Şimdi Ara

Pc acılırken F1 hatası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar anakartim Abit AN8-V NF4 S939 Pc acılırken F1 hatası veriyor bu hatayı nasil ortadan kaldiracaz sürekli F1 basip vbilgisayarı acmaktan bıktım tşk ederim..

• bios bilgisi guclu olan arkadaslar bekliyorum ?
  • önce biosa ordan pcye baglı aygıtları tek tek kontrol et.master slave olayı.ıde 1 ıde 2 kanallarına baglı sürücülerini üzerine gel bir kere tıkla aygıtları yeniden görsün sorun ortadan kalkar.sata sürücülerinede bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan1985 -- 15 Eylül 2006; 12:39:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhan1985

önce biosa ordan pcye baglı aygıtları tek tek kontrol et.master slave olayı.ıde 1 ıde 2 kanallarına baglı sürücülerini üzerine gel bir kere tıkla aygıtları yeniden görsün sorun ortadan kalkar.sata sürücülerinede bak
    ya da biosdan hata denetimini devredışı bırakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: seasoul

ya da biosdan hata denetimini devredışı bırakabilirsin

Alıntıları Göster
    tam olarak benimde bios bilgim olmadigi icin o master slave nerden bakiyoruz ve biosdan hata denetimi nerden kalkiyor bu cahillik basa bela yaa :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: asisa

tam olarak benimde bios bilgim olmadigi icin o master slave nerden bakiyoruz ve biosdan hata denetimi nerden kalkiyor bu cahillik basa bela yaa :((

Alıntıları Göster
    büyük ihtimal optik sürücülerin master-slave ayarındandır...onların arkalarında bulunan ufak bir jumper olucak onunla master slave ayarı yapabilirsin...cd romların üzerinde nereye takman gerektiği bir şemaytla gösterilir...cd-rw veya dvd-rw master, cd-rom veya dvd-rom slave olarak ayarla...bunu yaptıktan sonra biosa girip bunları tanıyıp tanımadığını kontrol et, sonrada biosun kayıt seçeneğini kullanarak çık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 15 Eylül 2006; 13:09:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

büyük ihtimal optik sürücülerin master-slave ayarındandır...onların arkalarında bulunan ufak bir jumper olucak onunla master slave ayarı yapabilirsin...cd romların üzerinde nereye takman gerektiği bir şemaytla gösterilir...cd-rw veya dvd-rw master, cd-rom veya dvd-rom slave olarak ayarla...bunu yaptıktan sonra biosa girip bunları tanıyıp tanımadığını kontrol et, sonrada biosun kayıt seçeneğini kullanarak çık...

Alıntıları Göster
    O aldığın F1 hata mesajını buraya tam olarak yazar mısın? Mesela yeni bir bilgisayar topladıysan anakartın taktığın işlemciyi veya başka bir parçayı BIOS sürümü eski olduğu için tam olarak desteklemeyebilir. Dediğim gibi, hata mesajını buraya yaz, ona göre bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    f1 hatası
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangaxx

O aldığın F1 hata mesajını buraya tam olarak yazar mısın? Mesela yeni bir bilgisayar topladıysan anakartın taktığın işlemciyi veya başka bir parçayı BIOS sürümü eski olduğu için tam olarak desteklemeyebilir. Dediğim gibi, hata mesajını buraya yaz, ona göre bakalım.

Alıntıları Göster
    büyük ihtamalle floppy hatasıdır biosdan flopyini<zi kapatınız ya da kablosu cıkmıs olabilir ya da floopyniz yoktur ama bios update sonucunda acık kalmıstır
    tskler
    s3k0...
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3k0

büyük ihtamalle floppy hatasıdır biosdan flopyini<zi kapatınız ya da kablosu cıkmıs olabilir ya da floopyniz yoktur ama bios update sonucunda acık kalmıstır
    tskler
    s3k0...

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Hata mesajını yazmadan nasıl bir yardım bekliyorsunuz anlamıyorum. Lütfen aldığınız hatayı tam olarak yazınız. Eminim kısa sürede cevap alacaksınız.

Tşk,

Hicks
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Merhaba,

Hata mesajını yazmadan nasıl bir yardım bekliyorsunuz anlamıyorum. Lütfen aldığınız hatayı tam olarak yazınız. Eminim kısa sürede cevap alacaksınız.

Tşk,

Hicks

Alıntıları Göster
    hata mesaji dedgim gibi bilgisayar aciklirken F1 de takılı kalıyor F1 e basmayınca acılmıyor bilgisayar evet flopy yok flop kapali bios update de yapmadim bazi bilgisayarlarda olmuyor bazilarinnda oluyor hepsi ayni sistem internet cafe.
  • quote:

hata mesaji dedgim gibi bilgisayar aciklirken F1 de takılı kalıyor F1 e basmayınca acılmıyor bilgisayar evet flopy yok flop kapali bios update de yapmadim bazi bilgisayarlarda olmuyor bazilarinnda oluyor hepsi ayni sistem internet cafe.

Alıntıları Göster
    abi uptade yap bukadar çözümü kimse uğraşmasın bu hata cpu temp çözümü hatası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordlenchester

Alıntıları Göster
    uptade tehlikeli olmazmi baska cözumu yokmu ? kesin mi bu uptade problemi oldugu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordlenchester

Alıntıları Göster
    bunun iki nedeni vardır:

1-anakartı yeni aldıysan update et
    2-tarih gün ve saati ayarla

floopy den olamaz çünkü bende kullanmıyorum disabled konumunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sewger

bunun iki nedeni vardır:

1-anakartı yeni aldıysan update et
    2-tarih gün ve saati ayarla

floopy den olamaz çünkü bende kullanmıyorum disabled konumunda

Alıntıları Göster
    tamam arkadasar bir deneyim o sekilde kesin bir çözum buluruz artık
  • quote:

Merhaba,

Tşk,

Hicks

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hicks

Merhaba,

Tşk,

Hicks
    evet f1 in yanında bu seçeneğin niye geldiğini gösteren bilgi mevcuttur ve büyük ihtimal sorun hakkında ipucu içeriyordur...

• quote:

Orijinalden alıntı: seasoul

quote:

Orjinalden alıntı: hicks

Merhaba,

Tşk,

Hicks
    evet f1 in yanında bu seçeneğin niye geldiğini gösteren bilgi mevcuttur ve büyük ihtimal sorun hakkında ipucu içeriyordur...

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Ekranda okudugunuzu tam olarak yazin biz yardim ederiz

Tşk,

Hicks

• quote:

Merhaba,

Ekranda okudugunuzu tam olarak yazin biz yardim ederiz

Tşk,

Hicks

Alıntıları Göster
    arkadasim ekranda okudugum sey normal F1 hatası normalde direk acilmasi gerekiyor işletim sistemi ama F1 basmayınca acilmiyor baska acıklaması varmı bilmiyorum benim gordugum sey bu tşk...
  • quote:

arkadasim ekranda okudugum sey normal F1 hatası normalde direk acilmasi gerekiyor işletim sistemi ama F1 basmayınca acilmiyor baska acıklaması varmı bilmiyorum benim gordugum sey bu tşk...

Alıntıları Göster
    niye f1 basman gerekiyodur orda bi hata mesajı vardır. normal f1 hatası diye bişey yeni duyuyorum. düzgünce anlat neyazdığını anakartın pili bitmiş olabilir tarih ayarlaman için diyo olabilir eğer durdukyere bu hatayı vermeye başlamışsa. yok biosta ayarlarla oynadıktan sonra olduysa geri eski haline getir. hatta sen biosa set to default felan onun gibi şeyler oluyoya onu yap

• quote:

Orijinalden alıntı: multeci

niye f1 basman gerekiyodur orda bi hata mesajı vardır. normal f1 hatası diye bişey yeni duyuyorum. düzgünce anlat neyazdığını anakartın pili bitmiş olabilir tarih ayarlaman için diyo olabilir eğer durdukyere bu hatayı vermeye başlamışsa. yok biosta ayarlarla oynadıktan sonra olduysa geri eski haline getir. hatta sen biosa set to default felan onun gibi şeyler oluyoya onu yap

Alıntıları Göster
    PRESS F1 TO CONTİNUE..Dostum ekranda tam olarak ne yazıyor..İngilizce olarak bizede yazarsan sorunun çözülür..Bak ekrana ve tam olarak buraya yaz..Bak o zaman daha çabuk çözülür sorunun..

• quote:

Orijinalden alıntı: IcemanTURK

PRESS F1 TO CONTİNUE..Dostum ekranda tam olarak ne yazıyor..İngilizce olarak bizede yazarsan sorunun çözülür..Bak ekrana ve tam olarak buraya yaz..Bak o zaman daha çabuk çözülür sorunun..

Alıntıları Göster
    aynen sunu yaziyor arkadasim ekranda
    Press F1 to contiune, DEL to enter SETUP
    07/12/2005-NF-CK804-6A661FABC-16

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.