ya arkadaslar aksam normal calısan bilgisayarım ben yattıktan sonra kilitlenmis arkadasımda kapatmıs bilgisayarı. simdi bilgisayarı acarken ya hosgeldiniz ekranında yada orayı atlasa bile ordan sonra bilgisayar kilitleniyo kalıyo yardımcı olabilirseniz sewinirim..
Açılış sırasında F8 basılı tutarak bilgisayarınızı güvenli kip de açıp, C sürücüsü üzerinde hata denetlemeyi çalıştırın..
hata denetımı yaparkende kilitlendi geri donuşum noktalarını denedim onlardacareolmadı sorun harddisktemi acaba?
Güvenli kipde açdınız demek.. Güvenli kipde açtıktan sonra saatin yanında açılan bütün programları kapatın Bunun için: başlat çalıştır'a msconfig yazarak başalngıç sekmesine gelin ve aradaki kutucukların hepsini boşaltın ve tamam diyerek bilgisayarınızı yeniden (güvenli kipe girmeden) başlatınız.
simdi direk acılırkenkilitlenmeye basladı anakartın markasının oldugu bölümde bile kitlendi.. güvenli kipte acamıyoruz.. anakartım epox hata kodu 75 cıkıyo 75ne manaya geliyo acaba hata nerde arastırdım internetten ama bulamadım
bu sefer acılırken disk boot failure insert system disk and press enter cıktı .. hard disk patlamamıstır insallah dmi ?? :s
Bilgisayarında Sanal Cd Okuyucu War mı Warsa Onu Sil.. Pc Acılırken Kurulu Olan Sanal Cd Okuyucu Sistem Okuyucu gibi göriyor bioslarda Hdd Sırlamadan Cıkmıs OLabiklir.
Galiba hddnizde önemli bir sorun var. Kasa içinden hdd kablolarını çıkarıp yeniden takmayı deneyiniz.
Maalesef hata kodunun ne manaya geldiğini bilmiyorum.
walla hdd kablolarını cıkarıp taktıgımda problem cözüldü cok tesekkürler 500gb hdd fiyatlarına bakmaya baslamıstım :) büyük bi masraftan kurtardın beni cok tesekkürler
Sen yine de bir adet seagate 410 AS al. Hddne fazla güvenme. Bulunsun ilerde lazım olur..
quote:
Orjinalden alıntı: dyslexic
walla hdd kablolarını cıkarıp taktıgımda problem cözüldü cok tesekkürler 500gb hdd fiyatlarına bakmaya baslamıstım :) büyük bi masraftan kurtardın beni cok tesekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme