Şimdi Ara

paypal dan 65 tl iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
2.391
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mail geldi paypaldan Arkadaşlar minimum alış-veriş tutarı yoktur diyor bi yandan 500 tl ve üzeri alışveriş diyor ne saçma

ama sonuçta bi iade var :)

65 TL iade

Elektronik ürünlerde 500 TL üzeri alışverişlerinizde 65 TL para iadesi sizi bekliyor!

Şartlar ve koşullar

Kampanya 18.12.2013 – 31.12.2013 (dahil) tarihleri arasında PayPal ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. Kampanya ilk 100 PayPal kullanıcısı için geçerlidir. Kampanyadan yararlanmak için minimum alışveriş tutarı yoktur. Kampanya yalnızca Türkiye’deki PayPal kullanıcıları için geçerlidir. Kampanya diğer indirimler ya da promosyonlarla birleştirilemez ve devredilemez.

NOT:MEDİAMARKETTE GEÇERLİ

DİĞER PAYPAL FIRSATLAR İÇİN: https://www.paypal-mena.com/XMas_2013/Interest/Electronics/MEDIAMRKT/?mpch=ads&mplx=3484-160003-12439-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedat25617 -- 23 Aralık 2013; 17:30:39 >

• Kampanya ilk 100 PayPal kullanıcısı için geçerlidir.
  • herkes ilk 100 e takıp alış-veriş yapmıyor ama ortada paypalla hiç alış-veriş olmuyor böylece
  • vedat25617 V kullanıcısına yanıt
    sakın kanmayın bu salak siteye. arada sırada böyle kampanya yapıyor ama araştırıyorum ne hikmetse kazanan kimse yok. yine 100 kişi sınırı koymuşlar. akılları sıra enayı arıyorlar.
  • 10000 kişi yerine yanlışlıkla 100 kişimi yazdılar acaba ? Gerçekten 100 kişi için bu kampanyayı yapacak kadar eşşek değillerdir herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçen kampanyaya katıldım. IadesinI alana kadar akla Karayı sectim

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

10000 kişi yerine yanlışlıkla 100 kişimi yazdılar acaba ? Gerçekten 100 kişi için bu kampanyayı yapacak kadar eşşek değillerdir herhalde.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/shop/paypal-65-tl-kampanyasi.html

Burda 100 kişi sınırı falan yazmamışlar. Yada ben göremedim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

10000 kişi yerine yanlışlıkla 100 kişimi yazdılar acaba ? Gerçekten 100 kişi için bu kampanyayı yapacak kadar eşşek değillerdir herhalde.

Bence exxxktirler

• en fazla 65 ne demek?.Muallak ifadeler...
  • MEDIAMARKT: Kampanya 18.12.2013 – 31.12.2013 (dahil) tarihleri arasında PayPal ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. Kampanya ilk 100 PayPal kullanıcısı için geçerlidir. Kampanya 500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Kampanya yalnızca Türkiye’deki PayPal kullanıcıları için geçerlidir. Kampanya diğer indirimler ya da promosyonlarla birleştirilemez ve devredilemez
  • nasıl kullanılıyor bu? beceremedim bi türlü
  • ilk 100 kişimi :D

bi enpara hayatta olamazlar koskoca amerikan şirketinin pintiliği resmen
  • enpara eklenebiliyor mu paypala ?
  • İlk 100 kişi hikaye

• SİTE VİRÜSLÜ DİKKAT EDİN.
  • Paypal-mena nedir ya? Konuyu şikayet ettim, saçma sapan işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Paypal-mena nedir ya? Konuyu şikayet ettim, saçma sapan işler.

kardeşim paypal.com a gir ordan fırsatları yakala ya tıkla bak bakayım seni hangi adrese yönlendiriyo bilip bilmeden konuşma
    ayrıca adres satırının sol tarafında bağlantının şifrelendiği ve paypal ınc te olduğuna dair bilgi yer alıyor
    ne insanlarla uğraşıyoz yaw
  • Phishing Site Blocked, şikayet 2

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.