Bildirim
Paycell den 50 TL Hediye Size Özel
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Güzel kampanya. -
Çave başi yani başı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 23 Şubat 2021; 18:8:56 > -
sms gelmedi katıldım ama hediyem dünyasında çıkmadı, sanırım kabul edilmedi.
-
Bu paysel benden aylık 10 lira kullanım kesiyo nası iptal etcez bunu -
-
Mobil ödeme açık olabilir.
Hattını MOBILODEMEKAPAMA yazıp 5522'ye göndererek mobil ödeme işlemlerine kapatabilirsin.
-
Hee anladum hocam sağolasın mobili kapatınca paysel kullanmaya devam ediyoruz ikisi farklı şeyler tamamdır çok teşekkürler 😊 -
-
Paycell e güvenip kampanyayla katılmamak lazım.
He papara tosla gibi anında cashback getirirse piyasada şansını arttırır -
Sırf mobil ödeme şartından ve ücretinden dolayı kampanyaların çoğu çöp oluyor
10 TL veriyor ama 6.99 üyelik 1 TL de aylık çekiyor saçmalık
-
Komisyon kesmek için bahaneler uyduruyor bu paycell. Her şeyden para keser. Gözünün üstünde kaş var diye kesinti yapar. Sakın bulaşmayın. 50tl hediye veriyorsa. Senden 150tl keser. -
Katıl dedik gelen giden yok -
4 tane Hattım var 1 Turkcell 3 TT sorunlu bir geri ödeme sistemi filan var. Market fatura bazen de 2 ödemeye 25 TL gibi güzel kampanya yapıyorlar. Turkcell hattı için 3 ayda bir 6.99 mobil ödeme ve aylık 1 TL masrafi dışında bir gideri yok. Aldığım N11 kuponları kat be kat bu giderleri karşılıyor. O kadar kötü bir ödeme kanalı değil.
Bu arada bu kampanya bana gelmedi -
50tl diyor ama gerçek karşılığı yok -
Vodafone pay da müşteri hizmeti bile yok. O daha bir garabet. -
2 - 3 ay önce kullanmıştım n11 hediye çekinin yaninda goller cepte üyeliği vermişti bir aylık o daha iyi gelmişti. (normalde bir maç seçebiliyoruz haftalik üyelikte 6 maç sectiriyor gol başına haftalık 100 mb veriyor ) dün yine gelmiş bu paycelle katıldım 50 kuruş n11 harcamasi yaptım kuponlarima gelen bisey yok. limit yok diyor ama
paycell kendi de sartlari bilmiyor genelde gene 20 tl üstüne filan miydi acaba? -
-
Nereden ne kadarlık harcama yaptınız hocam?
-
quote:
Orijinalden alıntı: hbasdereli70Nereden ne kadarlık harcama yaptınız hocam?
126 tl n11
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amisos55 -- 24 Şubat 2021; 14:41:37 >
Komisyon kesmek için bahaneler uyduruyor bu paycell. Her şeyden para keser. Gözünün üstünde kaş var diye kesinti yapar. Sakın bulaşmayın. 50tl hediye veriyorsa. Senden 150tl keser.
|
Paycell e güvenip kampanyayla katılmamak lazım.
He papara tosla gibi anında cashback getirirse piyasada şansını arttırır |
Sırf mobil ödeme şartından ve ücretinden dolayı kampanyaların çoğu çöp oluyor 10 TL veriyor ama 6.99 üyelik 1 TL de aylık çekiyor saçmalık |
50tl diyor ama gerçek karşılığı yok
|
Benzer içerikler
- getir finans
- enpara youtube premium
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- vakıfbank platinum plus metal
- akbank otomatik ödeme talimatı kampanyası 1000 tl
- tom pay hangi banka
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X