Arkadaşlar elimde dediğim modelde bilgisayar var. Sorun da şu: Bilgisayarda mesela oyun oynamak isteyince (ör: fifa 11) daha menüdeyken fan çok hızlı çalısıyor ve 1-2 dk. içinde kendi kendini kapatıyor. makine daha ısınmadan bu durum gerçekleşiyor. Servise gönderdik ısı testi yapmışlar sorun yok demişler göndermişler. farklı bir açıklama yapıp tekrar gönderdik bakalım ne olacak ?
Ben bu sorunu yaşayan ve ya bu sorunun ne olduğunu bilen ardaşlardan yardım almak istiyorum ilginiz için şimdiden saolun...
Yok mu arkadaşlar cevap verecek olan?
ekran kartın harici değil buda daha fazla enerji harcanmasına neden olur belki bundandır diyecem ama pekde sanmıyorum hocam :S bendede aşırı ısınıyor ama kapanma yapmıyor donma yapıyor
bende anlamadimki sorunu fifaya giriyorum mesela oyun menudeyken henuz fan hizla caljsmaya basliyor makine kapaniyor. film izlerken bile fanin sesi cok rahatsiz ediyor.
garantisi yok mu hocam gönder değiştirsinler..
su an serviste zaten bi kere gonderdim isi testi yapip gondermisler ama hala sorun vardi ben de almadan tekrar servise gonderdim ins. yaparlar...
müşteri hizmetlerine söyle daha öncede gönderdim sorun yok dediniz geri gönderdiniz ama hala sorun devam etmekte de bu oyun açınca kapanıyor falan de