Şimdi Ara

PATAPON [ÇIKTI] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
15.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar bu oyunu psp ye attım "now loading" te kalıyo oyun acılmıyo neden olabılır
  • versiyonun....
  • Değirmenli bölümü geçtikten sonra kafesten kurtarmamiz gereken bir patapon var.O bölümde azrail gibi bir adam çikiyor:D birtürlü geçemedim kendisini. ne kadar güçlenipte çıksamda karşisina. öndeki takım öldükten sonra okçular ve diğer mızraklılarla onu yenmem mümkün olmuyor.

varmı yardim edebilecek birisi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: I_can

Değirmenli bölümü geçtikten sonra kafesten kurtarmamiz gereken bir patapon var.O bölümde azrail gibi bir adam çikiyor:D birtürlü geçemedim kendisini. ne kadar güçlenipte çıksamda karşisina. öndeki takım öldükten sonra okçular ve diğer mızraklılarla onu yenmem mümkün olmuyor.

O biraz zor geçiliyor ..Bende uğraştım ama adamlarının nekadar güçlü olduğuna bağlı ..defans yapmayı unutma ..cheka cheka pon adamlarını çok daha fazla geliştir ..ben mesela o bölümde boss larım level 7 felandı ..bir sürü şey çıkıyor boss lardan..hero gibi pataponlarla daldım ona ..o zaten ölmüyor o bölümde kaçıyor sanıyorum..öyle hatırlıyorum

• selamlar oyunda bi ara sana bir top eşlik ediyor 1-2 bölüm, o top daha sonra kayboldu bir dahada gelmedi onu nasıl tekrar ele geçirebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: machpict

selamlar oyunda bi ara sana bir top eşlik ediyor 1-2 bölüm, o top daha sonra kayboldu bir dahada gelmedi onu nasıl tekrar ele geçirebiliriz

hiç bi şekilde na kadar akıllıyız maşallah yok bi daha sana ondan deyip vermiyor kırıldı gitti diyor oyun... (mancınık ayrıca onun adı )

dilon

chaka chaka pata pon defans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 24 Mart 2008; 12:03:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DiLoN

quote:

Değirmenli bölümü geçtikten sonra kafesten kurtarmamiz gereken bir patapon var.O bölümde azrail gibi bir adam çikiyor:D birtürlü geçemedim kendisini. ne kadar güçlenipte çıksamda karşisina. öndeki takım öldükten sonra okçular ve diğer mızraklılarla onu yenmem mümkün olmuyor.

O biraz zor geçiliyor ..Bende uğraştım ama adamlarının nekadar güçlü olduğuna bağlı ..defans yapmayı unutma ..cheka cheka pon adamlarını çok daha fazla geliştir ..ben mesela o bölümde boss larım level 7 felandı ..bir sürü şey çıkıyor boss lardan..hero gibi pataponlarla daldım ona ..o zaten ölmüyor o bölümde kaçıyor sanıyorum..öyle hatırlıyorum

Vallahi bosslarin olduğu bölümlerim şuan sırasıyla Level 10-9-9-8-6-6 hepsinden farklı farklı materyaller çıkıyor evet. kalkandır awesome kayalar falan. ama Dekaponlari bile ne kadar güçlü yapsam o azrail denen herifte takılıyorum:)

mızrakları kullanmiycağiz heralde o bölümde. okçular-tateponlar-dakeponlar yani ön sırayı 2li takımla kuvvetlendirmek gerekiyo. ugrastiricak galiba. neyse bakalim deniycez biraz daha. onun yüzünden bosslardan çıkarıyorum hıncımı level 10 -11 gidiyo. yapçak bişey kalmadi

• quote:

quote:

quote:

Vallahi bosslarin olduğu bölümlerim şuan sırasıyla Level 10-9-9-8-6-6 hepsinden farklı farklı materyaller çıkıyor evet. kalkandır awesome kayalar falan. ama Dekaponlari bile ne kadar güçlü yapsam o azrail denen herifte takılıyorum:)

mızrakları kullanmiycağiz heralde o bölümde. okçular-tateponlar-dakeponlar yani ön sırayı 2li takımla kuvvetlendirmek gerekiyo. ugrastiricak galiba. neyse bakalim deniycez biraz daha. onun yüzünden bosslardan çıkarıyorum hıncımı level 10 -11 gidiyo. yapçak bişey kalmadi

benim dediğim ideal formasyonda okçular mızrakçılar da okçular da sağlamsa başka üniteye kasmaya gerek yok ben bu dediklerimle bitirdim oyunu ve bi bölümde en fazla 3-4 kere takılmışımdır bunu tavsiye ederim yani takıldıkça ordyu geliştirin

• quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

quote:

quote:

benim dediğim ideal formasyonda okçular mızrakçılar da okçular da sağlamsa başka üniteye kasmaya gerek yok ben bu dediklerimle bitirdim oyunu ve bi bölümde en fazla 3-4 kere takılmışımdır bunu tavsiye ederim yani takıldıkça ordyu geliştirin

demek istediğim şu. özellikle bu bahsettiğim bölümde. okçular ve mızraklı olan adamlar atış yaptığı zaman hemen önündeki düşmana bi zarar veremedikleri için sanıyorum baltalı tateponlar ve dekaponlar bu adamın icabina bakicak:) okçularla mızraklılar ne kadar dayansalarda o bölümde yakınındaki adama hasar veremedikleri için boşa atış yapıyorlar sürekli. bi yerden sonrada tek tek hepsi ölüyor yani. zırh ve damage olarak ne kadar iyi olsalarda yakın mesafeye etki etmedikleri için bi nane olmuyor kısacası :)
    neyse sağol dostum ilgilendiğin için

• ben nası geçtim o bölümü ?? denemek lazım orada takılıp geçenler var... onlar net bişeyler söyler ben tam hatırlamıyorum şimdi orasını

yalnız dediğim gibi ben üzülmüştüm rare dekapon,kibapon falan yapınca tatepon yapıcak bişey kalmadı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 24 Mart 2008; 18:46:13 >
  • Oyuna yeniden başladım fakat yağmur yadırmalı bölümde yeniden takıldım
  • Yağmuru 2 kere üstüste yağdırdığında ancak yetişebiliyorsun orayı sürekli feverda geçireceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

Oyuna yeniden başladım fakat yağmur yadırmalı bölümde yeniden takıldım

pataponu hiç semedim oynamadımda ama yeni konu açmayıp bu konuyu bulup çıkartıp sorunu burda sorduğun için tebrik ediyorum seni...

• Oynamadıysan nasıl sevmiyorsun ?

Oyunu ben ilk açtığımda benimde hoşuma gitmedi sonra oynuyacak oyun bulamayınca bari patapon oynayim dedim 1 saat oynadım müptelası oldum. Oyunu anlamak ve alışmak uzun sürüyor, çünkü daha önce benzerini oynadığınız bir oyun değil oyunun tarzı değişik.

Strateji ve ritm oyunudur.
  • oynamadım derken genel anlamda 1-2 gun baktim ilk basta ilginc geldi fakat daha sonra teletubbies gibi pon pon pata pon, pata pata pata pon, pon pon pata pata, sıkıldım sildim.

Oynamadigim biseye yorum yapmanın sacma oldugunu senin kadar bende biliyorum
  • deprem büyüsü nasıl alınıyor delirecem 2 saat hunting yaptım yıldız gelmedi ??
  • arkadaşlar bu oyunun seslerini nasıl bulurum? cep telefonuna melodi yapıcağımda.
  • yaw yanardağı nasıl geçionuz
  • bu konuya girdikce oyunu oynamıyı cesaret edemiyorum
    cok kasıyor sanırsam
  • valla psp'mi alalı daha 2 hafta oldu ve bu süre içinde bırakamadığım tek oyun bu oldu.. daha 2. versiyonu var oynanacak.. yapanın işi gücü rast gelsin ne diyeyim ben böyle orjinal bi şirinliği, bu kadar stratejik ve bol aksiyonlu biçimde verecek bi oyun daha bilmiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.