Arkadaşlar önceden bilgisayarım çok hızlı açılıyordu fakat nvidia'yı güncelledikten sonra bu açılma süresi ikiye katlandı. Bilgisayar açılırken nvidia'nın açılmasını önlesem bu problem çözülür mü acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: maxkiller11
Arkadaşlar önceden bilgisayarım çok hızlı açılıyordu fakat nvidia'yı güncelledikten sonra bu açılma süresi ikiye katlandı. Bilgisayar açılırken nvidia'nın açılmasını önlesem bu problem çözülür mü acaba?
Başlangıçtan kapatabilirsiniz..
Bence başlangıçtaki kullanmadığınız çoğu programı kapatın hızlanacaktır. Yeni nvda sürücüsü sorun çıkartıyorsa eskisin tekrar kurun.
Ama eski sürüme geçersem performans açısından düşüş yaşarım gibime geliyor çünkü Nvidia Geforce experience da kullanışlı oluyor yani iki arada bi derede kaldım
quote:
Ama eski sürüme geçersem performans açısından düşüş yaşarım gibime geliyor çünkü Nvidia Geforce experience da kullanışlı oluyor yani iki arada bi derede kaldım
Fark eden bir şey olmaz, ama kullandığı şeye göre değişir. Başlangıçtan kaldırın düzelir.
başlangıçtan kaldırıp yeniden başlattım fakat bir şey değişmedi
quote:
başlangıçtan kaldırıp yeniden başlattım fakat bir şey değişmedi
Demek ki geç açılmasına sebep o değil. Diski birleştirin.
Fakat önceden böyle bir problem yoktu ne zaman nvidiayı güncelledim böyle oldu sanırım nvidiayı kaldırıyım ben
quote:
Fakat önceden böyle bir problem yoktu ne zaman nvidiayı güncelledim böyle oldu sanırım nvidiayı kaldırıyım ben
Birde öyle deneyin.
Nvidia dan dolayıda kaldırıp napıcan onboard mı kullanıcan?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme