Şimdi Ara

>PAVILION ALDIĞINA PİŞMAN OLMAYANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
5.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar bu pavlion serisi hakkında çok şikayet var :S şikayeti olmayan arkdaşları buraya yazmalarını bekliyorum...kutuplaşma oldu gibi ama kusura bakmayın..

• Böyle bir insan topluluğu var mı acaba?
  • :S yokmuki yaw hp yetkililerini buraya bekliyorum..bu kadar insanı neden mağdur ettiler yaw:S
  • Valla şans eseri 1-2 kişi çıkabilir belki,onların bilgisayarlarını da yanlışlıkla sağlam yapmış olabilir hp ya da bilgisayarını yeni almış pavilionun feleğinden henüz geçmemiş birkaç kişi çıkabilir.
  • koptum yaaa .....pavilion feleği zuahhaha
  • Bu topic fena halde geyiğe açık yalnız onu belirteyim şimdidenBaksana başlangıcında bile süper geyik döndü,du bakalım..
  • yarın ola hayırola :D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technologies -- 10 Aralık 2007; 2:18:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: technologies

yarın ola hayırola :D:D:D

Valla öyle ben de yatıyorum.Yarın ilk bu topice bakacağım.
  • Çıkar illa pişman olmayan beah. Kimsenin pişman olmasını istemem. HP yetkilileri gelmez buraya beah bir kaç tane var zaten burada elemanları sen merak etme
  • Tipinden memnundum gerisi ofside
  • bu topiğe bakarken pavilion explorer.exe hatası verdi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kostebek

Tipinden memnundum gerisi ofside

Başlığa baktım bir de cevp sayısına. Vay be dedim 9 kişi cevaplamış. Demek ki haksızlık ediyoruz HPye 9 kişi memnunmuş. Bir de girdim ki geyik almış yürümüş.

Ben memnunum aslında. Sayesinde değeri 1,5 milyarın altına düşmüş olan, hatta piyasadan kalkan laptopuma 2 milyar parayı sayarak düğün borçlarımın bir kısmını ödememde bana yardımcı oldular. Teşekkürler BECERİKSİZ HP YETKİSİZ SERVİSİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1500

bu topiğe bakarken pavilion explorer.exe hatası verdi...

işe bak yaaa topiğinde bile arıza var :S:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technologies -- 10 Aralık 2007; 14:19:14 >
  • ben memnunum..ki bu yuzden kullandıgım 3.pavilion serisi notebook..memnun olmasam zaten 3.kez almazdım..gectiğimiz senelerde dunyada en çok satan marka dell iken şu anda hp olmuştur..adamlar ciddi tasarımlar yaratarak buyuk başarılara imza attılar..ama ne kadar da memnun olsamda şöyle bir gercek var o da Hp ye verilen parayla daha iyisi alınabilirdi başka bir markadan..bu da tercih meselesi
  • doğru diyon kardeş aynen katılıyorum. bir çok kez bende belirttim bu detayları...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI

Çıkar illa pişman olmayan beah. Kimsenin pişman olmasını istemem. HP yetkilileri gelmez buraya beah bir kaç tane var zaten burada elemanları sen merak etme

evet bir elemanda benim , ama görev icabı değil yardımcı olmak derdindeyim

Buarada 1.5 sene oldu dv 8000 cihazım hala taş gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DVB

quote:

Çıkar illa pişman olmayan beah. Kimsenin pişman olmasını istemem. HP yetkilileri gelmez buraya beah bir kaç tane var zaten burada elemanları sen merak etme

Bu dv8000 ler hiç görmedim ya Farkı nedir monitor büyüklüğü felan mı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: DVB

quote:

Gözlerimiz yolda kalmıştı kardeş

• Bende memnunum. 9 aydır kullanıyorum. 45 gün açık havada çadır kampta kullandım. Toshiba 3. günde bozulmuştu.
    2 gb ram ile oldukça yüksek verim elde ediliyor. Aslında şikayetlerin bir çoğu donanımsal değil yazılımsal. Örneğin, sürekli fan çalışması (bence) quickplayservice.exe nin arka planda çalışmasıyla oluşuyor. Quickplay'i kaldırdım, kurtuldum.
    Umarım nazar değmez.
  • Ben pisman degilim arkadaslar.

dv 4000 serisinden bir laptop,iki senedir kullaniyorum.Son zamanlarda biraz yavaslamisti.Format attim ve simdi ilk aldigim gunki gibi.

Ayrica iki senedir hic problemde cikarmadi.Ne isinma,ne ses,ne donma vs..... yapmadi.(Seytan kulagina kursun)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.