Şimdi Ara

Pay2Win ve Free2Play Olmayan Online Oyun Önerir Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar pay2win olmayan online bir oyun arıyorum. Arkadaşlarımla başlayacağım fakat bir karar veremedik. Kesinlikle pay2win oyun istemiyoruz. Aylık ödemeli oyunlarda pek sıcak değil o yüzden CD'sine para verip oynanan bir oyun lazım(guildwars2 gibi). Oyunun grafiklerinin iyi olması önemli. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)

• Gw2 oynayın direk niye kasıyorsunuz bukadar
  • Aslında onu oynadım. Başka bir şey oynamak istiyorum. Kastığım falan yok hocam. Sadece fikir alıyorum.
  • İstediğiniz gibi oyun 2 tane. Biri Guild Wars 2 diğeri Black Desert. Black Desert VPN ile oynanabiliyor. Biraz araştırırsanız daha detaylı bilgi var forumda.
    Bunlardan başka Counter Battefield fln var shooterlar. Başka da yalnızca bir defa ödeyerek sürekli oynanabilen oyun yok.
    Ayda 30 tl çok gelmezse FFXIV Heavensward öneririm. PVE için çok iyi bir oyundur.
  • Çok düşünmeye gerek yok bunun basit 3 cevabı var. wow, gw2 ve eso diğer oyunlar ise para sömürüsü. Pve istersende final fantasy 14 var. yine vpn ile bağlanırım dersen black desert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 6 Mayıs 2016; 8:25:48 >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim :) Aslında halihazırda Guildwars 2 var fakat sıkmıştı beni. Aslında Black Desert çok sağlam gözüküyor fakat onunda vpn olayı çekindirdi beni.Çünkü böyle erişimi zor olan bir oyunda arkadaş bulmakta bir hayli zor oluyor.
  • VPN ile black desert oynadım. 2-3 güne ban yediğim için iade edip paramı aldım. Belki kullandığım vpn de sıkıntı var bilmiyorum ama çok sık ban atıyorlardı. Mail atınca açıyorlar ama onun için de 2 gün uğraşıyorsun.

BDO'yu tavsiye etmem, uzak durun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    LoL Gibi moba oyun tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Direk ESO başkada bir oyun yok kriterlerine uyan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecurse3

Cevaplarınız için teşekkür ederim :) Aslında halihazırda Guildwars 2 var fakat sıkmıştı beni. Aslında Black Desert çok sağlam gözüküyor fakat onunda vpn olayı çekindirdi beni.Çünkü böyle erişimi zor olan bir oyunda arkadaş bulmakta bir hayli zor oluyor.

Doğru söylüyorsun Black Desert'e vpn ile bağlanıldığından nerdeyse yok denecek kadar Türk var. toplasan aktif olarak oynayan 20 kişi anca bulursun tahminimce. Bence gw2 ye devam et. Gw2 de sağlam bir guilde gir etkinliklere katıl. o şekilde sıkılmazsın. Birde gw2 de oyun 80 de başlıyor. 80 olup guild ile savaşlara girmeyi dene. gerçekten efsane zevkli oluyor. Ayrıca gw2 den sıkıldıysan eso seni hiç sarmaz. eso dahada sıkıcı şahsi fikrim. herkesinde dediği gibi 3 alternatif var. wow, gw2 veya eso. bunları sevmediysen mmorpg hayatına son ver. demekki senin mmorpg olayın bitmiş. çünkü bu 3 oyundan biri sana hitap etmeli. çünkü üçüde çok kaliteli.

• bluecurse3 B kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kasmayın derken piyasada oyun yok bildiğiniz derede boğulun demek istedim.
  • evet guild wars 2 ve eso var cd keye para verip sonra para vermiyorsun ve pay 2 win değil bu iki oyun ve güzelde oyunlar ikisini oynadım birini hala oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

VPN ile black desert oynadım. 2-3 güne ban yediğim için iade edip paramı aldım. Belki kullandığım vpn de sıkıntı var bilmiyorum ama çok sık ban atıyorlardı. Mail atınca açıyorlar ama onun için de 2 gün uğraşıyorsun.

BDO yu oynayan 70 - 80 kişilik bir Türk guildi vardı sanırsam.Hiç kimse şuana dek banlanmadı.Herkes VPN yi girerken açıp oyunda kapıyor sanırsam.Ben halen daha oynuyorum gayet zevkli ve eğlenceli.Yanlış bilgi vermeyin insanlara.Banlanma nedeninizin sebebi farklı bir şey olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boreasfar

quote:

VPN ile black desert oynadım. 2-3 güne ban yediğim için iade edip paramı aldım. Belki kullandığım vpn de sıkıntı var bilmiyorum ama çok sık ban atıyorlardı. Mail atınca açıyorlar ama onun için de 2 gün uğraşıyorsun.

BDO yu oynayan 70 - 80 kişilik bir Türk guildi vardı sanırsam.Hiç kimse şuana dek banlanmadı.Herkes VPN yi girerken açıp oyunda kapıyor sanırsam.Ben halen daha oynuyorum gayet zevkli ve eğlenceli.Yanlış bilgi vermeyin insanlara.Banlanma nedeninizin sebebi farklı bir şey olabilir.

Ne yanlış bilgisi vericem, ban açtırırken bana söyleneni söyledim. Zaten iade alıyorlar, denemek isteyen alsın denesin.

Here you go. Take a look if you understand english -_-

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=blackdesert+bans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 7 Mayıs 2016; 17:17:10 >

• quote:

quote:

quote:

Ne yanlış bilgisi vericem, ban açtırırken bana söyleneni söyledim. Zaten iade alıyorlar, denemek isteyen alsın denesin.

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=blackdesert+bans

Peki öyle olsun 80 kişinin arasından bir tek siz ban yediyseniz sizin şansızlığınız :) Biz halen daha oynamaktayız , forumda aktif olarak konu açıyorum GM lere soru soruyorum ve ban yemiyorsam vay halime :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki öyle olsun 80 kişinin arasından bir tek siz ban yediyseniz sizin şansızlığınız :) Biz halen daha oynamaktayız , forumda aktif olarak konu açıyorum GM lere soru soruyorum ve ban yemiyorsam vay halime :)

Aynen o kadar şansızım işte Attığım google linkine baktıysan sadece ben değil çok kişi ban yemiş ama adamlarla konuşunca açıyorlar.

• Yaptığınız yorum tamamen subjektif olmakla birlikte 3 oyununun da çok kaliteli olduğunu düşünmeniz, herkesin hoşuna gideceği anlamını taşımaz bence hocam. Guildwars 2 oynarken 80 level oldum. Takılarımı, setlerimi dizdim. Fakat bir yerde oyunun içine giremedim işte. Olabiliyor böyle şeyler.

Herkesin değerli yorumları için teşekkür ederim :)
  • Pay2Win ve Free2Play Olmayan Online Oyun Önerir Misiniz? diye sormuşsun. Bende gw2, eso ve wow dedim. Başka oyunmu var ki ? Pay2Win ve Free2Play Olmayan :) Benim yaşadığım dünyada yok
  • Knight online oyna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.