Arkadaşlar PayPal ile silk almayı soran bir arkadaşın sorusuna cevap olarak ayrıca konu hakkında bilgi edinmek isteyenlere konuyu anlatacak şekilde ekran görüntülerini ve açıklamalarını yolluyorum.
PayPal'a üyelik ile ilgili kısmı koymadım ama bu konuda sorulara da cevap verebilirim. Anlatılanlar tamamen PayPal üyeliği alınmış durumdayken yapılacak işlemlerdir.
Bu işlemleri yaparken bağlantınızı yavaşlatacak download veya upload işlemi yapmamanızı tavsiye ederim. Bağlantı yavaş olursa Silkroad sitesi alımda sorun oldu diyerek sizi ertesi güne kadar alım yapamayacak şekilde durduruyor. Tabii oyuna girebiliyorsunuz ama silk alımı yapamıyorsunuz.
Premium Mall'a girdiğinizde şu ekranla karşılaşacaksınız.
Bu ekranda başlıklarda Credit Card ile başlayan alanda PayPal sekmesine tıklıyoruz. Karşımıza şu ekran gelecek.
İşaretle belirtilen butondan alım yapmaya başlayacağız. Tıkladığınızda yüklenecek ekran şu olacak.
Üstte almak istediğiniz Silk miktarını seçiyorsunuz. Altta mail otomatik olarak sizin Silkroad Online'a üyelik mailiniz olacaktır. Bunu değiştirmenize gerek yok ancak farklı bir mail görürseniz birileri accountunuza girmiş demektir. User agreement'ın altında okla gösterdiğimiz yeri işaretliyorsunuz ve Make Payment'a tıklayarak devam ediyorsunuz. Şimdiki adımda karşınızdaki ekran şu olacaktır.
Burada bilgileriniz doğru ise bir daha make payment'a tıklayın. Şimdi Silkroad'ın sayfasından çıkıp Paypal sitesine yönleneceksiniz. Karşınıza şu ekran gelecek.
Bu ekranda soldaki alandan yeni üyelik alımı yapabilirsiniz. Ancak biz üyeliğimiz olduğundan sağdaki alandan PayPal sistemine giriş yapacağız. Mail adresimiz ve şifremizle PayPal'a girince şu ekran gelecek karşımıza.
Bilgiler doğru ve kartınızda yeterli miktar varsa Pay tuşuna klikleyerek işleme devam edersiniz. Eğer tüm bilgiler tamamsa karşınıza bu ekran çıkacaktır.
Return to merchant'a tıkladığınızda alımı yapmış ve Silkroad Online sitesine geri dönmüş olacaksınız.
Hayırlısı olsun :)
peki paypal a nasıl para yatıracagız? kredi kartıyla yatırmak mümkünmü? veya bankadan paypal e havale etmek ? ben de bu paypal e üye olmak istiyorum !.
daha önce werilmediyse cok güzel bir çalışma ellerine sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: PUni
daha önce werilmediyse cok güzel bir çalışma ellerine sağlık
şahsen 3 kere verdim ama hergün konular altlara gidiyo devamlı birilerinin yapması güzel bir olay... millet öğrensin...
ellerine sağlık
SANIRIM SİLK ALMAK BANA NASİP OLMAYACAK
BİLMİYENLERLER İÇİN GAYET GÜZEL
OH be kardesim çok teşekkür ederim kaç gündür bunu arıyorum
bide birşey isteyecem senden;
paypal dan üyelik alırken problem yaşıyorum bi onuda gösterirsen süper olur
emeğe saydı
Güzel çalışma eline sağlık.
bişi sorcam gold ticket kac saatlik bide kac para
quote:
Orjinalden alıntı: Intella
OH be kardesim çok teşekkür ederim kaç gündür bunu arıyorum
bide birşey isteyecem senden;
paypal dan üyelik alırken problem yaşıyorum bi onuda gösterirsen süper olur
UP! UP! UP!
EMEĞE SAĞLIK
en sonun bi üstüne 2 tane pay war hangine basacaz
KANKA PEKİ BUNU BENM ŞİFREM YOK PAYPALDA DİREK KERDİ KARTI İLE ALABİLİRMİYM MESELA BİDE GÜVENLİ SİZCE Bİ YANLIŞ OLURMU BUNLARDA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme