Supporter pack aldıktan sonra PoE 2 kütüphanenizde görünüyorsa gerek yok, ben poe sitesinden verilen kodu Steam'e girip ekledim. Steam'deki oyun kütüphanenizi kontrol edin. |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (270. sayfa)
-
-
Inanilmaz bir sanssizlik var ya, fareler benim blok'a gelen kabloyu kemirdi yine bugunu bulmalari inanilmaz. Superonline musteri hizmetlerini ayaga kaldirdim adam yollattirmak icin, saniye basi ariyorum bloklayacaklar umarim gun icinde gelir birileri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Currency'i yanlış yazmış olabileceğinizi düşünmüştüm.
-
Diablo'daki Rat King'in işi olabilir gibime geliyor bu hain saldırı
.
-
Poe1 de bir sürü stash tabım vardı , erken erişimde kullanılacakmı acaba.
-
Serverların patlamasını geçtim bir de sıra bekleyeceğiz tüm hafta sonu. 1 milyon erken erişim paketine ulaşmışlar sanırım. Hatta tüm hafta sonu oyuna girişte kuyruklar olacağını dürüstçe sizlere söylemek istiyoruz diye de açıklama girmişler.
-
-
Evet 1 milyonu aşmışlar ve hızla artmaya da devam ediyormuş alımlar. 1 milyon aktif oyuncuyu geçeceklerini hiç hesaba katmamışlar. Kapasiteyi artırmak için yeni cloud server siparişlerini vermişler. Yakında hizmete girecekmiş. Fakat buna rağmen dediğiniz gibi sıra beklemek kaçınılmaz olacak. Öncesinden de tatlı tatlı uyarıyorlar zaten. "1 milyona kadar tamam ama sonrasında limitin ne olduğunu gerçekten biz de bilmiyoruz." demişler. Hep birlikte yaşayarak öğreneceğiz artık
.
İzlemek isteyen için ilgili duyuru videosunu ekliyorum:
Path of Exileyoutube
We’ve just reached 1 million Early Access redemptions. The support you have all shown for Path of Exile 2 Early Access is far beyond anything we could have ever predicted, and we want to thank you for believing in our project.https://www.youtube.com/watch?v=-iFva8e6PhA
-
Allah belasini versin bu farelerin yaktilar beni, herkes eglenirken ben uzaktan bakacagim :(
stash tab indirimi bugün başlayacak görünüyordu, 1 hafta sonraya atmışlar.
-
Gece girebilsek iyi olur. Türkiyeden kaç bin satın alım oldu acaba.Bir türkçe dil paketi olsa da yorulmadan oynasak.
-
Benim 35 megabit cengaver Stalker'dan sonra yine öbür güne bırakacak muhtemelen.
Ben ilk kez PoE oynayacağım. Mercenary güzel görünüyor. Ne dersiniz? İlk kez başlayan birine gider mi yoksa kardeşim boşver bunu sen şunu oyna, daha basittir mi dersiniz?
-
Ön yükleme açıldı steamde de, gayet de hızlı indiriyor. Akşam da bu hızla girebilsek keşke
-
Gider hocam niye gitmesin, gemci mercenary biraz teknik bilgi gerektiriyor fakat witch hunter daha duz oynanisa sahip. Tek dert etmeniz gereken sey reload suresi, en azindan baslarda reloaddan dolayi hicbir sey yapmadan bekliyorsunuz birkac saniye, bayma ihtimali var ama sabrederseniz problem olmaz
Bilgi var mı? Yok.
Ama öğrenirim. Hocam Grim Dawn'da taze Necro oynadım, ateş edeyim biraz.
Yok yanlis anladin, mercenary'nin alt siniflarindan bahsediyorum. Birisi gemci, digeri witch hunter olarak geciyor. Gemci mercenary secersen teknik bilgiye ihtiyacin var, ekipmanini, gemlerini vs optimize etmenn gerekcek, witch hunter mercenary secersen daha duz ve patlayici odakli bi oynanisa sahip. Witch hunter mercenary secersin mis.
Biraz fikrim olsun diye bakıyorum ama resmi forum build sayfasında Witch hunter için hiç başlık bulamadım
Diablo 4'ün aksine sanırım oyun içi ayarlarda hot key seçeneği de var. Client kurulumunu tamamlayıp bunları düzenleyenler de olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 6 Aralık 2024; 11:52:37 > -
Benim bilgi seviyesi gördüğünüz üzere 0
. Alt class'ını bile bilmiyorum. Uzun süredir iyi ARPG oynamadığım için (hala Grim Dawn oynuyorum düşünün) parasını verdim, aldım dümdüz. Olur witch hunter oynarım hocam, sağ olun.
-
Bulamazsiniz build henuz hocam, kimse build yayinlamaz suan. Normalde betayaa katilanlarin herhangi bir bilgi ya da build vermesi suresiz yasak. Acildiginda bile yasak kalkmayacakmis, o yuzden buildler biraz gec gelebilir. Kendi mantiginizla oynamaniz gerekecek ama cok sorun yasayacaginizi sanmiyorum.
Mesela crossbow ile oynayacaksaniz, skill agacinda bi noktada yollar ayrildigi zaman hangi yol crossbow Ile hasar arttiran pasife sahipse, o yoldan gidersiniz. Bi noktada tabi daha karisik olcak ama cozersiniz oynadikca. Buildler gelince de respec atarsiniz.
Alt sinif bir daha degistirilmiyor fakat alt sinif agacinda verdigimiz puanlar respeclenebiliyor dert etmeyin.
Edit: steam pre-load sistemi kullaniyorsa (unpack yapacaksa) akilli adam standalone client indirir. Orda login ekranina Kadar geliniyor, hem siraya erken girersiniz hem de client ayarlarini yaparsiniz. Ozellikle ana menu fps kitleyin 20-30 a. Sirada bos yere alt tabdayken PC surekli kendini yormasin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 6 Aralık 2024; 11:59:45 >
Bir hafta sonraya atmaları daha iyi.
İlk hafta hiçbir taba ihtiyacın olmayacak. 1 hafta sonunda hangilerine ihtiyacın olduğunu görürsün ona göre alırsın.
PoE1'de PoE2'ye göre çok daha fazla item düşüyordu. Ben PoE1'in lig startında bile campaign de tablari hiç kullanmıyordum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X