Şimdi Ara

Paypal Hesabı Nereden Ve Nasıl Acaßilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bende bu konuyu merak ediyorum açıkçası bi arkadaş bize biraz açıklayabilrmi?
    buarada verdiğiin link ingilizce.kullanan bi arkadaş detaylı açıklarsa sevinirim
  • Öncelikle yurt dışı havalalere acık bir kartınız olması gerekiyor.. Master veya visa karrtı olacak bankomat tarzı kredi kartları işlemez. Özellikle yurt dışı havalaleere açık olmak zorunda. bunu açtırmak icinde bankanızla görüşeceksiniz. gererisini zaten sayfada kaydolurken görüyorsunuz kart numarası cart curt prosedür geregi olan seyler.. kartınız acık deil se yurt dısına havale gerceklesmiyor
  • Arkadaşlar paypal nedir? ve ne amaçlı kullanılır
  • paypal bildiğim kadarıyla basit bişekilde açıklayayım: kredi kartlı satış yerine alternatif kullanıalbilecek bir sistem.sanal post kiralama derdi olmadan online satış yağpabilmek için gerekli.

deli zal açıklamaların için sağol ama daha çok ayrıntı lazım. anladığım tek şey kredi kartıının yurt dışına açık olması gerektiği.

Bunun dışında:

kesinti yapıyormu? yada ne kadar?
    para anında transfer oluyormu?
    vs.vs. gibi biçok aslında işi bilmediğimizden kaynaklanan soru var aklımda
  • Mesela ßen Sımdı Hesap Actım.. İş Bankası Kredi Kartınla Ama Yurt Dısına Acık Değildir. Buyuk Ihtımalle Ne Olucak Sımdı ? Paypal Kredi Kartından Komısyon Alıyormu ?
  • evet ya yokmu aramızda paypall ile alışveriş eden?bende çok merak ediyorum nasıl kullanıldığını
  • Ben paypall la alışveriş yapıyorum ama neyi soruyorsunuz anlayamadım? Kayhıd olurken adımları takip edin herşey çok açık. Para tranferleride mail hesabınıza geliyor ve gidiyor. Mesela bir yere ödeme yapacaksınız. send money seçiyorsunuz miktarı belirleyip gönderiyorsunuz. Yani anlaşılamayacak pek bir şey yok. Ayrıca dünyanın en güvenli sistemlerinden biri. Şüpheli alışverişlerinizde ödediğiniz paranın bloke edilip hesabınıza geri yatmasını sağlayabiliyorsunuz. Paypal yeni kayıt olanlardan extrelerinde paypalın belirlediği bir referans numarasınıda istiyor. Ödemeyi sizin yapıp yapmadığınızı anlayabilmek için. Eğer numarayı doğrulamazsanız hesabınız bloke ediliyor.
  • ARDAKASLAR
    PAYPAL
    KENDI DALINDA DUNYANIN EN BUYUK VE GUVENILIR FIRMASI
    BEN KULLANIYORUM
    HERKES HESAP ACTIRABILIR
    HESAP ACINCA KREDI KARTI NUMARASINI VERIYORSUNUZ
    MESELA AYDA 10 DOLAR TAKSITLE BIR SEY VEYA HIZMET ALACAKSINIZ
    ALACAGINIZ FIRMA ISTERSEN KREDI KARTINI GIR VEYA PAYPAL ILE ODE DIYOR
    PAY PAL ILE ODEMEYI TERCIH ETTIGINIZDE ISTEDIGINIZ ZAMAN IPTAL EDEBILIRSINIZ
    EGER KREDI KARTI ILE ALIRSANIZ FIRMAYA MAIL GONDERECEKSINIZ
    FIRMANIN NIYETINE KALMIS BAZAN FIRMA 1 VEYA 2 AY PARANIZI ALIR.
    YAPDIGINIZ ALIS VERISLERDE SIZ HIC BIR SEY ODEMIYORSUNUZ
    EGER PAYPAL LOGOSUNU SITENIZE KOYARSANIZ HER HANGI BIRI ALISVERIS EDERSE
    O ZAMAN KOMISYON ODERSINIZ.
    KREDI KARTI ILE ALISVERIS EDIYORSANIZ KESINLIKLE TAVSIYE EDERIM.
  • evet kredi kartından cok daha guvenli bir sistem hem de kolay ister para yatırın ister sitenize boyle bir sistem kurun sslle ugrasmaktan cok daha iyi direk paypale yonlendirin boyle isleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.