Şimdi Ara

pc acılırken kilitleniyo!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar aksam normal calısan bilgisayarım ben yattıktan sonra kilitlenmis arkadasımda kapatmıs bilgisayarı. simdi bilgisayarı acarken ya hosgeldiniz ekranında yada orayı atlasa bile ordan sonra bilgisayar kilitleniyo kalıyo yardımcı olabilirseniz sewinirim..

• Açılış sırasında F8 basılı tutarak bilgisayarınızı güvenli kip de açıp, C sürücüsü üzerinde hata denetlemeyi çalıştırın..
  • hata denetımı yaparkende kilitlendi geri donuşum noktalarını denedim onlardacareolmadı sorun harddisktemi acaba?
  • Güvenli kipde açdınız demek.. Güvenli kipde açtıktan sonra saatin yanında açılan bütün programları kapatın Bunun için: başlat çalıştır'a msconfig yazarak başalngıç sekmesine gelin ve aradaki kutucukların hepsini boşaltın ve tamam diyerek bilgisayarınızı yeniden (güvenli kipe girmeden) başlatınız.
  • simdi direk acılırkenkilitlenmeye basladı anakartın markasının oldugu bölümde bile kitlendi.. güvenli kipte acamıyoruz.. anakartım epox hata kodu 75 cıkıyo 75ne manaya geliyo acaba hata nerde arastırdım internetten ama bulamadım
  • bu sefer acılırken disk boot failure insert system disk and press enter cıktı .. hard disk patlamamıstır insallah dmi ?? :s
  • Bilgisayarında Sanal Cd Okuyucu War mı Warsa Onu Sil.. Pc Acılırken Kurulu Olan Sanal Cd Okuyucu Sistem Okuyucu gibi göriyor bioslarda Hdd Sırlamadan Cıkmıs OLabiklir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galiba hddnizde önemli bir sorun var. Kasa içinden hdd kablolarını çıkarıp yeniden takmayı deneyiniz.

Maalesef hata kodunun ne manaya geldiğini bilmiyorum.
  • walla hdd kablolarını cıkarıp taktıgımda problem cözüldü cok tesekkürler 500gb hdd fiyatlarına bakmaya baslamıstım :) büyük bi masraftan kurtardın beni cok tesekkürler
  • Sen yine de bir adet seagate 410 AS al. Hddne fazla güvenme. Bulunsun ilerde lazım olur..

quote:

Orjinalden alıntı: dyslexic

walla hdd kablolarını cıkarıp taktıgımda problem cözüldü cok tesekkürler 500gb hdd fiyatlarına bakmaya baslamıstım :) büyük bi masraftan kurtardın beni cok tesekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.