Şimdi Ara

PatHosda Elmoradmı ? Karusmu? Daha Güçlü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ewt Başlıkta Gördüğünüz Gibi Elmorad mı daha Üstün Karusların Lütfen yorumları eksik etmeyin Ban Yazacak Varsada Lütfen Bişey yazmasın

• El morad
  • bencede el moradzaten el morad a serdar yetiyo
  • Hmm oKSaolun.
  • ---no comment---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LioNiNaCaGe -- 5 Nisan 2007; 9:47:53 >
  • Oke Saol.
  • ben bi kac gündür pathos da cz ye gidiyorum öylesine karus mageler cok güçlü ve elmorad cz towndan cıkamıyodu bende elmorad ım sanki cz de karuslar daha iyi yada benim giridğim zamanda önemli elmorad lar lvl kasıyodu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HUMAN HUMAN GÜCLÜ ....
    SEN HUMAN AÇ DA DİER HUMAN LAR KARUSO LMASIN DİE BÖLE DİOM YOKSA ARDREAMDA KESİCEK HUMAN KALMICAK ZATEN 5-10 TANE HUMAN VAR
  • ronark landda bilemem ama ardream da tabiki karus
    ßeramusKing
    benimde 10 tane hurim olsa (debuff healer buffer ...) bende ardreamda herkese yeterim

BursaLe
  • artık kalıplaşmış bazı şeyler war..Mesela ben hiç karusların gece savaşlarında yenildiğini görmedim..Humanlar aşırı organize..Humanların uyuz warrioru zabuza da orc oldu..şu an dengeler eşit gibi..lwl konusuna gelince bizim clanda 79 asas war..Herşey lwl deil yani..
  • Humanlar aşırı organize..

işte bu beni deli ediyo 50 kişi bir adamın üstüne geliyo silindir gibi ezip geçiyolar
  • Karus daha güçlü bence bende karus'um yeni kral geldiğinden beri 3-4 kere yenildik bu ay içinde ve de Nidoran Nidorine gibi kişilerde karus oldu El Morad'in işi zor gibi
  • ---no comment---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LioNiNaCaGe -- 5 Nisan 2007; 9:47:04 >
  • Gece savaşlarını çoğu zaman karus kazanır.Gündüz savaşları başabaş gider ama onu da çoğu zaman humanlar kazanır.Karusların iyi oyuncuları çounlukla gece savaşına giriolar.Geçen bi savaşa girdim.Artık karus commenderlarında slm olayı bile bitmiş tek kelime etmedi adamlar.Kendi hallerinde mi takılıolar bilemicem ama insan biraz yönlendirir.

Bence de humanlar daha iyi.Ardreamde arkın çarla girdiğimde karus daha iyi gibi gözüktü.
  • ---no comment---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LioNiNaCaGe -- 5 Nisan 2007; 9:46:47 >
  • pathos ilk acıldığında karuslar asırı gucluydu. ama su an ikisi esit gibi yani bence hangisine alısıksan o ırktan ac derim.. +60 savaslarında son zamanlarda humanlar daha fazla basmaya basladı ama yinede karus acsanda pek bisi farketmez sanırım senin icin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.