Şimdi Ara

PayCell kampanyalarından faydalanırken nelere dikkat edilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bip'ten Paycell'de geçerli 50 lira hediye çıktı. Bu hediyeyi almak için Paycell uygulamasını yükleyip sanal kart oluşturup kullanmaya başladım, fiziksel paycell kart almadım. ama dikkat edilmeze çok ciddi sıkıntılar doğurabilecek tehlikelerle dolu bir uygulama olduğunu düşünüyorum PayCell'in.

Hazırkart kullanıyorum ve bakiyem genelde 0 oluyor. Böyle bir durumda herhangi bir zarar uğramadan ve ücret ödemeden paycell kampanyalarından nasıl faydalanabiliriz?

Öncelikle dikkatimi çeken riskleri yazayım:

1) Turkcell mobil ödeme limiti 500 lira yazıyor hazırkart için. Bu ne demektir? Birisi benim hesabımı hack'leyip 500 liralık harcama yaparsa benim evime haciz gelme riski var mı? Paycell sanal kart kampanyalarından faydalanmaya devam ederken bu limiti sıfıra düşürmek mümkün mü?

2) 3 aylık standart ücret 4.99 liraymış. Turkcell mobil ödemeyi kullanmayıp sadece paycell 50 lira hediye kampanyasından faydalanırsak da bu 4.99 lira borç yazılır mı? hazırkart bakiyem 0 olduğu durumda eksi bakiyeye düşürülüp icraya verilme riski var mı?

3) Bunların dışında benim göremediğim başka riskler var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 500 liralık limit çağrı merkezi ile 10 liraya kadar düşürmek mümkünmüş. Bunu yaptım. Başka ne önlem almakta fayda var?

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    bu paycell hediyelerinden faydalanmak icin para mi ofemek gerekior illa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akcam46 A kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar ödemedim ama her an bir yerden ödeme çıkacak diye korkuyorum.

• Paycell uygulamasını indirip sanal kart oluşturunca bütün kampanyalardan yararlanılabiliyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.