arkadaşlar benim pc 2-3 gündür açılışta donuyor.. saatin oldugu köşedeki simgeler gelene kadar hiç bir faaliyet yapamıyoruz.. (bu arada simgeler yarım saatte gelmeye başladı) o sürede birşeye tıklarsam açarsam falan donup kalıyor resetlemek gerekıyor... 2-3 gündür var bu sorun önceden bişey yoktu..
avast5 antivürüs var.. başkada bişey yok ekstra kullandıgım..bilmiyorum antivirüs le veya normal virüsle alakası varmı ama...
sistem özellikleriyle alakalı resim linki aşagıda .. yardımcı olabilirseniz ii olur.. şimdiden Allah razı olsun yoksa basıcam formatı
nooldu be ya.. sizde artık bi çözüm bulamazsanızvay halimize :)
sistem açılışında çalışan yazılımları kontrol edin, başlat> çalıştır a msconfig yazarak başlangıç sekmesinin altında, veya çalıştır a regedit yazarak, machine, microsoft, windows, current v. , run satırına geldiğinizde sağ taraftan kullanmadıgınız yazılımın başlangıçta çalısma anahtarını silebilirsiniz, olmadı o run satırına sag tıklayın sil gitsin deyin (:
muhtemelen window hasar gördü.veya bilgisayarınız trojan dolu.bence format atmak daha akıllıca olacaktır.ayrıca avast yerine antiviri tavsiye ederim.
bende de HDD sorunu vardı 1i sata (xp yüklü) diğeri IDE harddiskleri zar zor boot ayarı yapabildim. Sorunsuz açılıyor ama açılışta uzun süre siyah ekranda bekliyor. sorun nedir acaba....