Şimdi Ara

Paypalı Kullanmaya Devam Etmek İçin Alternatifler (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
24
Favori
9.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • VPN ile falan olmaz. Başka bir ülkeden banka hesabı ya da kredi kartı ekleyip kullanmalı. Türk bankalarının hesap ve kartlarına asla transfer yapılamaz artık.
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Yabancı sanal hesap açıp oradan aktarma yapılabilir bence.Sabit bir vpn kullanılmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Yabancı sanal hesap açıp oradan aktarma yapılabilir bence.Sabit bir vpn kullanılmalı

Popüler VPN servislerinin hepsini tanıyor PayPal. Özel, residential IP verebilen bir VPN servisi bulmak lazım. Ayrıca, paranın aktarıldığı kart ya da hesap Türkiye ile kesinlikle ilişkilendirilmemeli. Yabancı sanal hesap nasıl açılır bilmiyorum. Yabancı bankalar Türk müşterilere hesap açtırmaz kolay kolay. Ülkeler arası finansal sistem anlaşmaları vs olmalı. Bildiğim Gürcistan açtırıyor. Belki bir Batum seferinde bir hesap alınır ama PayPal ile çalışır mı? Zorlamak lazım
  • Ben bir siteden paypala tanımlı kredi kartımla alışveriş yaptım. Ürünleri iade ettim ve para iadesi bekliyorum. Paypal kapanırsa ben iademi nereden alacağım. Çünkü iade önce paypala sonra paypal karta yapıyordu.
  • suatin kullanıcısına yanıt
    Alırsınız sıkıntı yok,paypal kendisi yatırır hesabınıza.
  • quote:

01.06.2016 10:19 http://odatv.com/paypalin-turkiyeden-cekilmesinin-altindan-ne-cikti-0106161200.html
    BDDK tarafından anlaşılması güç bir girişim ile internet üzerinden online olarak alışveriş yapılmasını sağlayan ödeme sistemi Paypal'a Türkiye'de işlem yapabilmesi için lisans verilmemesi, Türkiye'nin küresel oyunda büyük bir adım gerilemesine sebep olmaktan başka bir işe yaramayacaktır. Büyük hamleler yapar gibi görünürken küçük hesapların peşinde koşan ve bu tavrı ile çağın evrensel değerlerinden uzaklaşan Türkiye, 6 Haziran'dan itibaren biraz daha içine kapanık bir görüntü sergileyecek.

Size çok kısa iki örnek vererek asıl konuya geçmek istiyorum. 2000 yılında bir animasyon şirketi ile çalışıyordum, klasik animasyon adını verdiğimiz yüksek masraflı ve yavaş ilerleyen teknikleri kullanıyorlardı. Patronun karşısına oturdum ve artık bilgisayar ile canlandırma döneminin başladığını, çağı yakalamak gerektiğini söyledim. Böyle bir şeyin asla olmayacağını, tüm şirketler bilgisayar ile canlandırma yapmaya başlasa da kendilerinin klasik yöntemlerde ısrar edeceklerini söyledi. Beni de çeşitli sebepler ile postaladılar. İki yıl sonra klasik animasyon tekniklerini terk etmiş ve bilgisayar ile canlandırmaya geçmişlerdi. Başka çareleri yoktu, çağı yakalamasalar işsiz kalacaklarını nihayet gördüler.

İkinci örnek, 1998 senesinde yakın çevremde bulunan yetişkinlere çok kısa bir süre içerisinde tüm hayatlarının İnternet'e bağımlı olacağını söylediğimde bana güldüler. ''Bizden geçti, artık sizin hayatınız olursa olur'' dediler. Şu anda her biri ellerinde tablet ve Notebook ile bütün günlerini İnternet'te geçiriyorlar.

TÜRKLİYE CİDDİ BİR HATA YAPTIĞINI YAKINDA GÖRECEK

Türkiye'de bu tip örneklerin sayısını arttırmak çok kolay, çağı yakalamaktansa dik kafalı hareket ederek yumurta kapıya dayanınca ya da iş işten geçince girişimde bulunarak gelişmiş ülkeleri geriden takip etmek bizim yaşam kriterimiz haline geldi. Paypal'ın kapatılması yöresel şartlarına kısıtlı bir yaşam süren çoğu insan için önemsiz görülebilir, ancak küresel anlamda Türkiye çok ciddi bir hata yaptığını yakında görecektir.

Paypal'a bu tip bir restin neden çekildiğini yazımın sonunda aktaracağım, öncesinde söylemek isterim, Türkiye yurt dışı ile e-ticaret yapan vatandaşının elektronik mağazasının kapısına asma kilidi vurdu, çağın nimetlerinden yararlanarak gezegen genelinde güvenli e-ticaret yapan herkes şu anda panikte, evinin ekmeğini çıkarmak için çalışırken teknolojinin nimetlerinden yararlanan vatandaşı bundan daha fazla mağdur etmek mümkün değildi, BDDK akıl almaz girişimi neticesinde tek bir hareketi ile vatandaşa adeta ''E-ticaret yapma, çağı yakalama, dışarıdan döviz getirme'' demiş oldu.

• Arkadaşlar ben pek içli dışlı değilim bu mevzu ile ama yanlış hatırlamıyorsam bundan 6-7 sene önce tıkla kazan tarzı siteler için açmıştım o zaman Türkiye desteği yoktu diye hatırlıyorum.Herhangi bir kart hesap bağlamamıştım hesaba sitelerden ücret geliyordu ben de onları paypal kabul eden sitelerde veya bir alışveriş karşılığı başka bir paypal hesabına atıyordum kişinin.Bu şekilde olan kullanımı da mı sağlayamıyoruz artık?
  • up diyelim belki bir çözüm bulan vardır. Paypall açıklama yapsa iyidir öldük bittik böyle bir darbe almadık diye şaka bir yana biz Türk kullancılarını mağdur etmekten başka ne işe yaradı anlamıyorum o bir şey diyemiyorum.
  • paypal tr ye geri mi döndü? son durum nedir?
  • Değişen bir şey yok, yasakçı zihniyeti ülkeden defetmedikçe de bu değişmeyecek, yarın paypal açılır bu sefer başka bir yeri yasaklarlar
  • 50 dolar civarı bir elektronik cihaz satın alacaktım, Aynı ürün Ebay' da 50 dolar, Amazon' da 60 dolar. Ebay da PayPal ve kredi kartı kullanamadığım için, mecburen Amazon' dan kredi kartıyla 10 dolar daha pahalıya satın aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 14 Ekim 2016; 22:45:34 >
  • Merhaba,

https://pay.drnstore.com/ adresinden tüm problemlerinizi çözebilirsiniz.
  • Tam olarak nasıl oluyor hocam? Güvenilir bir firma mıdır? Paramızı mı emanet ediyoruz? Kullandıysanız biraz bilgi verir misiniz?
  • şu para çekme olayını saçma sapan değnekçilere komisyon ödemeden çözebilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.