Merhaba arkadaşlar , çok manyak bir hatayla karşı karşıyayım :/
Bilgisayarım açılınca masaüstüm kitleniyor.Ctrl + alt +del yapıp explorer.exe yi kaldırıyorum.Sonra yeni görevden tekrar açıyorum düzeliyor.Bu sorunu nasıl halledeceğimin kesin çözümü warsa lütfen paylaşın.Sabahtan beri bununla uğraşıyorum.Ağlayacam artık
Yardım eden, etmeye çalışan, okuyan herkeze teşekkürler.Lütfen yardım edin..
Virüs gibi duruyor.Güncel bir antivirüs ile sistemi taratmanızı öneririm. Bunun dışında işletim sistemi cdniz ile onarma yapabilirsiniz.Tabi hangisi bilemiyorum,devlet sırrı gibi sakladığınızdan dolayı çok da ayrıntıya giremeyeceğim.
Xp.Zaten bilgisayarım tek disk.Sadece C var.Belki kurulum cdm bozuktur ?
quote:
Orijinalden alıntı: tuqay59
Xp.Zaten bilgisayarım tek disk.Sadece C var.Belki kurulum cdm bozuktur ?
kurulum medyası bozuk olsa yüklerken hata verir.
Doğru söylüyorsun da.Nası halledicez bunu :( ?
quote:
Orijinalden alıntı: tuqay59
Doğru söylüyorsun da.Nası halledicez bunu :( ?
Format atmayı denedin mi?
Sisteminizde sanırım sadece explorer.exe de değil diğer exe uzantılı programlarda da sıkıntı yaşıyorsunuz. Win32.Private virüsü sisteminizi ele geçirmiş durumda.Sisteminizi Win32.Private'i temizleyecek temizleyeci bir antivirüs kurmanızı tavsiye ederim...
Attım format 2 defa gene aynı gene aynı gene aynı. :S O nası şey yap win32.private virüsü de nedir.? Nasıl düzelteceğim yav l
sorunun virüs arkadaşım görev yöneticisinden explorer.exe yi iptal edince ulaşabiliyorsun masa üstüne deepfreezeli makinalarda o virüs deepfreeze yi açmaya çalıştığında dondurur pc yi explorer i görev yöneticisinden iptal edersen ulaşılır norton 2010 anti virüs kurun güncelleyin ve full scan yapın büyük ihtimalle çözecektir sorununu deneme sürümüyle halledebilirsin
takmış olduğunuz flash disc veya ikincil sürücü (D:) sürücünüzün temiz olduğundan emin olunuz.Sanırım savunmasız bi anda D: ve flash disc i tıklayarak virüsü aktif yapıyorsunuz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme