Şimdi Ara

Patron hisse teklif etti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir mobil uygulama ve geliştirme şirketinde çalışıyorum. çalıştığım yerdeki patronum bugün bir ara böyle bir teklif sundu. çok ciddi konuşmadık ama fikrimi almak ve
    böyle bir konuyu ciddi düşünmek isteyip, istemeyeceğimi sordu. sonra da gene konuşuruza getirdi.

açıkçası iş konusunda bu konulara hakim arkadaşlardan fikir almak isterim.

bana bu konuda fikir verebilirseniz memnun olurum. bu duruma nasıl bakmak ve nasıl yaklaşmak gerekir?

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathprophet -- 30 Ekim 2017; 17:48:57 >

• patron paraya sıkışmış olmasın? hisse devri karşılığında sizden bir şey istemedi mi?
  • İşleri iyiyse neden olmasın
  • archerman11 A kullanıcısına yanıt
    henüz bir şey istemedi ama ileride batarda çıkarda ortak olunca gibi laflar etti. yani batarsa aldığın oranda sen de etkilenirsine getirdi. işlerine gelince,
    öyle abartılacak bir ilerleme yok kaç aydır aynı uygulamayla uğraşıyoruz. herhangi büyüme göstericek bir yansıma görmedik.
  • bu dünyada kimse kimseye boş yere güzellik yapmıyor kardeşim (anne-baba dışında) ben bunu bilir bunu söylerim. Kesinlikle içinde bir bit yeniği vardır o işin hep en olumsuz tarafını düşün öyle karar ver derim ben.
  • Sirketi batirip ustune borc birakmasin aman dikkat et
    Durduk yere hisse teklifi nedir ?
  • Adam belki şirketin üstüne kredi cekip kaçıcak kardeşim bosver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı babama oldu zor çıktık işin içinden

Bir bit yenigi olma olasiligi yuzde 90 falan ona gore dusun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.