Şimdi Ara

Paypalı Kullanmaya Devam Etmek İçin Alternatifler (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
24
Favori
9.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün Pay Pal'a mail atmıştım alıcı koruması ile ilgili olarak. Bugün cevap geldi. Aşağıda paylaşıyorum. Umarım bir an önce çözüme kavuşur.

"Alıcı koruması konusunda PayPal ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim.

Türkiye'deki faaliyetimizi durdurmak durumunda olduğumuz için bizde çok üzgünüz. Sorunuzun cevabı olarak söylemek isterim ki 06 haziran tarihine kadar PayPal'ın faliyetleri normal şekilde devam edecektir. Bu tarihe kadar yapılan işlemleriniz PayPal'ın genel kurallarına göre yapılacaktır. 06 hazirana kadar alışveriş yaparsanız alıcı ve satıcı koruması tamamen geçerlidir. Bu tarihten sonra PayPal hesabınızdan para gönderme ve para alma işlemi yapamayacaksınız, fakat hesabınıza giriş yapabileceksiniz, varsa paranız onu banka hesabınıza çekebileceksiniz, bloke de bekleyen ödemeniz veya açık vakanız varsa bunların hepsi normal çözüm sürecine göre işlem görecektir.

Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa lütfen belirtin."

• Paypala kredi kartı ekleyerek yurt dışı alışveriş yapılamayacak mı yani?. BDDK buna ne hakla karşı çıkıyor karışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Paypala kredi kartı ekleyerek yurt dışı alışveriş yapılamayacak mı yani?. BDDK buna ne hakla karşı çıkıyor karışıyor.

ben açtım ve paypala ekledim ama gearbesttte deneme yapayım dedim. Gearbestte adres türkiye olunca paypal ödemesi gözükmüyor. adresi değiştiriyorum ingiltere yapıyorum bu sefer çıkıyor paypal
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Lanet olsun böyle düzene hadi yurt içi ve dışı para transferlerini kayıt altına almak incelemek istiyorsun da benim aracı kurumla kredi kartından yurt dışından yapacağım alışverişe ne karışıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Lanet olsun böyle düzene hadi yurt içi ve dışı para transferlerini kayıt altına almak incelemek istiyorsun da benim aracı kurumla kredi kartından yurt dışından yapacağım alışverişe ne karışıyorsun.

aslında bunla ilgili bir yasak gözükmüyor. paypal istese kullandırabilir.
    sonuçta amerikan hesabı olan paypala türkiye kredi kartına eklenmesine izin veriyor.
  • espial kullanıcısına yanıt
    Zaten bir nevi kayıt altında değil mi ki? Harcamalar yine tr den alınan kredi kartları ile yapılıyor, extrede gözüküyor vs.
  • İşin tuhaf yanı da bu. İllegal kazanç veya vergi kaçırma söylemler kabul edilebilir yurt dışına iş yapıp parasını alanlar yada transferi gerçekleştirenler için. Ama ben kredi kartımla alışveriş yapmak bunu da güvenli bir aracı kurumla gerçekleştirmek istediğim zaman devletin karışması bu sinir ediyor.
  • bu konu önemli ebay de satış yapanların dükkanları 6 haziranda kapanacak,
    ebay mesaj attı biraz önce ilanlarınızı düzenleyin paypal i ödeme seçenekleri arasından çıkarın diye
    yoksa ilanları silecekler, acilen bi çözüm üretmemiz lazım,
    iş çok ciddi.

millet nasıl alışveriş yapabilirim, 3 dolarım kaldı nasıl alabilirimin derdinde burada.
    onbinlerce Türk ebay satıcısı ve paypal üzerinden gelir elde eden insan bir anda kepenk indirecek,

kapalı bi grup kurdum, aklıma gelen deneme aşamasında olduğum bazı yöntemler deniyorum,
    varsa ebay satıcısı veya paypal üzerinden gelir elde eden, yöntemleri paylaşıp çözüm üretebiliriz.

paypal kullanıcıları ve ebay satıcıları yardımlaşma grubuhttps://www.facebook.com/groups/533804090154564/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muitobom -- 4 Haziran 2016; 3:56:19 >

• Ebay hesabımıza tanımlı olan paypal hesabını nasıl değiştiriyoruz? Account bölümünden paypal kısmına giriyorum, ama burada değişiklik yapılacak bir menü göremedim?

Niyetim, yurtdışında kendi adına paypal hesabı açmış olan kuzeniminkini benim ebay hesabıma tanımlamaktı. Bu şekilde sorunu çözer miyim bilmiyorum? Tabi önce şu paypal hesabı değişikliğini yapabilirsem
  • türkiyede yokkende rahat rahat kullanıyorduk ne bu panik millette
    ingilizce çevirici kullan yeter
  • Kesinlikle VPN kullanmayı denemeyin, paranızdan olduğunuzla kalırsınız. PayPal bu tarz yöntemleri, bi terslik gittiğini anladığı anda "keşke ağzımıza mıçsa" dersiniz, o derece süründürür sizi.

Geçtiğimiz sene 300 dolar kadar bi miktarda bu tarz bi problem yaşadım, PayPal çözüm merkezi son nokta budur, paranızı geri alamıycaksınız dedi artık CEO'dur, yöneticidir, çaycıdır kime bulduysam mail atmak zorunda kaldım. En sonunda şansıma Türk bir çalışandan geri dönüş aldım, durumumu anlayıp yardımcı oldu.

tl;dr : vpn kullanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoloji64

türkiyede yokkende rahat rahat kullanıyorduk ne bu panik millette
    ingilizce çevirici kullan yeter

çünkü siz olayı anlamamışsınız şimdi öyle kullanılamıcak
  • paypal hesabındki parayı nerde kullanabiliriz
  • paypal hesabımızdaki parayı ne zaman kadar banka hesabımıza çekebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

paypal hesabımızdaki parayı ne zaman kadar banka hesabımıza çekebiliriz?

Bu gün sondu diye biliyorum.
  • Şöyle diyor.
    PayPal hesabımdaki bakiyeyi en son 6 Haziran’a kadar mı bankaya aktarmam gerekiyor?
    Hayır. Müşterilerimiz 6 Haziran’dan sonra da PayPal hesaplarına giriş yapabilir ve hesaplarındaki bakiyeyi Türk banka hesaplarına para aktarabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwinwin

yurtdışı paypal hesabı nasıl açılabilir ki yurtdışında ikametgah, banka kartı olmadan ??

paypala türkiyedeyken ikametgah kağıdı filanmı gösterdin: D
  • 28 dk sonra paypal fişi çekiyor..
  • memmet77 kullanıcısına yanıt
    ayrıntıları okumadım ama varsa paranız hemen aktarın banka kartına
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.