Şimdi Ara

>PAVILION ALDIĞINA PİŞMAN OLMAYANLAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
5.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O zaman hp ye bravo diyelim darısı başımıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzaylioglan

Hp dv 2620 et benim pc;

Bilgisayarın artılarını sayarsak ekran çok kaliteli... belki sony'den bile kaliteli ekran, hoporlerden gelen ses ise şu ana kadar kunlandıklarımın en iyisi diyebilirim. Odayı inletmeye yetiyor sesler. Kasa çok estetik ve kaliteli. Aynı şekilde klavyede şahane, son derece kaliteli. Uzaktan kumandası ile pc yi yönetmek, parmak izi okuyucu vb.. herşeyiyle mükemmel..Web camde harika geçemeden edemiyecem. Ayrıca dokunmatik tuşlarda güzel. Fareyi kontrol ettiğimiz bölge ise metal ve sağ sol yön tuşları şu ana kadar gördüklerimin en kalitelisi.

Ekran kartı F.E.A.R oyununu yaklaşık olarak full açtı. Call of duty 4'de de performansı gayet iyi. Need for speed Most Wanted ortanın biraz üstünde iyi çalıştı. Fakat rami 2 gb yaparsak daha fazla perfonmans alabiliriz. Crysis'in direcx10 versiyonunda en düşük seviyede açtı. Direcx9 lu versiyonunu hiç şüphesiz rahat açacaktır. HalfLife2 yi henüz yüklemedim fakat diğer oyunlarla karşılaştırdıgımda full açmasını bekliyorum. (2gb ram ile tabiki, zira vistaya 1gb kesinlikle yetmiyor)

Eksik yönleri;

Bazen aşırı ısınma yapabiliyor. Aldıgım değerler şunlar;

Oda soğuk iken;

>PAVILION ALDIĞINA PİŞMAN OLMAYANLAR

Oda sıcak-soğuk arasında ise;

Oda sıcak ise;

Grafik işlemcisi nedense her zaman sıcak oluyor. Oyun esnasında 68 dereceye kadar çıkıyor. 70 dereceyi geçtiğini göremedim ama.

Pc nin en çok ısınan yeri sol alt köşesi yani hardisk. Fakat genele baktıgımızda o kadarda abartmaya gerek yok. Zira diğer asus marka laptopum oyun oynarken fanından alev çıkarıyordu nerdeyse.

Fakat hdd' den dolayı laptop altında ısınma var, çiplerde anakartta sorun yok fazla. Asus markada hardiskte bu kadar ısınma yoktu. Genelde laptopun altına bakarak ısınıyor diyoruz fakar çiplerde fazla problem yok, tek sorun hardiskin ısınması. Oda fazla aşırı hddyi yakacak düzeyde tabi ki değil.

Hardiskte işlem yaparken tıkır tıkır ses gelmesi..... Fakat ses rahatsız edecek düzeyde değil.

Pc den ince tıss sesi geliyor diyenler haklılar. Bende herzaman olmamasına rahmen denk geldiği zaman oldu. Fakat sesi kesinlikle kulagınızı klavyeye yasladıgınız zaman duyabiliyorsunuz. Rahatsız edecek durumu yok. Ve tabiki her zaman olan bişi değil bu. Yani pc 10 saat açık kalıyorsa sadece 3 saat ses geliyor. Bunuda tabiki kulagınızı klavyeye yaslarsanız anlarsınız. Titiz bir insan değilseniz buna aldırmıyacaksınız bile.

eksileri artıları götürürse geriye mükemmel karizmatik kasasıyla bir laptopumuz kalıyor

Buna ek olarak;

Doom3 ile Half-life 2 yi full rahat açtım. Ve ilk defa oyun oynarken grafik işlemcisi 71 dereceyi buldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaylioglan -- 3 Ocak 2008; 0:41:17 >

• quote:

quote:

Hp dv 2620 et benim pc;

Bilgisayarın artılarını sayarsak ekran çok kaliteli... belki sony'den bile kaliteli ekran, hoporlerden gelen ses ise şu ana kadar kunlandıklarımın en iyisi diyebilirim. Odayı inletmeye yetiyor sesler. Kasa çok estetik ve kaliteli. Aynı şekilde klavyede şahane, son derece kaliteli. Uzaktan kumandası ile pc yi yönetmek, parmak izi okuyucu vb.. herşeyiyle mükemmel..Web camde harika geçemeden edemiyecem. Ayrıca dokunmatik tuşlarda güzel. Fareyi kontrol ettiğimiz bölge ise metal ve sağ sol yön tuşları şu ana kadar gördüklerimin en kalitelisi.

Ekran kartı F.E.A.R oyununu yaklaşık olarak full açtı. Call of duty 4'de de performansı gayet iyi. Need for speed Most Wanted ortanın biraz üstünde iyi çalıştı. Fakat rami 2 gb yaparsak daha fazla perfonmans alabiliriz. Crysis'in direcx10 versiyonunda en düşük seviyede açtı. Direcx9 lu versiyonunu hiç şüphesiz rahat açacaktır. HalfLife2 yi henüz yüklemedim fakat diğer oyunlarla karşılaştırdıgımda full açmasını bekliyorum. (2gb ram ile tabiki, zira vistaya 1gb kesinlikle yetmiyor)

Eksik yönleri;

Bazen aşırı ısınma yapabiliyor. Aldıgım değerler şunlar;

Oda sıcak ise;

Grafik işlemcisi nedense her zaman sıcak oluyor. Oyun esnasında 68 dereceye kadar çıkıyor. 70 dereceyi geçtiğini göremedim ama.

Pc nin en çok ısınan yeri sol alt köşesi yani hardisk. Fakat genele baktıgımızda o kadarda abartmaya gerek yok. Zira diğer asus marka laptopum oyun oynarken fanından alev çıkarıyordu nerdeyse.

Fakat hdd' den dolayı laptop altında ısınma var, çiplerde anakartta sorun yok fazla. Asus markada hardiskte bu kadar ısınma yoktu. Genelde laptopun altına bakarak ısınıyor diyoruz fakar çiplerde fazla problem yok, tek sorun hardiskin ısınması. Oda fazla aşırı hddyi yakacak düzeyde tabi ki değil.

Hardiskte işlem yaparken tıkır tıkır ses gelmesi..... Fakat ses rahatsız edecek düzeyde değil.

Pc den ince tıss sesi geliyor diyenler haklılar. Bende herzaman olmamasına rahmen denk geldiği zaman oldu. Fakat sesi kesinlikle kulagınızı klavyeye yasladıgınız zaman duyabiliyorsunuz. Rahatsız edecek durumu yok. Ve tabiki her zaman olan bişi değil bu. Yani pc 10 saat açık kalıyorsa sadece 3 saat ses geliyor. Bunuda tabiki kulagınızı klavyeye yaslarsanız anlarsınız. Titiz bir insan değilseniz buna aldırmıyacaksınız bile.

eksileri artıları götürürse geriye mükemmel karizmatik kasasıyla bir laptopumuz kalıyor

Buna ek olarak;

Doom3 ile Half-life 2 yi full rahat açtım. Ve ilk defa oyun oynarken grafik işlemcisi 71 dereceyi buldu.

Ekran kartının ve işlemcinin o kadar ısınması çoook normal. O kadar ince bir tasarım. Baktığında kasanın altına neredeyse hiç delik yok lakin toshiba da Ram den tut da HDD nin altına kadar heryeri çizik çizik bölmüşler sirkülasyonu sağlamak için.

ASUS'un fanından çıkan sıcaklıkla HP nin HDD sıcaklığını karşılaştırman çok mantıksız. Sonuçta yeni çıkan bütün notebook ların fanından alev püskürür :)

Tizz sesi konusunda haklısın. Eğer o sese odaklanmazsan duymuyorsun. ama paranoyak gibi geliyor mu gelmiyor mu diye dinler durursan bi süre sonra ses gelmese bile o sessanki geliyormuş gibi gelir :)

• böyle rahat para iadesi yaptıklarını görünce "keşke ben de HP alsaydım" diyorum...nasılsa 1 yılı bulmadan bozuluyor.iade parasıyla her yıl yeni özelliklere sahip laptop alırdım....
  • Bu arada bende ASUS var normalde 40-42 derece (normalde dediğim autocad,corel gibi grafik programları kullanıyorum) 1.5-2 saat crysis oynayıncada 55 derece Bence gayet başarılı sonuçlar bunlar hp ile kıyaslanamaz bile eski bir hp kullanıcısı olarak biliyorum neler çektiğimi
  • DV2410 ET

Memnunum. Koca sınıfa Hoparlör onca çocuğun arasına sesini duyurabiliyor. bu sadece bir özellik.
    30 ağustos 2007'de aldım
  • 2007 temmuzun da aldığım dv6000 serisi laptopta 1 ay sonra
    1 cd room dan seslergelmeye başladı
    2 laptop tostmakinesine dönüştü
    3 anakarttaki işlemlerin seslerine bizzat şahit oldum
    4 kamera kafasına estiginde açılmaya başladı
    5 servise gönderme kararı aldım ,
    işte herşey bundan sonra başladı servise gönderdim fakat gönderiş o gönderiş bi arkadaşın belirtmiş oldugu gibi aynen bana da 1 ay sonra döndüler model teklif ettiler bende para iade istedim fakat yurtdışından gelicegi için 1 ayı geçecegi konusunda beni uyardı yetkili kişi olan nurcan hanım fakat yaklaşık 3 aydır ızdırap çekmekteyim öğrenciyim ve bilgisayarsız kaldım ve hp yi her aradıgımda tarafıma yazılan telefon faturaları da cabası. bu bahsettiğim hp müşteri ilişkilerindeki nurcan hanımda her telefon konuşmasında kirasını isteyen ev sahibi konumunda bugün yarın 1 hafta sonra 15 gün sonra sallamalarını dinlemekten bayılmış durumundayım yarın ticaret mahkemesine başvurucam ve tek değilim bu konuda kuzenimle aynı makinayı aynı ay içinde aldık o benden 1 ay önce aldı makinasını ve parasını tam 4 ay sonra aldı şimdi soruyorum hp sizce çok sağlam bi şirket deilmi ?

• bende 28 ocakta dv6640et modelini aldım.burda yazılanları okuyunca bende sabırsızlanmaya başladım aceba ne zaman bozulacakta bende para iadesi istiyecem diye. şu anda zaten fan başladı çalışmaya ve hiç susmuyor arada bi internet kesilip hemen geliyor. şarjı 3 saat yazmasına karşın 1,5 saat gidiyor ama şu okul kapanana kadar idare etsinde yazın servis yolu gözüküyor. inşallah para iadesiyle sonuçlanır..
  • bende 5 aydır kullanıyorum hp pavilion 6362ea webcam sorunu var bir tek, nedense arada bir sürücüsünü yeniden yüklemek zorunda kalıyorum
  • Bende çok memnunum.Allah yarattı demeyip hor kullanan birisiyim üstelik.Günde 8-9 saat açık kalır.Bazen yatağın üstünde kullanırım hava alamaz.Ama "banamısın" demez.Aslında bende değiştirip 6007ea ve ya 6097ea gibi Go 7200 ekran kartına sahip bir model almak istiyorum ama bulma konusunda pek umudum yok.Sanırım piyasadan kalktılar gibi artık.Gerçi arkadaşların 6000 serisi ile ilgili yazdıkları gözümü korkutuyor ama yine de almak isterim bulursam.Paviliondan o kadar memnunum yani.Pişman değilim ama şunu kabul etmek lazım; her seri aynı değildir...Yani her Pavilion serisi birbirinden farklı sorunlar gösterebilir bu doğal.
  • Yaa arkadaşlar ben hp pavilion almak istiyodum şu anda bu topici okuduktan sonra çok soğudumAma yinede bana tavsiye edeceğiniz bi modeli var mı sorun çıkarmayan hızlı ve performansı yüksek????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sygncn

Yaa arkadaşlar ben hp pavilion almak istiyodum şu anda bu topici okuduktan sonra çok soğudumAma yinede bana tavsiye edeceğiniz bi modeli var mı sorun çıkarmayan hızlı ve performansı yüksek????????

Arkadaşım sen "PAVILION ALDIĞINA PİŞMAN OLMAYANLAR" toiğini okuyup fikrini değiştirmişsin.

Bir de "PAVILION ALDIĞINA PİŞMAN OLANLAR" topiğini okusan ne yaparsın bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgkce -- 27 Şubat 2008; 18:53:14 >

• Pişmanım aslında wireless sorunu oldu bataryada 1 saat bile gitmiyordu servise gitti malum tam 30. iş günü yapıldı kabul etmedim dv6000 6385eu ydu modeli, para iadesi geç olacağından dolayı yeni ürün istedim önümüzdeki çarşambaya kadar elimde olacakmış laptopum hazırmış gönderilmeye bugün aradılar hp den, dv6750 km020ea modelini istedim kabul ettiler beklemedeyim, 1 senede bunu kullanırım seneye aynı zamanlarda buda arızalansa bunun yerinede seneye çıkan yeni modellerden isterim her sene yeni model pavilion kullanırım aslında pişman değilimde :=)
  • bende çok memnunum 3 cihazımda hp, 6 yaşındakı makınam sadece bataryası ve cd-rw sını değiştim, özellikle o 6 senelık cıhazın ekranı sorun yaratır falan diye beklerken en sağlam yerı ekranı cıktı hala cam gibi ve yeni aldığım xbright özellikli tx2030 dan cok daha keyifli göz yormayan bi görüntüsü var.
  • ben yaklaşık 4 aydır hp dv2650et modeli kullanıyorum.Şu ana kadar rahatsız olduğum tek sorun wep kamerası.Yüklediğim bazı programlar ile ( limewire gibi ) uyumsuz olduğunu düşünüyorum.Bu ve bunun gibi bazı programları yüklediğimde wep kamerası asla çalışmıyor.Ancak uninstall yaptığımda çalışmaya başladı.Bunun dışında bazen kafasına göre çalışmadığıda oluyor.Restart yaptığımda tekrar çalışmaya başlıyor.Bunun dışında gayet memnunum.Dokunmatik multimedya özelliği,parmak izi okuyucusu,lightscribe vs vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: h2001

yazıcı alsam hp derim .çünkü yazıcı için yedek parça bulunduruyor hp stokda.ancak her nedense laptopta aynı uygulama yok. Yazıcı için azami tamir süresi 1 hafta, laptop için 1 ay .HP ürünleri arasında niçin farklı tercih yapar onu anlayabilmiş değilim.

Servisin elinin kolunun bağlı olmasının sebebi :

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=65095&cat=130&dt=2008/04/03

• Tek sorun ısınma diyebilirim biraz fazla ısınma yapıyor.Onun dışında harika makina
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.