Şimdi Ara

PASSOLİG KARTI OLAN VAR MI BEYLER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ben !
  • evmanya sitesinden alışveriş yapacağım. 20 liralık indirim kuponu lazım kartımda o kadar limit çıkmadı passolig kartı olanlara 20 lira indirim çeki veriyola
  • yok mu yardımcı olacak bir hayırsever :)
  • hadi beyler istediğiniz kadar indirim kodu alabilirsiniz 1 tane lazım sadece @tanisenes cimri çıktı vermedi
  • bu kadir gecesinde sevap işlemek isteyen yok mu yahu
  • israillimisiniz nedir :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kartı almadım,almayacağım.Daha fazla para kazandırmak istemiyorum o kişiliksizlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Kartı almadım,almayacağım.Daha fazla para kazandırmak istemiyorum o kişiliksizlere.

Almazsan maçları televizyondan izlersin. Senin bileceğin iş.

Dünya vergi alınır, kimse gıkını çıkartmaz. Mantıklı bir uygulama yapılır, hemen mırın kırın.

Stadlara elini sallayan giremeyecek, başkasının kombinesi veya bileti kullanılamayacak. Karaborsa büyük ölçüde engellenecek.

Alanen yandaş bir bankayla çalışmak yerine, özel olmayan bir bankayla çalışılsaydı bu kadar kem küm de edilmeyecekti bence.

Neyse, sonuç olarak passolig kartı çıktığı gibi
    alanlardanım. Bu sezon için kombinemi de aldım, hatta passolig kart bedeli olan 25 TL'yi de iade ettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayh3m kullanıcısına yanıt
    Konunu amacından saptırmış gibi olduk, kusura bakma.

• Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1327465

Pencereyi kapa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Kartı almadım,almayacağım.Daha fazla para kazandırmak istemiyorum o kişiliksizlere.

Almazsan maçları televizyondan izlersin. Senin bileceğin iş.

Dünya vergi alınır, kimse gıkını çıkartmaz. Mantıklı bir uygulama yapılır, hemen mırın kırın.

Stadlara elini sallayan giremeyecek, başkasının kombinesi veya bileti kullanılamayacak. Karaborsa büyük ölçüde engellenecek.

Alanen yandaş bir bankayla çalışmak yerine, özel olmayan bir bankayla çalışılsaydı bu kadar kem küm de edilmeyecekti bence.

Neyse, sonuç olarak passolig kartı çıktığı gibi
    alanlardanım. Bu sezon için kombinemi de aldım, hatta passolig kart bedeli olan 25 TL'yi de iade ettiler.

Gecen yil kombinem vardi,babamla vakit gecireyim diye giderdim.Cok keyif aldigim soylenemez.Basket kombinemi alirim bu yil,rahat rahat giderim maclarima.

• yok mu şimdi bana yardımcı olacak passoligli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.