bılgısayarım wındows uzerındeyken kapandı ve daha sonra acılmadı powersupply kontrol ettım ancak onda bır sorun yok.bılgısayarı acma tusuna bastıgımda anakart uzerınde bır ışık yanıyor ve kalıyor ne bı fan çlşiyor nede harddısk.. ılk fişi taktıgımda klavyenın ısıklaıda yanıyor... sorun hakkında bır bılgısı olan varmı acaba ...bır bılgısayarcıya gıtsem bana en fazla ne kadar patlar bu konuda bılgısı olan arkadaslardan yardım beklıyorum.. şimdiden cok tsk ederım
Garantili bir cihaz ise önce servise yolla. ayrıca power olmadığına emin misin? power veya işlemci gibi duruyor hatta power çalışıyorsa sorun işlemci olmalı
sistem toprak hattı istiyor anlamına gelir yani kasaya giren elektirik kablolarında topraklama yapmıyo poweri aç kapa yapın topraklı pirize takın düzelir..........
powerı dıer bır makınada denedım ancak acılmadı anakartta sarı bır ısık yanıyor acma tusuna bastıgımda.. pc kapandıgında wındows acıktı bırden gıttı neden oldugunu anlamadım ve bırdahada acılmadı ..garantısı bıttı amd 2800+ işlemci vardı üzerinde bu zaman kadar hıc bır problemle karılasmadım. ve sımdı neden oldugunuda cözebilmiş deilim
priz topraklı deil ve topraklı prizde yok evde sizin dediklerinizi yaptım ancak genede bir değişiklik yok sadece anakart üzzerinde enerji gelen kablonun yanında sarı ışık yanıyor bir değişiklik olmadı
dostum birde ses kartını sök dene olmadı tv kartını modem ethewrnet sök dene sadece ekran kartı kalsın sırayla tektek dene biri sorunlu yada arızalı olsun bu hatayıda verebilir.......
ses kartlarını soktum ancak gene bırsey fayda etöedı en iisi bu işten anlyan birine götürmek sanırım inşallah cok fazla pahalıya patlamaz bana yoksa anakart falan deişmesi durmunda kalırsam yapırmaya bilirim maddi yonden sıkıntıdayım öğrenciyim:D artık geri allah kerım sanırım
power supply kesin sağlamsa.işlemcin başta olmak üzere donanım aygıtlarını başka bi makinede tek tek denersen cözersin inşallah.(güç kablonda sağlam dimi:)))
vallaha kablo ve power sup saglam diğerlerini bilemicem diğer makinada bozulursa diye çekiniyorum o yüzden bilmiyorum işlemciyi çıkardım taktım ancak birşey olmadı:(
anakartta problem oldugunu soyledıler asus marka 754 gıbı bısı dedı modelıne 115 ytl normal mi bılgısı olan var mı işlemcım amd 2800