Şimdi Ara

Pc açılırken nvidia yı kapamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceden bilgisayarım çok hızlı açılıyordu fakat nvidia'yı güncelledikten sonra bu açılma süresi ikiye katlandı. Bilgisayar açılırken nvidia'nın açılmasını önlesem bu problem çözülür mü acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: maxkiller11

Arkadaşlar önceden bilgisayarım çok hızlı açılıyordu fakat nvidia'yı güncelledikten sonra bu açılma süresi ikiye katlandı. Bilgisayar açılırken nvidia'nın açılmasını önlesem bu problem çözülür mü acaba?

Başlangıçtan kapatabilirsiniz..

Bence başlangıçtaki kullanmadığınız çoğu programı kapatın hızlanacaktır. Yeni nvda sürücüsü sorun çıkartıyorsa eskisin tekrar kurun.

• Ama eski sürüme geçersem performans açısından düşüş yaşarım gibime geliyor çünkü Nvidia Geforce experience da kullanışlı oluyor yani iki arada bi derede kaldım
  • quote:

Ama eski sürüme geçersem performans açısından düşüş yaşarım gibime geliyor çünkü Nvidia Geforce experience da kullanışlı oluyor yani iki arada bi derede kaldım

Fark eden bir şey olmaz, ama kullandığı şeye göre değişir. Başlangıçtan kaldırın düzelir.
  • başlangıçtan kaldırıp yeniden başlattım fakat bir şey değişmedi
  • quote:

başlangıçtan kaldırıp yeniden başlattım fakat bir şey değişmedi

Demek ki geç açılmasına sebep o değil. Diski birleştirin.
  • Fakat önceden böyle bir problem yoktu ne zaman nvidiayı güncelledim böyle oldu sanırım nvidiayı kaldırıyım ben
  • quote:

Fakat önceden böyle bir problem yoktu ne zaman nvidiayı güncelledim böyle oldu sanırım nvidiayı kaldırıyım ben

Birde öyle deneyin.
  • Nvidia dan dolayıda kaldırıp napıcan onboard mı kullanıcan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.