Şimdi Ara

Pavilion 1235et. Fanın hızlı çalışması ve kapanma sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde dediğim modelde bilgisayar var. Sorun da şu: Bilgisayarda mesela oyun oynamak isteyince (ör: fifa 11) daha menüdeyken fan çok hızlı çalısıyor ve 1-2 dk. içinde kendi kendini kapatıyor. makine daha ısınmadan bu durum gerçekleşiyor. Servise gönderdik ısı testi yapmışlar sorun yok demişler göndermişler. farklı bir açıklama yapıp tekrar gönderdik bakalım ne olacak ?

Ben bu sorunu yaşayan ve ya bu sorunun ne olduğunu bilen ardaşlardan yardım almak istiyorum ilginiz için şimdiden saolun...

• Yok mu arkadaşlar cevap verecek olan?
  • ekran kartın harici değil buda daha fazla enerji harcanmasına neden olur belki bundandır diyecem ama pekde sanmıyorum hocam :S bendede aşırı ısınıyor ama kapanma yapmıyor donma yapıyor
  • bende anlamadimki sorunu fifaya giriyorum mesela oyun menudeyken henuz fan hizla caljsmaya basliyor makine kapaniyor. film izlerken bile fanin sesi cok rahatsiz ediyor.
  • garantisi yok mu hocam gönder değiştirsinler..
  • su an serviste zaten bi kere gonderdim isi testi yapip gondermisler ama hala sorun vardi ben de almadan tekrar servise gonderdim ins. yaparlar...
  • müşteri hizmetlerine söyle daha öncede gönderdim sorun yok dediniz geri gönderdiniz ama hala sorun devam etmekte de bu oyun açınca kapanıyor falan de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onu da yaptim bi bayan cikti tekrar gonderdiyseniz bu sefer yapilir dedi bekliyoruz simdilik. bilgisayarin mi var derdin var ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.