Şimdi Ara

Paypal Kartımı Okumuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim önceden ininal kartım vardı paypalda hesap açtım. Kartımı vesayre kaydettim paypal hesabıma ama yine de bakiye hep 0 gösterdi. Ondan sonra paypal kart alayım direk olur diye düşündüm onu da kaydettim yine bakiye 0 gösteriyor. Bunun sebebini anlayamadım. Bunun sebebi ne olabilir?

Yardımcı olursanız sevinirim.

• sibilik S kullanıcısına yanıt
    hocam bakiye sürekli 0 gözükür zaten. siz alışveriş yapınca alışverişin tutarı kadar hesabınıza çeker. daha sonra o çektiği parayı alışverişte kullanır paypal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memilyo

hocam bakiye sürekli 0 gözükür zaten. siz alışveriş yapınca alışverişin tutarı kadar hesabınıza çeker. daha sonra o çektiği parayı alışverişte kullanır paypal.

Çok teşekkürler hocam harikasınız. Beni büyük bi sıkıntıdan kurtardınız :D. İçim rahatladı. Bana paypalla ilgili pratik bilgiler verirseniz sevinirim.
  • Hocam pratik bilgi derken neyden kastediyorsunuz sormak istediğiniz bir konu varsa yardımcı olayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam pratik bilgi derken neyden kastediyorsunuz sormak istediğiniz bir konu varsa yardımcı olayım

Mesela paypalın normal krdei kartı sisteminden ne farkı var insanlar neden paypalı tercih ediyorlar. Benim tercih etme sebebim sırf özenti :S
  • sibilik S kullanıcısına yanıt
    ebay gibi sitelerden kart bilgisi girmeden parayı satıcının hesabına paypal üzerinden yatırıyorsunuz. ürünle ilgili bir sorun olduğunda da paypal sizi korumaya yönelik her şeyi yapıyorlar. sadece ebay de değil bir sürü sitede kullanılabiliyor paypal
  • quote:

ebay gibi sitelerden kart bilgisi girmeden parayı satıcının hesabına paypal üzerinden yatırıyorsunuz. ürünle ilgili bir sorun olduğunda da paypal sizi korumaya yönelik her şeyi yapıyorlar. sadece ebay de değil bir sürü sitede kullanılabiliyor paypal

Cevabınız için teşekkür ederim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.