Şimdi Ara

Pc açılırken hoş geldiniz yazsında çok fazla bekliyor lütfen yardım edin arkadaşlar :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc yi başlattığımda hoş geldiniz yazısına kadar hızlı bir şekilde açılıyor ama hoş geldiniz yazısında 30 saniye falan bekliyor başka bir hesap oluşturup ona girdiğimde 5 saniyede açılıyor. Pc özellikleri gayet yüksek i5 işlemci vs.... Formatta atmak istemiyorum bunun nedeni ne olabilir bilen birisi yardımcı olursa çok sevinicem..... Başlangıctaki programlarda fazla değil ..

• ilk açılışta F8 ile onarım yap..
  • Bir virüs , program yoğunluğu , başlangıc'ta acılan programlar vb. unsurlar etken değil ise bir de şunu deneyin ;

Bilgisayarım'a sağ tıklayarak,açılan menüden Özellikleri seçin.
    *Açılan bölümde yer alan Gelişmişi tıklayın.
    *Açılan menüden en altta 3. seçenek olan Başlangıç ve Kurtarmanın karşısında yer alan Ayarlar düğmesini açın.
    *Açılan menüde Time to display list of operating systems ve onun hemen altındaki Time to display recovery options when seçeneklerinin karşısındaki zaman ayarlarının değerlerini 0 (Sıfır)'a getirin. Veya seçili olan kutucuklardaki onay işaretlerini kaldırın.

Tek tek yazmak yerine alıntı yaptım konu'yu internet'ten. Standart olarak bu yapılır. Bir deneyin isterseniz.
  • masaüstünü biraz temizlemeyi dene. bir sürü kısayol, büyük dosyalar falan açılış süresini arttırır.
  • Disk Birleştir - CCleaner ile temizle - Kayıt Defteri Birleştir - ^aslaaslademe 'nin Söylediklerini yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.