Şimdi Ara

PATHOS GMDEN BAN YORUMUU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dun konuştuğum bir arkadaş pathosun ünlü gm CaptanTrıpps le geçen bi diyoloğunu anlattıı
    kendiside daha önce benim burda yazdığım(listesini verdiğim) ünlü ban kurbanlarından biri
    kendisi gmle bir şekilde msnden konuşabilmişş neden banlandığınıı sormus gm cevabı ilginç
    aslında ban olayını yaparken ss lerden çok prwemıumlara ozel denetleyen bir programdan söz etmiş
    programla herkesin nasıl exp kazandıklarını(dakıka saat gun vede ay olrak exp degerlrinni) gördüklerini söylemiş vede 3 gunde 64 lvl olmuss (aslında 1gunde 62 lvl olan var) bariz koxp kullanan bir kulanıcıyıdaa banlamak zorunda olduklaırın söylemişş
    premıum kullanmayan kulanıcılarınn banlamadıklarını çunku zaten serverlara girmelerinin çok zor olduklarını söylemişş
    ayrıca gold preıum uyelerını rahat olmalrını da sözlerine eklemış onları kesin video gibi kesin kanıt olmadan banlamıyacaklarını vede olsa bıle k2 network trafından uyarıldıklarını ve gold kulanıcılarını kendilerine ticket atmalrı halınde banlarının acılacagını soylemıss

bence gm cevabı acıkk bronze premıum olursak denetim altındayız ama gold olursak yırtıyoruzz:::)))

• Palavra, GM ile msn ile konuşmuş öyle mi?
  • 3günde 64 olduysa bu sefer 1 haftada olur ama para vermez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

Palavra, GM ile msn ile konuşmuş öyle mi?

+1905
  • yalan
    bilgiğime göre gm ler msn kullanmaz
  • güven vermeyen bi durum ama gercekse bile! şaşılacak bişe yok. daha fazla para veren daha cok ayrıcalık elde edecektir. ödüldede cezadada.
  • bencede atmasyon gold mold fayda etmez actırmanın bır yolu kesın vardır
    mesela hasan yusuf denen sahıs banı acıldı acount termınate oldugu halde
    benım de charım banlandı ve gold premıum uyeydım
    ama bıraz rahatladım sankı
    bu aralar onlara verecem paraya ıddaa yapıyorum 3 5 kazanıyoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: rixosparad

dun konuştuğum bir arkadaş pathosun ünlü gm CaptanTrıpps le geçen bi diyoloğunu anlattıı
    kendiside daha önce benim burda yazdığım(listesini verdiğim) ünlü ban kurbanlarından biri
    kendisi gmle bir şekilde msnden konuşabilmişş neden banlandığınıı sormus gm cevabı ilginç
    aslında ban olayını yaparken ss lerden çok prwemıumlara ozel denetleyen bir programdan söz etmiş
    programla herkesin nasıl exp kazandıklarını(dakıka saat gun vede ay olrak exp degerlrinni) gördüklerini söylemiş vede 3 gunde 64 lvl olmuss (aslında 1gunde 62 lvl olan var) bariz koxp kullanan bir kulanıcıyıdaa banlamak zorunda olduklaırın söylemişş
    premıum kullanmayan kulanıcılarınn banlamadıklarını çunku zaten serverlara girmelerinin çok zor olduklarını söylemişş
    ayrıca gold preıum uyelerını rahat olmalrını da sözlerine eklemış onları kesin video gibi kesin kanıt olmadan banlamıyacaklarını vede olsa bıle k2 network trafından uyarıldıklarını ve gold kulanıcılarını kendilerine ticket atmalrı halınde banlarının acılacagını soylemıss

bence gm cevabı acıkk bronze premıum olursak denetim altındayız ama gold olursak yırtıyoruzz:::)))

yinemi sen,işin gücün yokmu kardeşim?

• gmler msn kullanmaz bi kere oyunda bi yerdede yazmıştı msn im yoq die
  • Arkadaşın gm ile msnden konuştu öylemi...
  • Ağzı olan konuşuyo.
    Az önce de kotoko beni aradı ki akşam taksimde buluşup ortama akalım diye. Şu an yoldadır özel jetiyle geliyo amerikadan. Biraz sonra havaalanına karşılamaya gitcem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.