Bildirim
Paypal kullananlar çok acil yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok mu bilen arkadaşlar -
bi yardım -
2000$ a kadar bir sınırlama getirmiyor diye biliyorum. nasıl bir hata verdi göndermeye çalışırken? -
This payment cannot be funded with a credit card at this time.
hatası veriyor bankayı aradım sorun yok acaba sitede limitimi açmam mı gerekiyor -
daha önce o kredi kartıyla paypalı kullanmışmıydınız? -
evet kullanıyorum sürekli -
kart limitinin yeterli olduğuna eminmisiniz? eğer sanal kart kullanıyorsanız 800$ yerine 900$ a çıkartın sanal kartın bakiyesini bir de öyle deneyin. -
Yok normal kredi kartı bankayı aradım limit var günlük limit 250dolar diye duymuştum bi yerden acaba ondan mı?YAda paypalda sorun var -
paypal a mail yollayıp sorunu onlara sorun. kısa süre içerisinde cevap vericeklerdir -
Paypalda limit yok.Direk kredi kartını kullanıyor.Ama o hatayı ben hiç görmedim.Bende yükleme yapıyorum.Ama seninki kadar çok değil.
quote:
Orjinalden alıntı: xmelihx
Yok normal kredi kartı bankayı aradım limit var günlük limit 250dolar diye duymuştum bi yerden acaba ondan mı?YAda paypalda sorun var
Buda hatanın Türkçesi turing çevirisi kusura bakmayın :)
BU ÖDEME,,DEĞİL,OL,*sermaye,BİR KREDİ KARTI İLE,_,,.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 20 Ocak 2008; 19:52:43 > -
SOrunu çözdüm saolun arkadaşlar paypalda standar üyeler için günlük para gönderim limiti 500euro imiş:) -
Orada limit ne kadar gorunur zaten direk login olunca gelen sayfada limit'e bas :) Eger yeterli degilse sana ve surekli paypal hesabinda para bulunduruyrsan "lift limit" secenegi ile limitini 2-3 katina kadarda arttirabilme sansin var tabi "verified" kullanici isen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X