anlamadim ayrica

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Elinizde kartlar var mi kardesim varsa siteye girip biletleri yukluyorsunuz iki karta ayri ayri,sordugun sorudan bisey anlamadim ayrica

Sorum Şu ;

x ve y kartlar

Bir maç için x kartına 2 bilet alıp (yan yana koltuk) , bi bileti x kartına diğer bileti y kartına tanımlayabilirmiyiz ? yapabilirsek nasıl ?

Böyle bir sorunun doğmasının sebebi ise ayrı ayrı bilet alınırsa x kartına alıp çıktıktan sonra y kartına almak için tekrar giriş yaptığımızda geçen sürede x in yanlarının alınabilecek olmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Great_Programmer

quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Elinizde kartlar var mi kardesim varsa siteye girip biletleri yukluyorsunuz iki karta ayri ayri,sordugun sorudan bisey anlamadim ayrica

Sorum Şu ;

x ve y kartlar

Bir maç için x kartına 2 bilet alıp (yan yana koltuk) , bi bileti x kartına diğer bileti y kartına tanımlayabilirmiyiz ? yapabilirsek nasıl ?

Böyle bir sorunun doğmasının sebebi ise ayrı ayrı bilet alınırsa x kartına alıp çıktıktan sonra y kartına almak için tekrar giriş yaptığımızda geçen sürede x in yanlarının alınabilecek olmasıdır.

bir den fazla bilet alabilirsin bunun sayısın kulüp belirler genelde,ama paso kartına bir tanesini tanımlarsın yani dediğini yapabilirsin 2 bilet alıp diğerini transfer edersin,deneseydin almıştın şimdiye

• quote:

Merhaba ,

Passolig Kart Olayında Yeniyim Yardımcı Bilenler Yardımcı Olursa Sevinirim.Bir tanıdığımla maça gideceğiz.Maç Biletini passo.com.tr den alacağız.Sorum şu ;

*Her Karta ayrı ayrı mı Bilet Almalıyım , yoksa bi karta 2 bilet alıp birini diğer kartamı tanımlamalıyım ? Diğer karta bileti tanımlamak nasıl oluyor ? Bilet Nasıl Alınır ?

Sık Sorulan Sorular pek yardımcı olmadı bende konu açtım.Bilenler Yardım Ederse...

Tek kartla atıyorum 5 koltuk seçersin. Devam et dersin. Sonra karşına koltukları tanımlayacağın kartlar için TC kimlik no kutuları çıkar. İlgili kutulara maça gidecek arkadaşlarının TC nolarını yazıp tanımla dersin.

Burada tek sorun; 5 biletin de parasının senin kartından çıkacak olması. Biletler ise tanımladığın TC'ye sahip olan kişilerin kartına yüklenir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

Merhaba ,

Tek kartla atıyorum 5 koltuk seçersin. Devam et dersin. Sonra karşına koltukları tanımlayacağın kartlar için TC kimlik no kutuları çıkar. İlgili kutulara maça gidecek arkadaşlarının TC nolarını yazıp tanımla dersin.

Burada tek sorun; 5 biletin de parasının senin kartından çıkacak olması. Biletler ise tanımladığın TC'ye sahip olan kişilerin kartına yüklenir.

@reguse , @fabrizo ikinizede teşekkür ederim olayı anladım.

@reguse gerçekten açıklayıcı bir cevap olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FD8A54484

quote:

quote:

Merhaba ,

@reguse , @fabrizo ikinizede teşekkür ederim olayı anladım.

@reguse gerçekten açıklayıcı bir cevap olmuş.
    @reguse

Yeni konu açmak istemedim.Size bi sorum daha olacak.

Karta şifre almak gereklimi ? Almazsamda bi sıkıntı yaratırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD8A54484 -- 6 Eylül 2015; 20:55:24 >

• quote:

@reguse

İnternet bankacılığı kullandığınız sürece sıkıntı yok. Kart şifresine ihtiyacınız olmuyor. Kartınızda para bitse bile başka bir karttan hesabınıza para aktarabiliyorsunuz.

Kart elime ulaştığı gün telefon ile kart şifremi aldım müşteri hizmetlerinden ama bugüne kadar hiç kullanmadım o şifreyi :)

• quote:

quote:

@reguse

İnternet bankacılığı kullandığınız sürece sıkıntı yok. Kart şifresine ihtiyacınız olmuyor. Kartınızda para bitse bile başka bir karttan hesabınıza para aktarabiliyorsunuz.

Kart elime ulaştığı gün telefon ile kart şifremi aldım müşteri hizmetlerinden ama bugüne kadar hiç kullanmadım o şifreyi :)

Çok Teşekkür Ederim Cevanınız İçin. Sms ile olmadı Müşteri hizmetleri zaten bi dert para aktarımını zaten ptt tc kimlik no ile yapıyor.Sanırım anlaşmalı bankamatiklerden fln para atmak ve alışveriş için şifre lazım.Ben zaten sadece maç için kullanacağım.

• quote:

quote:

quote:

@reguse

Çok Teşekkür Ederim Cevanınız İçin. Sms ile olmadı Müşteri hizmetleri zaten bi dert para aktarımını zaten ptt tc kimlik no ile yapıyor.Sanırım anlaşmalı bankamatiklerden fln para atmak ve alışveriş için şifre lazım.Ben zaten sadece maç için kullanacağım.

Alıntıları Göster
    ben Mayıs 2014 yılında siparişimi verdim. Hala kart elimde değil. 4 kere aradım tekrar yollıcaz dediler. Sanırsam adres yerine Türkiye yerine Uganda yazdım kuryeci Uganda'da beni arıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

ben Mayıs 2014 yılında siparişimi verdim. Hala kart elimde değil. 4 kere aradım tekrar yollıcaz dediler. Sanırsam adres yerine Türkiye yerine Uganda yazdım kuryeci Uganda'da beni arıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

Alıntıları Göster
    @reguse Sizi gene rahatsız edeceğim kusura bakmayın... Sadece bu forumda düzgün cevap alabildim ondan sürekli burdan soruyorum.

x ve y kartlar

bilet almak için passo.com.tr ye üye oluyoruz sadece x kartından 2 bilet alıp birini x e birini y ye tanımlayacağım fakat y kartınında passo.com.tr ye üye olması lazımmı ? Sadece tek bir kartın üyeliği ile işlem yapabilirmiyim ?

(Sorunun doğma sebebi = y kartının mailinde bir hata olmuş farklı bir mail adresi passo.com.tr onun üzerine üyelik alıyor kayıt olursan.)

• Sen bilet alırken tckimlik no veriyorsun, senin tcni yazınca bilet senin pasona kaydoluyor, diğer alacağın kişinin tcsini yazınca ona kaydoluyor. Üye olma şartı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Sen bilet alırken tckimlik no veriyorsun, senin tcni yazınca bilet senin pasona kaydoluyor, diğer alacağın kişinin tcsini yazınca ona kaydoluyor. Üye olma şartı yok.

Yani Tek bi kartın üyeliğiyle halledilir. Çok Teşekkür Ederim. Kartı Aldığım Günden Beri Sıkıntısı Bitmiyor.
  • Aynen alınıyor. İyi eğlenceler

• fenerliso kullanıcısına yanıt
    cüzdan ön ödemeli 18 yaşından küçük olan kart ile ödeme yapılabiliyormu ?
  • quote:

cüzdan ön ödemeli 18 yaşından küçük olan kart ile ödeme yapılabiliyormu ?

İlk sorunuza cevap verilmiş. Ben de aynı fikirdeyim.

Cüzdan ön ödemeli karta gelince, banka kartından neredeyse hiçbir farkı yok. Dilediğiniz yerde dilediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz. Banka kartından tek farkı, herhangi bir bankaya bağlı olmaması. Malumunuz, 18 yaşından küçüklere banka hesabı açılamıyor.

Banka dışında herhangi bir yükleme kanalıyla kartınıza para yüklemeniz gerekiyor.

• Belirtmeyi unutmuşum; yani cüzdan ödemeli kartınızda para varsa, biletleri oradan alıp arkadaşınızın TCsine tanımlayabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.