Şimdi Ara

Patch Prewiew:Fizz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Welcome to the League of Legends Patch Preview, summoners! Interested in balance changes to Katarina, Graves, Caitlyn, Miss Fortune, Corki, Kog’Maw, Tristana, Sion or Sona? Want to find out more about the new upcoming masteries and summoner spells? If so, check out the video!

Göremeyenler için link:http://youtu.be/pIVRTR6Gwyc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 12 Kasım 2011; 10:27:02 >

• masteries gelmesi güzel olucak bence
  • çeviri bekliyoruz
  • Masteriesler çok şeker.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

çeviri bekliyoruz

+1
  • Corki MF Trist buff alıyor. Caitlyn Graves Kogmaw nerf.
  • AP sion OP değil mi yani artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win trade
    9 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sionunda AP ratiosu düşürülüyo.
  • iyiymiş nerfler.hele bi masteriesler iyice bi görelim...
  • exhausta da nerf gelmistir umarim... Masteriesler merak konusu
  • Anladığım kadarıyla;

Katarinanın düşmana ışınlanması: artık düşmanın arkasına ışınlanabiliyor. (hiç katarina oynamadım yanlışda oalbilir)

Sona: verdiği armor ve mr değeri düşürüldü, harcadığı mana arttırıldı.

Sion: ap oranları düşürüldü.

Heal a buff gelmiş, cvnin alanı gösterme süresi azaltılıp, cd süresi arttırılıyor galiba. Promote geldi dominiondan biliyosunuz, eski oyuncular summoners rifttende bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Anladığım kadarıyla;

Katarinanın düşmana ışınlanması: artık düşmanın arkasına ışınlanabiliyor. (hiç katarina oynamadım yanlışda oalbilir)

Heal a buff gelmiş, cvnin alanı gösterme süresi azaltılıp, cd süresi arttırılıyor galiba. Promote geldi dominiondan biliyosunuz, eski oyuncular summoners rifttende bilir.

KI ile düşmanın arkasına KIsiz düşmanın önüne ışınlanacak. oynama açısından çeşitlilik artacak katarina için
  • Katarina Killer Instincts basıp Shunpo kullanırsa düşmanın arkasına ışınlanıyor. Earlyde fazla harras yemeden vurmak için bir buff işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuh yani ya her patch de caitlyn ve graves nerflenirmi??* bu ne ya resmen diyorlar range oynamayın.. ne yapalım melee lerin dibine kadar girip adamlarımı feedleyelim???? dun gece milli takım şimdide riot deli etti beni
  • Mf trist buff'da nerde Tf ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

yuh yani ya her patch de caitlyn ve graves nerflenirmi??* bu ne ya resmen diyorlar range oynamayın.. ne yapalım melee lerin dibine kadar girip adamlarımı feedleyelim???? dun gece milli takım şimdide riot deli etti beni

Dengelemeye çalışıyorlar ad carry'leri.
  • Sonayı nerfleye nerfleye en sonunda silecekler sanırım. 2-3 heal attıktan sonra mana bitiyor zaten daha da harcadığı manayı arttırmışlar
    Tristana'ya buff gelmesi de ilginç. BT çıktığında durdurulmaz oluyor zaten. Dengeleme amaçlı fakat diğerlerinin yanında(MF,Corki) Tristana biraz OP'di zaten.
    Corki
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

Katarina Killer Instincts basıp Shunpo kullanırsa düşmanın arkasına ışınlanıyor. Earlyde fazla harras yemeden vurmak için bir buff işte.

Arkasina isinlanirsa daha cok harass yer , sonucta dusman ona donuk.Ultinin daha cok degmesini saglayacaga benziyor flash kullanilmazsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sion naptılar sana patch gelmeden abanın siona beyler ben öğle yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Anladığım kadarıyla;

KI ile düşmanın arkasına KIsiz düşmanın önüne ışınlanacak. oynama açısından çeşitlilik artacak katarina için

Öyle bir şey varsa çok iyi olmuş bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.