Şimdi Ara

Paypalı Kullanmaya Devam Etmek İçin Alternatifler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
24
Favori
9.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melihgezer

Paypal ile görüşme yaptım;

Görüştüğüm yetkili bana Paypal ın sadece geçici bir süre için durduruldugunu,hesabımızın yine aktif olacağını fakat para girişi ve çıkışı olamayacağını söyledi.Daha önce İsrailde de böyle bir sorun yaşandı fakat kısa sürede orada da açıldı tekrar dedi.Yani ülkenin çeşitli yerlerinde bu tarz durumlar geçici olarak olabiliyor,endişeye kapılmayın,kısa sürede düzelecektir denildi bana.

VPN ile yurt dışı şeklinde hesap açarsak kullanabilir miyiz sorumuda cevapları yetkili,Kullanmanızı tavsiye etmem,yurtdışı bir hesap kullanırsanız ve para çekmeye çalışırsanız paypal bunu anlar, sizden adres isteyebilir ve zor durumda kalabilirsiniz denildi.Hesabınız askıya alınabilir denildi.Yani bu iş biraz riskli gibi ama bakalım.

inşallah elimiz ayağımızdı paypal

• quote:

Ya umarım öyle olur,yoksa çok sıkıntı...Ödeme alacagım firmalar hep paypal kullanıyor,başka alternatif yok.Umarım yine bir şekilde kullanmaya devam ederiz.Burada paylaşırsan sevinirim hocam arama detaylarını.

Aradım müşteri hizmetlerini ama ilk defa 3 dakika beklemek zorunda kaldım, sonra da müşteri temsilcisine bağlanamadan kapatmak durumunda kaldım.
    Umarım durumu öğrenen olmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    sesi dışarı verin başka işlerle uğraşın o sırada hocam,ben aradım yaklaşık 7 dk sonra açtı telefonu,adam o kadar güzel kibar konustu ki resmen paypal ben farklıyım diyor.Adam beni teselli etti resmen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruling_S

Yurtdışı paypal hesabı açsak 6 Haziran'dan sonra gelecek olan paralarla o hesaptan yurtdışı alışverişi yapsak sıkıntı olur mu acaba?

Valla o mantık benim kafama da yatıyor.Telefonda sordum,paypal kural dışı işlem yaptgnızı öğrenrse hesabı askıya alabilir dedi.Para girişi olur hesaba fakat çekim yaparken sıkıntı olabilir dedi yani.Bunu kesin olarak merak ediyorum bende
  • İşte biz para çekimi yapmayacağız.Yani hesaba herhangi bir banka hesabı ya da kredi kartı tanımlamayacağız.Gelen paraları direkt olarak yurtdışı alışverişinde kullanacağız.Paranın çıkışı yine yurtdışına olacak yani.Ortada kural dışı gözüken bir şey olmayacak.Şöyle düşünün yurtdışından bir akrabanız sizin için hediye satın aldığında bu işlem kural dışı mı değil.Bu da aynı mantık.
  • axess yurtdışı kampanyasından faydalanabilmek için başka bir firma yok mu arkadaşlar ?

yapacağımız işlemleri yurtdışı gibi gösteren başka bir firma lazım ?
  • Ruling_S kullanıcısına yanıt
    Bu durumda da şu sorun ortaya çıkacak. Paypalda alıcı ve satıcı aynı ülkede olmadığı sürece paypal bakiyesi alışverişte kullanılamıyor malesef.

• paypalın gitmesi kötü oldu.
  • Ruling_S kullanıcısına yanıt
    Benim arayışım,yabancı sanal kart tarzı siteler var mıdır acaba?Türk kredi kartlarını kabul etmediği takdirde onu kullanabiliriz.
  • Merhaba;
    Türkiye operasyonunun 6 haziran 2016 tarihi itibari ile sonlanmasından sonra paypal hesabını vpn kullanarak amerika ip adresi ile açtıktan sonra hesabınıza entropay.com ile ürettiğiniz sanal kartı kullanarak yurtdışından aynı şekilde alışveriş yapılabilir.
    İyi alışverişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -frambuaz -- 1 Haziran 2016; 0:42:31 >
  • Vpn konusunda uyarıyım. Paypal bana bir daha vpn kullanırsanız ve tespit edilirse hesabınız kapatılır demişti. O yüzden tek sizin kullandığınız vpnleri kullanmaya çalışın.
  • 6 hazirana kadar kullanabilecek miyiz bari?
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

Vpn konusunda uyarıyım. Paypal bana bir daha vpn kullanırsanız ve tespit edilirse hesabınız kapatılır demişti. O yüzden tek sizin kullandığınız vpnleri kullanmaya çalışın.

Anlamadim demek istedginizi hocam bizim kullandgmiz hangisi oluyor

• Paypalın çekilmesine sevindim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

Vpn konusunda uyarıyım. Paypal bana bir daha vpn kullanırsanız ve tespit edilirse hesabınız kapatılır demişti. O yüzden tek sizin kullandığınız vpnleri kullanmaya çalışın.

Anlamadim demek istedginizi hocam bizim kullandgmiz hangisi oluyor

Yani herkesin indirip kullandığı olan Browsec, Zenmate gibi program değilde satın alıp sadece sizin kullandığınız olsun demek istemiş sanırım.
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Neden ola ki? Geri geleceğine kesin gözüyle bakıyorum, pek sevinmeyin yine de.
  • Paypala verilen 2 senelik sürenin sonuna gelindi. Yani kimse ümit bağlamasın geri gelecek diye. Yapsa 2 sene içinde yapardı.

Buyrun tebliğ;

https://www.bddk.org.tr/WebSitesi/turkce/Mevzuat/Odeme_Hizmetleri_Kanunu/13265odeme_hizmetleri_ve_elektronik_para_teblig.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh5959 -- 1 Haziran 2016; 8:42:57 >
  • Her yüklemede %5 komisyon alır.
  • Anladım hocam,ucuz vpnler var alınır sıkıntı değil
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.