Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
8.026
Cevap
131
Favori
372.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnternet cafe bilgisayarı gibi  

• ilk diablo 4 cikis aldigim fiyatiyla ayni acaba bunu alsam oyuna 1-0 önde baslarmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 6 Aralık 2024; 14:45:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

zaten indirim de 1 hafta sonraymış beklemek mantıklı her halükarda

• Bu oyun gothic 2 kadar iyi midir?

• An itibari ile internetime kavuştum, benim gibi hayatı tamamiyle sakin bir adam, ilk defa sinirlenerek müşteri hizmetlerini ayağa kaldırdım. Öğleden beri çalışıyorlar adamlar değişik bi tip kablo çektiler sıfırdan fareleri önlemek amaclıyla, bu oyun benim gibi adama neler yaptırdı yav hala daha alsam mı diye sorgulayan insanları görüyorum  

• Dün yeni driver gelmiş. Path of Exile 2 için de optimize edilmiş. Güncellemeyen arkadaşlar varsa güncellemeleri iyi olur.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam, bu kadar emeğin hatırına serverlar da müsade eder inşallah  .

• Salihamcalarinamerabade kullanıcısına yanıt

1,000TL olanı al geç, gerisi boş olay.

Geçmiş olsun, serverlara uğramaz inş senin fareler 

• @Kreus

malesef sunucuların hayatta kalabileceğini sanmıyorum, adamlar sadece 1milyon için hazırız diyor son videolarında. 1milyon üzerinde her şeye hazırlıklı olun diyorlardı. Sadece satışlardan 1milyonu bulmuşlar 2 gün önce daha, bunun şimdi playstation satışları ve son dakika satışları var, bedava 3-5 keyi olanların insanlara dağıttığı key var. Back-end 1.6milyonda hala başarısız oluyormuş, ben 1.3 - 1.4milyon bekliyorum.

Belki ilk girerken sorun olmayacak, çünkü Steam'den oynayacaklar unpack yapacak, unpack süresi uzun sürüyor nasa pc'ye sahip değilseniz. Bunu bilen zevki varlıkların çoğu standalone'dan girecek ama tabi steam'den başka bir şey bilmeyen tonlarca da insan var, onlar unpack yaparken biz girmiş olacağız fakat unpackleri bittiği zaman herkes hurra diye asılında patlamaya başlayacak sunucular gibi hissediyorum.

FAKAT, eğer steam'de oyunu sunucular daha açılmadan 1-2 saat önce yayınlarlarsa, insanlar önceden unpack işlemini tamamlarsa yani işte o zaman daha girişte patlayacağız  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 6 Aralık 2024; 15:45:20 >

• Oyuna hangi karakter ile başlayacağıma daha karar veremedim. Poe1 deneyimim olmadığı için oyunun mantığını çözebileceğim oynayışının en rahat olduğunu düşündüğüm warrior - titan olarak başlayacağım. Arpg yi biraz geç keşfettik bakalım eğleneceğimizi düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kreus kullanıcısına yanıt

ben güncelledim dün akşam ama güncellemeden önce bir beklesek miydi acaba. Şimdi bir hata falan varsa güncelleyenlere sıkıntı olur allah muhafaza  

• Ben hiç indirmedim. Oyun çıkınca indircem. Zaten gireceğimiz de meçhul :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 6 Aralık 2024; 15:53:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende istekliyim bir hype var ama bu erken erişim oyunun %25 ini göreceğiz sonuçta.

• skill ağacında toplam kaç sikill verebiliyoruz ? her level 1 skill mi ? ona göre planlayalım  

• %25i buysa almak için başka bir sebep daha o zaman hocam, %25'i dediğin oyunda Diablo4'ün şuan ki içeriğine kıyasla 30 kat daha fazla içerik var...

@UyGaR___ 122 puan pasif ağacı için - 8 puan alt sınıf ağacı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 6 Aralık 2024; 16:7:33 >

Diablo ya haksızlık etmeyelim bence şuan ki hali gayet içeriği doyurucu ama path of exile cidden bu işin 1 numarası olacak elbet .

%25 değil de %50 + son rötuşlar eklenecekmiş; EA'da 3 Act olacak ama final sürümle Act sayısı 6'ya çıkacak; 50 boss 100 tane olacak dediler, gerisi şimdilik beklenti. :) yoksa GGG zaten her sezon/lig adeta yeni ek paket ekliyor oyuna. :) Bir röportajda, yeni oyun yapmanın zorluğundan bahsederken değinmişlerdi. Simdiye kadar lig mekaniklerinde adeta uzmanlaşmıştık ama yeni bir oyun yapmak düşündüğümüzden zor bir süreç oldu dediler.

Bence oyun büyük oranda tamamlanmıştır ama Supporter Pack satabilmek adına böyle bir süreç başlattılar. Sonuçta ücretsiz bir oyun, bir şekilde para kazanmak lazım, veya kârı maksimize etmek :)

• İlk oyunu oynamamış ve bu türe çok yakın olmayan birisi POA 2’de sıkıntı yaşar mı?

Daha önce D2 ve D4 oynamıştım ama genelde rehber falan takip etmiştim skiller için. Oyun çok iyi görünüyor ama ilk oyunu oynamadım. Yeni ve sürükleyici bir oyun arayışındaydım POA alsam mı diye düşünüyorum

Edit: Free to playmiş...leş gibi mikro ödeme olayı vardır bunun...vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 6 Aralık 2024; 16:56:43 >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Leş gibi mikro ödemeler yok. Oyunun hakkını verecem derseniz max yapacağınız ödeme 60$ ama oyunu şimdi alırsanız yarı fiyatına tüm ödemeyi yapmış olursunuz.

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.