Şimdi Ara

pc açılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim pc açılma sorunum var. power düğmesine bastıktan sonra açılır gibi fanlar çalışıyo dvd ışığı yanıyo sonra tekrar yeniden başlıyo. bu şekilde 15 - 20 kez (ortalama: 10 dk) oluyo ve sonra açılıyo DQS training failed on previous boot reverted to slower DRAM speed uyarısı geliyo bios saat ve tarih değişiyo.bu şekilde her kapatıp açmamda oluyo. neden olabilir. lütfen yardım sistemi daha yeni topladım...

sistem

AMD SEMPRON 145 2.8GHZ AM3 1MB 45W
    HI-LEVEL 2G 1333 MHZ DDR3 RAM KUTULU
    FRISBY FS-45NU 1+1 USB SPEAKER
    ECS MCP61M-M3(7.1) AMD AM3 DDR3 VGA+LAN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ram arizali olabilir. hi-level markasindan dolayi da olabilir. ram hizini dusurun uyarisi aliyorsunuz.
  • 2x2GB ram var ikisinide denedim ikisindede oluyo
    DQS training failed on previous boot reverted to slower DRAM speed bu uyarıyı ara sıra veriyo ama dedeiğim açılma sorununu her açma kapamada veriyo
  • anakart ramlerden dolayi acilamiyorum uyarisi veriyor. stabiliteyi tutturdumu acilip bu uyariyi sana yaziyor. ramlerini 1066mhz de falan dene.
  • normalde 1066 da çalışıyo zaten ama 1333 oc ile kullanabiliyorum anakartın özelliği gereği 1066 dan aşağı denemedim yanlız denesemmi acaba
  • o 1066 da bile calismadigi goruluyor siz 1333 deneyecegim diyorsunuz. hayirli olsun ne diyelim. yeni anakart tavsiyesi icin anakart bolumune konu acabilirsiniz.
  • ram hızını düşürdüm fakat yine ayno sorun devam ediyo

pc açılma sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Açılmayan PC Sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cekirdegi kapatip deneyin.
  • çekirdeği kapalı iken de aynı hatayı veriyodu ama
  • Herseyi denemissiniz. Bir yakininizdan yada bilgisayari aldiginiz yerden 1 adet deneme icin 1gb ddr3 1333 hi-level olmayan bir ram ile deneyin. suphe edildigi gibi rammis. ben ilk mesajimda da soyledim... hi-level ddr3 icin cok sorunlu ürünler üretmekte.
  • teşekkür ederim bir de o şekilde deneyim bakalım ram leri çoktan değiştiricem ama ya ram den deilse diyorum bide :)
  • ondan bir tanidiginizdan alin dedim... deneme icin. ureticiler bir suru ram test eder. geil mesela bir cok uretici ile arasi iyi degildir. cok iyi ram olmasina ragmen. hi-level malesef ki iyi de degil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.