Şimdi Ara

paypal mı ininal mı neden??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 26.9.2017)
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda ininal kart alıcaktım fakat paypal al diyenler oldu hangisini tercih etmeliyim. Neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende ininal var fakat keske paypal alsaydim ininalda para cekme yok

• Git ininal al. Para cekme vs hikaye 1 tl komisyonla kesiyorsun ve sadece tebden ve migros vs. yatirabiliyorsun. İninalde ing bank ptt atmleri vs vs yerlerde yatirabiliyorsun.
    İninal tabiki de

• Enpara

• kardeş bizde ikiside var paypal daha kullanışlı onu al benim ininalı kaybettim içinde 15 lira vardı

• kim ne derse desin STOYA

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabbra Cadabra

kim ne derse desin STOYA
    Enpara, paypaldan uzak durun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İninal alıyorum ama para çekme olmadığı için istemiyorum kimse paypal önermiyorum

• AstroPay Card.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrarisini Satan Adam

AstroPay Card.
    hepside bok gibi komisyon alıyor ulan bi para çekme veya yatırmada 5 lira sen nasıl ve ne hakla alıyorsun? aklı olan bu tür kartları sürekli değilde çok çok acil bir işi olduğunda kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-23066F9EA

hepside bok gibi komisyon alıyor ulan bi para çekme veya yatırmada 5 lira sen nasıl ve ne hakla alıyorsun? aklı olan bu tür kartları sürekli değilde çok çok acil bir işi olduğunda kullanıyor.

Alıntıları Göster

• Ben ininal, paybyme gibi kartlar kullandım şimdi paypal kullanıyorum . Bana göre paypal kartı açık ara diğerlerinden önde. İnternette, yolda heryerde kullanabiliyorsun bu kartı. Bence çok kullanışlı. Eskiden oyun için para alırken e-pin sitelerinden alıyordum üstüne komisyonla. Şimdi paypal kartı ile oyunun kendisinden alıyorum kafam rahat. Ek olarak yurtdışından sürekli olarak alışveriş yaptığım için benim baya işime geliyor.
    Kartı ne için kullanacağınada bakar o olay aslında. Sadece oyun için kullanacaksan paybyme öneririm. Aylık kullanım ücreti falan yok. Anlaşmalı noktaları var bu kartın oralardada kullanabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Ben ininal, paybyme gibi kartlar kullandım şimdi paypal kullanıyorum . Bana göre paypal kartı açık ara diğerlerinden önde. İnternette, yolda heryerde kullanabiliyorsun bu kartı. Bence çok kullanışlı. Eskiden oyun için para alırken e-pin sitelerinden alıyordum üstüne komisyonla. Şimdi paypal kartı ile oyunun kendisinden alıyorum kafam rahat. Ek olarak yurtdışından sürekli olarak alışveriş yaptığım için benim baya işime geliyor.
    Kartı ne için kullanacağınada bakar o olay aslında. Sadece oyun için kullanacaksan paybyme öneririm. Aylık kullanım ücreti falan yok. Anlaşmalı noktaları var bu kartın oralardada kullanabiliyorsun.

Hocam paypal ı nerden alıcam nasıl para yatırma herşeyi anlatabilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: frknsnmzgs5434

quote:

Ben ininal, paybyme gibi kartlar kullandım şimdi paypal kullanıyorum . Bana göre paypal kartı açık ara diğerlerinden önde. İnternette, yolda heryerde kullanabiliyorsun bu kartı. Bence çok kullanışlı. Eskiden oyun için para alırken e-pin sitelerinden alıyordum üstüne komisyonla. Şimdi paypal kartı ile oyunun kendisinden alıyorum kafam rahat. Ek olarak yurtdışından sürekli olarak alışveriş yaptığım için benim baya işime geliyor.

Evine sipariş verebilirsin. Yada D&R gibi anlaşmalı noktalarından satın alabilirsin. Paypal Card yaz kendi sitesinde tüm sorularına cevap bulabilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frknsnmzgs5434

quote:

Evine sipariş verebilirsin. Yada D&R gibi anlaşmalı noktalarından satın alabilirsin. Paypal Card yaz kendi sitesinde tüm sorularına cevap bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    beyler paypal kartımı kullanıma açamıyorum bi yardımcı olun..

• Enpara kullanıyorum. PayPal paramı 0TL kesinti ile bankama alabiliyorum. Zaten enpara da ücret kesmiyor üstüne indirim yapıyor.

Enpara alın başka bir şey kullanmayın her işe yarıyor alet. Gider 0TL.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Argent City

Enpara kullanıyorum. PayPal paramı 0TL kesinti ile bankama alabiliyorum. Zaten enpara da ücret kesmiyor üstüne indirim yapıyor.

Enpara alın başka bir şey kullanmayın her işe yarıyor alet. Gider 0TL.

Ennparayı bilmiyorum
    Nerden alınır ne kadar nasıl para yatırılır Mastercard mu Visa mı hangi kart olarak geçer yaş sınırı var mı

• Enpara açık ara alır visa bu arada debit kart değil banka kartıdır En para sitesine bilgileri bırakın onlar arar

• Yazıldı mı bilmiyorum ama 15 mayısta yeni sözleşmeye göre ininala para çekmede geliyor. İninalın tek eksiği buydu bana göre artık oda kalktı

• Ininal de 3d secure var paypal kartda yokdu galiba para çekimi gelirse harika olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.