Şimdi Ara

paypal kullananlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar ebay vasıtası ile XBOX 360 point 1600 points card
    almak için paypala üye oldum .Expanded use number istedi.Ben de kredi kartının son dört rakamını yazdım.Meğerse kredi kartınının ekstresindeki expanded use number ı yazacakmışım.Paypal şimdi yeni bir kart eklememi istiyor ve artık expanded use numberda çıkmıyor.NUMARAYI öğrendim fakat kartım disable oldu .Galiba paypala faks göndermem gerekiyormuş acmak için .Neleri fakslayıp göndericem.Birisi bana bu konuda detaylı bilgi verebilir mi..? yada fax cekmeden yapabilirmiyim .Lütfen acil yardım

• paypal üyeliğini iptal edip yeni bir üyelik açsan olmaz mı???
  • Yeni uyelik proplem değil.Kredi kart bilgileri alındıgı için yine onaylamayacaklar sanırım..
    quote:

Orjinalden alıntı: punishersadi

paypal üyeliğini iptal edip yeni bir üyelik açsan olmaz mı???
  • Evet arkadaşlar başlıktada belittiğim gibi expanded number i yanlış girdim ve paypal kartımı kabul etmiyor artık.

Sanal card kullanıyordum bunu tekrar hayata geçirebilmek için ne yapmamız lazım başına gelen varsa yardım edebilirse çok sevinirim şu anda bekleyen bir ödemem var ve acele etmem gerekiyor ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • paypal müşteri hizmetlerine email at. Kesin bir çözüm ordan gelir. Şahsen ebay'den gelmeyen ürünlerin para iadesini filan paypal müşteri hizmetlerinden yapıyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

paypal müşteri hizmetlerine email at. Kesin bir çözüm ordan gelir. Şahsen ebay'den gelmeyen ürünlerin para iadesini filan paypal müşteri hizmetlerinden yapıyordum.

BU yeterlimi yasın senın ıngılızcen ıyıdır .eklemem gereken birsey varmı...

hello paypal

I have a new Paypal account and my Paypal account username is "* email adresim *Recently, I wanted to be full activate my Paypal account but I did wrong entered my expanded code in many time. Now I cannot enter my expanded code and I don't see anything about my credit card in my Paypal account. I want to use my Paypal account, I have to it but I couldn't do anything.

Can you full activate my Paypal account ASAP for me please? I gave my credit card info and expanded code. You can contact me via the e-mail address:

Now, I am waiting for your help and thanks for your help.

MY CREDIT CARD INFO

First Name:***
    Last Name: **
    Card Type: VISA
    Card Number: ***
    Expiration Date:***
    Card Verification Number:***
    Address: ***
    Country: TURKEY
    State: ISTANBUL
    Region:***
    Postal Code: expanded code : ****
    thanks.fyi

• quote:

Orjinalden alıntı: dolphin81gsss

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

paypal müşteri hizmetlerine email at. Kesin bir çözüm ordan gelir. Şahsen ebay'den gelmeyen ürünlerin para iadesini filan paypal müşteri hizmetlerinden yapıyordum.

BU yeterlimi yasın senın ıngılızcen ıyıdır .eklemem gereken birsey varmı...

hello paypal

I have a new Paypal account and my username is "* email adresim *Recently, I wanted to activate my Paypal account but I entered my expanded code wrong many times. Now I cannot enter my expanded code and I don't see anything about my credit card in my Paypal account. I want to use my Paypal account, I dont know what to do.

Can you activate my Paypal account ASAP for me please? I gave my credit card info and expanded code. You can contact me via the e-mail address:

Now,I am waiting for your help , thanks.
    MY CREDIT CARD INFO

First Name:***
    Last Name: **
    Card Type: VISA
    Card Number: ***
    Expiration Date:***
    Card Verification Number:***
    Address: ***
    Country: TURKEY
    State: ISTANBUL
    Region:***
    Postal Code: expanded code : ****
    thanks.fyi

Yukarda düzeltmeye çalıştım ama tam türkçesini yazarsan hemen çevirebilirim istersen dostum, hani tam olarak ne dediğini yazarsan yanlışta düzeltmiş olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roland3tr -- 21 Haziran 2007; 1:01:16 >

• I have a Paypal account and my username is "* email adresim *. "??" days ago, i wanted to verify my Credit Card but I entered wrong number for my expanded code. Now the system blocked my credit card, and i can't fix this plus i don't have any other.

Can you please help me to undo it, i have a payment waiting and it's urgent. I gave my credit card info and expanded code. You can contact me via the e-mail address:

Thanks in advance for your help.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol

I have a Paypal account and my username is "* email adresim *. "??" days ago, i wanted to verify my Credit Card but I entered wrong number for my expanded code. Now the system blocked my credit card, and i can't fix this plus i don't have any other.

Can you please help me to undo it, i have a payment waiting and it's urgent. I gave my credit card info and expanded code. You can contact me via the e-mail address:

Thanks in advance for your help.

Direk böyle yaz
  • Bankanı ara. Sanal kart numaranı değiştirsinler.
  • linkini verdiğim siteye üye ol ve yazılanları oku. tum cevaplar orda

http://forum.iyibey.com/paypal-ve-odeme/
  • Arkaşlar mail işe yaradı Herkese teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CemaL79

linkini verdiğim siteye üye ol ve yazılanları oku. tum cevaplar orda

http://forum.iyibey.com/paypal-ve-odeme/

Burası süper bir yer sağol bu arada , bence ilgilenen herkes üye olmalı
  • Arkadaşlar bu verilen siteye üye oldum , konu açamıyorum şimdi siteye girmek istedim kullanıcı ad ıveya şifre yanlış diyor bir fikri olan var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.