Şimdi Ara

Paypalı Kullanmaya Devam Etmek İçin Alternatifler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
24
Favori
9.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum mağdur olan arkadaşlar vardır benim gibi,çünkü kimimiz yurtdışı alışverişlerde kullanıyor kimimiz youtube partnerlik sisteminden kazanç alıyor kimimiz bağış alıyor vs vs saymakla bitmez..

Burada 6 Hazirandan sonra da Paypalı kullanabilmek için alternatif üretebilirsek yardımcı olabiliriz birbirimize.

1.Paypal yıllar öncesinde ülkemizde olmadıgı zamanlarda kullandıgımız gibi olan haline mi dönecek?
    2.VPN hizmetleri kullanarak yeni bir Paypal hesap açmak işe yarar mı?
    3.VPN üzerinden paypal hesabımızı açtık fakat Türkiye de ki Hesaplarımızın hiç birini ekleyemiyoruz,bu durumda yabancı sanal kart hesaplarını Paypala ekleyip kullanmamız mümkün mü?

Soruların cevaplarını netleştirdiğimizde buraya onlarıda yazacağım.

Paypal ile görüşme yaptım;

Görüştüğüm yetkili bana Paypal ın sadece geçici bir süre için durduruldugunu,hesabımızın yine aktif olacağını fakat para girişi ve çıkışı olamayacağını söyledi.Daha önce İsrailde de böyle bir sorun yaşandı fakat kısa sürede orada da açıldı tekrar dedi.Yani ülkenin çeşitli yerlerinde bu tarz durumlar geçici olarak olabiliyor,endişeye kapılmayın,kısa sürede düzelecektir denildi bana.

VPN ile yurt dışı şeklinde hesap açarsak kullanabilir miyiz sorumuda cevapları yetkili,Kullanmanızı tavsiye etmem,yurtdışı bir hesap kullanırsanız ve para çekmeye çalışırsanız paypal bunu anlar, sizden adres isteyebilir ve zor durumda kalabilirsiniz denildi.Hesabınız askıya alınabilir denildi.Yani bu iş biraz riskli gibi ama bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 31 Mayıs 2016; 14:23:19 >

• Yarın PayPal'i arayacağım, bu durumu sorarım. Belki bir iyilik yapıp mevcut hesaplarımıza yurt dışından eriştiğimizi görürlerse bizi sanki orada yaşıyormuş gibi tek seferlik hesap aktarımı yaparlar. Şimdiye kadar hep iyi niyetli yaklaşımları oldu, burada da umarım yüzüstü bırakmazlar bizi.
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Ya umarım öyle olur,yoksa çok sıkıntı...Ödeme alacagım firmalar hep paypal kullanıyor,başka alternatif yok.Umarım yine bir şekilde kullanmaya devam ederiz.Burada paylaşırsan sevinirim hocam arama detaylarını.
  • hocam şuan yemin ederim ki çok kötüyüm piskolojim bozuldu ne yapacağız biz şimdi ekmek kapımızdı...
  • Valla senin mi benim mi sorma,moralim sıfır oldu gece gece.Bir şekilde halledicez umarım bakalım yarın görüşmeler yapılsında,burada alternatifler çıkarırız.
  • yurtdışı paypal hesabı açıp para gönderme veya harcama işlemleriniz için yine kullanmaya devam edebilirsiniz büyük ihtimal. ama para çekme işlemi imkansız gibi gözüküyor bu durumda, anca yine başka ülkeden hesap açıp o ülkeden aracılar ile olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 31 Mayıs 2016; 2:46:47 >
  • çare bitcoin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

yurtdışı paypal hesabı açıp para gönderme veya harcama işlemleriniz için yine kullanmaya devam edebilirsiniz büyük ihtimal. ama para çekme işlemi imkansız gibi gözüküyor bu durumda, anca yine başka ülkeden hesap açıp o ülkeden aracılar ile olabilir belki.

Hocam yabanci sanal kart hesaplar falan araciligiyla olabilir belki para cekme islemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ciddi ciddi Paypal'dan geçiminizi sağlıyorsanız bir çok yolu var.

Off shore banka hesabı açıp o bankadan kredi kartı alıp Paypala linklersin.
  • eskiden paypal yokkende rahatca kullanabiliyorduk, ebay ödemelerini paypal iletapıyordul falan filan.. tek fark hesapta tl değilde dolar şeklinde oluyordu ve banka transferinde tl ye çevrildiği için kayıp oluyordu. bireysel kullanıcılar çok etkileyeceğini sanmıyorum, tabi eski sistem gibi değilde tamamen kapatıyorlarsa o zaman çok sıkıntı yaşayacağız.
  • Peki n11 gittigidiyor gibi Türk sitelerinde paypal ile sipariş veremeyecek miyiz artık?

• yurtdışı paypal hesabı nasıl açılabilir ki yurtdışında ikametgah, banka kartı olmadan ??
  • htepeli kullanıcısına yanıt
    Evet veremeyeceksiniz

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. axess ile puan kazanıyorduk yurtdışı kampanyasından. bakalım süreç ne gösterecek.
  • yurt dışı paypal için oturma izni vs istiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. vpn ile açılacak kadar basit bi olay değil bence paypal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baller Lifestyle

Eğer ciddi ciddi Paypal'dan geçiminizi sağlıyorsanız bir çok yolu var.

Off shore banka hesabı açıp o bankadan kredi kartı alıp Paypala linklersin.

olmayacak işler söylemeyin yahu
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Neden?Türkiye de istemediler daha önce böyle şeyler.Daha önce görmedim böyle bir şey
  • Paypal ile görüşme yaptım;

Görüştüğüm yetkili bana Paypal ın sadece geçici bir süre için durduruldugunu,hesabımızın yine aktif olacağını fakat para girişi ve çıkışı olamayacağını söyledi.Daha önce İsrailde de böyle bir sorun yaşandı fakat kısa sürede orada da açıldı tekrar dedi.Yani ülkenin çeşitli yerlerinde bu tarz durumlar geçici olarak olabiliyor,endişeye kapılmayın,kısa sürede düzelecektir denildi bana.

VPN ile yurt dışı şeklinde hesap açarsak kullanabilir miyiz sorumuda cevapları yetkili,Kullanmanızı tavsiye etmem,yurtdışı bir hesap kullanırsanız ve para çekmeye çalışırsanız paypal bunu anlar, sizden adres isteyebilir ve zor durumda kalabilirsiniz denildi.Hesabınız askıya alınabilir denildi.Yani bu iş biraz riskli gibi ama bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 31 Mayıs 2016; 14:27:01 >
  • Neyse çıkmadık Candan ümit kesilmez mis.bekleyelim bakalim

• Yurtdışı paypal hesabı açsak 6 Haziran'dan sonra gelecek olan paralarla o hesaptan yurtdışı alışverişi yapsak sıkıntı olur mu acaba?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.