Şimdi Ara

Payoneer Kart ve ABD de banka hesabı Nasıl Açılır (Tarifi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
23.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Paypal kapandıktan sonra farklı bir Paypal benzeri hesap arayışı oldu.Ayrıca bildiğimiz gibi özellikle Paypal ile ödeme alan arkadaşların işine yarayacak en güzel alternatif Payoneer kart kullanımı oldu.Yani Paypal a Payoneer hesabımızı bağlayarak ödemelerimizi Payoneer hesabımıza çekebiliyoruz,daha sonrada Payoneer in adresimize gönderdiği ön ödemeli mastercard ile istediğimiz atmlerden dolar olarak kur farkına takılmadan çekebiliyoruz.

Payoneer Kart ve ABD de banka hesabı Nasıl Açılır (Tarifi)

Yalnız kartın 28 dolar yıllık kullanım bedeli var,bu yıllık bedelide referans sistemi ile üye olarak karşılayabiliyoruz.Referans sistemi ile üye olan kişiye 25 dolar ve referansı sağlayan kişiye de 25 dolar şeklinde hediye para veriliyor.Eğer Kart başvurusu yapmadan kullanmak isterseniz de her hangi bir ücret ödemiyorsunuz.

Ben youtube gelirlerim için başvuru yaptım,yani çalıştıgım partner şirketi sadece paypal ödemesi yaptıgı için işime yarar bu sistemi buldum.En az paypal kadar güvenilirdir.
    Öncelikle üye oluyorsunuz,referansımdan üye olursanız dediğim gibi 25 dolar kazanırsınız

REFERANS LİNKİ

Daha sonra sizden üyelik bilgileri isteyecek,ehliyet yada nüfus cüzdanınızdan birini yüklemenizi isteyecek,sonra kartınızı adresinize gönderiyorlar,yaklaşık 10 gün sürdü benim kartımın ulaşması.Daha kısa da sürebilir.İzlenimlerim gayet güzel,sorunsuz.Sorularınız var ise yardımcı olurum.
    Size gelen kart ile dilediğiniz şekilde yurt içi yurt dışı alışveriş yapabilirsiniz.Tüm pos makinalarından işlem yapmakta olan mastercard gönderiyorlar.İnternet üzerinden de alışveriş yapabilirsiniz.Kartınızdan para çekmek için site TEB atm sini öneririm.Sadece 3 dolar komisyon oranı ile istediğiniz kadar para çekimi yapabilirsiniz.Para da yatırabilirsiniz tabi.Dolar kartı sipariş vermişseniz dolar olarak ya da Euro kartı ise Euro olarak,ayrıca her iki karttanda TL olarak para çekimi yapabilirsiniz.Bu işlemler için önereceğim bankaların başında TEB gelir,daha sonra ing bank.

NOT:KİMSEYE REFERANSIMDAN ÜYE OLMASI İÇİN ISRAR ETMİYORUM,İSTEYEN NORMAL ÜYELİK WEB SİTESİNDEN ÜYE OLABİLİR.SADECE REFERANSLI ÜYELİĞİN AVANTAJINI SÖYLEDİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 13 Haziran 2022; 23:22:2 >

• güzel paylaşım olmuş kullanmak isteyenler çıkacaktır elbette
    bu arada göbek adını da öğrenmiş olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

güzel paylaşım olmuş kullanmak isteyenler çıkacaktır elbette

Teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Cage

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

güzel paylaşım olmuş kullanmak isteyenler çıkacaktır elbette

Teşekkürler hocam

Alıntıları Göster
    Soruları cevaplarım

• hangi atmleri kullanabiliyoruz hocam ve kullanma ücretleri var mı varsa nedir teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AkenatoN_! A kullanıcısına yanıt
    Çoğu bankanın atm si geçerli fakat şuna dikkat edin,üzerinde ingilizce para çekme ile ilgili yazılar olur onlardan çekin.Zaten dolar veren atmlerde yazıyor dolar çekebileceğiniz,10 tl ye yakın fazladan çekim ücreti alıyor her para çekişinizde.İptal olan işlemleri çin atm 1 dolar kesiyor,yani kartı sokup çıkardıgınızda 1 dolar gidiyor.Yıllık 28 dolar kart bedeli var.Referans ile üye olursanız zaten gelen 25 dolar hediye ile o bedeli kurtarıyorsunuz
  • Merhaba, ben Payoneer'den hesap açtırdım ancak kart hala gelmedi tekrar kart isteği gönderdim yeniden adres girdim ancak oda gelmedi. Senin kartın ne kadar sürede eline ulaştı ve Türkiye'de hangi kargo bunu ulaştırıyor. Bu konuda sence ne yapmalıyım ? Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Payoneer hesabina odeme alma yontemlerinden bahsedebilirmisiniz. iban numarasi veriliyor mu veriliyorsa Bu ibana visa kart veya money transfer ile para gondermek mumkun mu?
    Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: nosuperstarr

Merhaba, ben Payoneer'den hesap açtırdım ancak kart hala gelmedi tekrar kart isteği gönderdim yeniden adres girdim ancak oda gelmedi. Senin kartın ne kadar sürede eline ulaştı ve Türkiye'de hangi kargo bunu ulaştırıyor. Bu konuda sence ne yapmalıyım ? Teşekkür ederim.

ben hem euro hemde dolar cinsinde iki çeşit kart sipariş ettim,ikiside 10 günde geldi ve hatta daha erkende sürdü.Hesabını onaylattın mı peki?Kimlik bilgilerin vs doğru mu?İstersen canlı destek ile görüşüp kargo takip numarası isteyebilirsin.PTT Kargo getirir ve sadece sana teslim eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumland

Payoneer hesabina odeme alma yontemlerinden bahsedebilirmisiniz. iban numarasi veriliyor mu veriliyorsa Bu ibana visa kart veya money transfer ile para gondermek mumkun mu?
    Tesekkurler

Ödeme almak için 3 adet ayrı bölgeden sanal banka hesabınız oluyor,Almanya hesabını kullanmalısınız iban ile işlem yapmak istiyorsanız eğer,çünkü Amerika ve diğer ingiltere hesabında iban kullanılmıyor.Bu şekilde transfer yapabilirsiniz,normal bir banka hesabına gönderir gibi gönderiyorsunuz,kullandıgınız yerel banka hesaplarından hiç bir farkı yok
  • Peki paypalda oldugu gibi kredi karti uzerinden payoneer hesabina para gonderimi mevcutmudur. Bu islem icin Herhangi bir komisyon kesiyor mu? Sss bakmama ragmen bu detaylari goremedim.tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: forumland

Peki paypalda oldugu gibi kredi karti uzerinden payoneer hesabina para gonderimi mevcutmudur. Bu islem icin Herhangi bir komisyon kesiyor mu? Sss bakmama ragmen bu detaylari goremedim.tesekkurler

Anlamadım paypal a nasıl kredi kartından para gönderiyordunuz?Ama herhangi bir komisyon kesilmiyor aktarma işlemlerinde
  • merhaba bende almayı düşünüyorum payoneer kart alsam türkiye deki bankamatiklerden para çekiliyor onu anladım peki ben payoneer karta para yüklemek için bankamatik ten yükleme yapılıyormu bilginiz varmı genel yabancı tüm sanal bankalar bankamatik ten nakit yatırma kabul etmiyor denediniz mi daha önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdenizz

merhaba bende almayı düşünüyorum payoneer kart alsam türkiye deki bankamatiklerden para çekiliyor onu anladım peki ben payoneer karta para yüklemek için bankamatik ten yükleme yapılıyormu bilginiz varmı genel yabancı tüm sanal bankalar bankamatik ten nakit yatırma kabul etmiyor denediniz mi daha önce

Para yatırabilirsiniz,bu sizin aynı yerel banka kartınız gibi her işlemi yaparsınız,tek dezavantajı 1 dolar kesim yapıyor işlemlerde,para yatırmada alınan komisyon sizin yaptıgınız atm nin belirlediği ücret olacaktır.50 tl yatırırsanız o karttaki dolar kuruna çevrilir,kartınızda dolar olarak gözükür.Para yatırıp günlük alışverişlerde kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Cage

quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdenizz

merhaba bende almayı düşünüyorum payoneer kart alsam türkiye deki bankamatiklerden para çekiliyor onu anladım peki ben payoneer karta para yüklemek için bankamatik ten yükleme yapılıyormu bilginiz varmı genel yabancı tüm sanal bankalar bankamatik ten nakit yatırma kabul etmiyor denediniz mi daha önce

Para yatırabilirsiniz,bu sizin aynı yerel banka kartınız gibi her işlemi yaparsınız,tek dezavantajı 1 dolar kesim yapıyor işlemlerde,para yatırmada alınan komisyon sizin yaptıgınız atm nin belirlediği ücret olacaktır.50 tl yatırırsanız o karttaki dolar kuruna çevrilir,kartınızda dolar olarak gözükür.Para yatırıp günlük alışverişlerde kullanabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    paypalı tam nasıl bağlayabiliriz? anladığım kadarıyla bize açtığı sanal abd hesabına aktaracağız parayı oradan da türkiyedeki bankamıza???

• RedGhost kullanıcısına yanıt
    Hesap numaranizi paypal a ekleyeceksiniz hepsi bu kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • peki oradan türkiyedeki bankaya çekim yapabilecek miyim acaba?

bir de komisyon oranı nasıl acaba?

yani türkiye hesabı normalde abd bankası eklersem sıkıntı olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedGhost -- 3 Eylül 2016; 9:25:36 >
    Olur,yalnız en düşük 200 Dolar çekim limiti var kendi türk hesabınıza.Ama atm den herhangi bir sıkıntı olmaksızın çekebilirsiniz,10 tl kesinti yapar ortalama.50 tl çekecekseniz 60 tl olması lazım payoneer hesabınızda.
  • 1200 çekeceğim olursa :)

yalnız bana first century bank hesabı verdi paypal kabul etmedi :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedGhost -- 3 Eylül 2016; 13:54:41 >
    Paypal Almanya açıp,euro cinsinden olan hesabınızı eklerseniz kabul ediyor :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.