Bildirim
Pc Açılırken Böyle Bir Sorun Çıkıyor Yardım Lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Buranın yardımı olabilir.
http://bit.ly/aZPyrC
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Eylül 2010; 10:48:55 > -
Çok teşekkür ederim. -
-
Haydi arkadaşlar yardım edecek yokmu??? -
Dostum bios ayalarınıa gir orda hardiski görüp görmediğinden emin ol büyük ihtimalle ide yada sata kablonda problem bulunmakta değiştirsen düzelme ihtimali olabilir ancak %20 oranla farklı bir sorunda olabilir kolay gelsin. -
bios ayarlarında hdd gözükmüyorsa kablosunu ve güç kablosunu değiştirin.hala aynı ise hdd uçmuştur.
gözüküyorsa işletim cd takıp kurulum yapmayı deneyin. -
-
Güncel
Arkadaşlar hardisk kablosunu söküp dvd rw ye takınca da dik boot fılure öyle birşey çıkıyor deli oldum yardım pls. -
Arkadaşlar kasayı bilgisayarcıya vermek istemiyorum yardım lütfen -
quote:
Orijinalden alıntı: AkkanatBİM
Dostum bios ayalarınıa gir orda hardiski görüp görmediğinden emin ol büyük ihtimalle ide yada sata kablonda problem bulunmakta değiştirsen düzelme ihtimali olabilir ancak %20 oranla farklı bir sorunda olabilir kolay gelsin.
Değiştirdim ikisinin yerini fln herşeyi kurcamladım olmuyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X