Şimdi Ara

Patosda bu itemlerle nasıl priest dizilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim patosda 64 lwl charım var bunu bozup priest kasmayı düşünüyom ama kararsızım daha.
    eğer priest dizersem neler alabilirim
    Wariorun itemleri:
    +7 Shell set
    +7 Murky +7 Graham Reb+3 Toto
    Lupus pendant ve 640m nakit.
    Bu arada int priest pek sevmiyom.
    Semi paper yada paper priest olarak nasıl char dizilir bu itemlerle?(çok da item yok ama :S )

• priset dizicen 60 üstümü ardreammı hangisi ?
  • Warrioru bozma derim dostum iyi itemlerin var
  • +60 priest düşünüyom yazmayı unutmuşum.

quote:

Orjinalden alıntı: Tyresian

Warrioru bozma derim dostum iyi itemlerin var

Aslında itemler iyi warior güzelde priest de ayrı bişey baya kararsız kaldm .
  • Sen bilirsin ben olsam bozmaz idim ama sen bilirsin pathos piyasasını bilmiyorum ancak mantıken ;

Rahat +8 ms ile +8 3STR15 2HP15 set dizersin gibime geliyor + unique bir kac olmadı str 10 12 1 dizersin gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyresian -- 2 Aralık 2007; 19:49:45 >
  • ozaman gelelim al baştan bir char kasıcan yarı paper yada paper olucam diyorsun lvl 60 70 arası semi paper olunmaz.paper olsanda fayda etmez atak yaptırmazlar sana healle diye boşa umutlanırsın üstelik manan az olur.sorun yaşarsın.warrior kadar olmasada mana potu yersin.int olmak istemiyorsun atak yapmak ıstedıgın ıcın dımı.ama gene şu yazdıklarımı düşün
  • hepsini bırak o 650m le almadık şey bırakmassın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eline iron impact +7 alırsın. Üstünü de Full +8 fabric dizersin. Üste bayaaa para kalır. O kalanlarla takı filan alırsın.Eğer ardream düşünürsen mükemmel bi char dizersin.
  • bence int ol bp icin anti def takilar lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rantr -- 2 Aralık 2007; 20:20:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rantr

int mi olcan str mi ?

Fll str veya yarı int yarı str.
    Aslında baya itemim olsa iron set falan alcak kadar olsa fll paper çok güzel olurdu.
  • full str olcaksan +6 HB veya +7 II almaya çalışırsan ii olur

üstüne +8 PAPER set dizersin (HP)

takılarıda LUPUS ... hp ve defans veren tüm takıları takarsan çok sağlam bir charın olur ama bence warriorunu bozma yazık olur warrior kasmak zordur herkez kasamazken sen bozup priest kasacaksın
  • çok iyi warriorun var bence bozma priesti kas fakat item yapmadan kas 1-2 hafta kas eğer gerçekten sıkılmıcaksan ve zevk alıyorsan ozaman tekrar düşün warriorunu bozmayı zarar edersin bence
  • SHELLERLE 3STR2HP ALA BİLİRSEN DAHA FAZLA FABRİC AL
    650 M KALSIN Bİ
    +7 MURKYE HB +7 ALIRSIN HATTA MURKYİ Bİ ARK SERVERİ UNUTTUM 15 GB SATTI HB VE PARA BİLE ALIRSIN TOT LA GRAHAMI SAT USTUNE PARANI EKLE ÖNCE
    WP
    ROC
    WE
    GLASS
    İN
    PAPAER DD
    LERİNİ DİZ EN AZ +62 OLMAN LAZIM PAPAER ZEVKİNİ ÇIKARMAN İÇİN TAVSİYEM MP RECORVERY Bİ SİLAH BUL HEAL YAPARKEN ÇOK İŞE YARIO
  • ardream için İse warriorunu bozmanı tercih ederim oksa 60 + için ex kasıcaksan int olucaksın hem atack yapıp hemde heal yapamassın bırakmazlar atack yapmana int +7 dol +7 smite +8 fp bide yeni çıkan armorlardan alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.