< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undy1ng -- 18 Ocak 2022; 19:33:58 > |
Pathfinder Kingmaker Türkçe Yama [Translate Çeviri]
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler. -
Eline, emeğine sağlık dostum. Keyifli bir yazı olmuş :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Elinize sağlık
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Paylaşılan çeviri dosyası eski sürüm için hazırlanmış. Bende sizdeki gibi hata aldım çözüm yolları aradım ancak eksik olan yüzlerce satır var. Kendimce şöyle bir çözüm buldum tek tek eksik satırları aramak yerine mevcut orjinal ingilizce dil dosyasının içeriğini kopyaladım ve paylaşılan dil dosyasının sonuna ekledim. Bu kısmı yaparken ( ) (, gibi kodlar dikkat edin fazladan eklemeyin. Böylece eksik olan yerler oyunda İngilizce olarak çıktı. Oyun içinde İngilizce çıkan kısımları kendim çevireceğim ve çevirdiğim satırları ayrı olarak kaydedeceğim en sonunda fazla olan satırları silerek temiz bir dil dosyası elde etmiş olacağım. -
bende ingilizcede var ama bu yamayı atınca onlarda gözükmüyor rubarı nasıl yaptın sen iletişim versem konussakmı bir
-
yusufkayam instagram adresim yiğenlerime oynatıcam ama ingilizce yerleri bozuluyor bu oyundan sonra biraz ingilizce biraz türkçe olsa bile sorun değil nasıl hallettin
-
slm mrb bunu yapan belli kendisi çevirmemiş program kullanmış ama yeni sürüm için biz nasıl yapabiliriz ben bunu yiğenlerimede oynatmak istiyorum çünkü anlatırsa kendimde yapabilirim
-
Güncelleme olursa iyi olur
Benim düzenlediğim dil dosyasını eklemeye çalışacağım lakin yeni güncelleme ile dil dosyasında değişiklikler olmuştur hata verebilir denemedim.
-
@Rubaru hocam bir gelişme var mı nasıl yapıcaz dediğiniz taktiği resimli anlatma şansınız var mı
-
Oyunun dil dosyaları 2k adet json dosyasından oluşuyor çoğunda sadece iki cümle var. Bütün bu dosyaları tek parça haline nasıl getirdiniz hocam?
-
-
şu yamaya bir el atılsa çok güzel olurdu
-
Oyunun devamı ilkinden daha çok beğenildi. Bu seriye çeviri gruplarından kimse hakettiği özeni göstermemiş. CRPG sevenlere çok saygı duyan bir seri. Keşke Divinityi 1-2 yi çeviren, Wasteland 3ü çeviren ücretli çeviri grupları şu seriye bir el atsa.
-
Bu oyunu çevirebilecek 2 grup var, biri Animus biri Anonymous fakat bu 2 gruptanda bu oyuna talepkar olan çıkmıyor. Anonymous ve Animus oyun anketlerinde oyunuzu CRPG'ler için kullanırsanız bu oyunlar cevirilir fakat genelde COD gibi oyunları oynayan oyuncular bu anketlerde bizim sayımızı geçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 4 Eylül 2021; 20:9:35 >
Haklılar biraz kendilerince, sonuçta para kazandıkları için bu işten bu oyunlarında kitlesinin çok çok az olduğunu biliyorlar. Ama Pathfinderi geçtim Pillars of Eternity oyununa bile el atmamışlar,ki o bundan çok daha satar TR yaması. Geçenlerde ikisinede yazdım Pillars çevirisi için, destek olursa neden olmasın dediler de desteği nerden bulcam :). Türü çok seviyorum fakat dil problemi yüzünden uzakta kalıyorum.
-
Açıkçası kitlesi düşündüğünüz gibi az değil, Animus grubu genelde yılda 1 tane milyonluk RPG mutlaka çeviriyor ve talep çok oluyor. Anonymous ise ilk defa Wasteland 3 ile CRPG çevirdi, bu tamamen onlar için bir test, talebe göre devam edecekleri çok açık. Pillars of Eternity yamasını bende çok bekliyorum. Animus'un bir sonraki anketine girerse veya Anonymous Wasteland 3'den memnun kalırsa bir sonra ki anket döneminde görebileceğimizi düşünüyorum
Benzer içerikler
- dirt rally 2.0 türkçe yama
- taxi life a city driving simulator türkçe yama
- black myth wukong türkçe yama
- hogwarts legacy türkçe yama
- final fantasy 7 remake türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X