Şimdi Ara

PC ACİLMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelikle herkeze merhaba . Pc mi aciyorum ekran geliyor ama daha sonradan amibios system configuration diye ekranda takili kaliyor ben bu ekrandan nasil cikipda pcmi acabilecegim yoksa benim pc parcalarinda bir sikintimi var yoksa kolayca yapabilecegim birseymi var ( sokup takma gibi) yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PC ACİLMİYOR
    PC ACİLMİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hokan1088 -- 17 Ocak 2017; 12:24:17 >

• daha önce pc açılıyormuydu. yada parça değiştirildimi vs... gibi bilgiler vermenizde fayda var. sorun hard disktede olabilir.
  • acheron34 kullanıcısına yanıt
    pc yi bn bir tanidigimdan aldim denedim eve gelince pc calisiyor ekrana goruntu gitmiyordu ve bnde biryere kodum bir ay sonra yani bugun deneyeyim sunu dedim bi acdim acildi ekran geldi f1 f2 setup contiune fln birsy diyrdu f2 basiverdim bu ekran acildi esc ye fln basdm cikmiyor bu ekrandan pc yi kapiyorum tekrardan aciyrm ayni bu ekrana geliyor bana geceli parca degistirmedim ondan onceden degistimi bilinmiyor bilginize..

• quote:

Orijinalden alıntı: hokan1088

pc yi bn bir tanidigimdan aldim denedim eve gelince pc calisiyor ekrana goruntu gitmiyordu ve bnde biryere kodum bir ay sonra yani bugun deneyeyim sunu dedim bi acdim acildi ekran geldi f1 f2 setup contiune fln birsy diyrdu f2 basiverdim bu ekran acildi esc ye fln basdm cikmiyor bu ekrandan pc yi kapiyorum tekrardan aciyrm ayni bu ekrana geliyor bana geceli parca degistirmedim ondan onceden degistimi bilinmiyor bilginize..

kasanınn içinde hard disk var mı? bakarmısınız ?
  • acheron34 kullanıcısına yanıt
    evt harddisk var acaba sorun ondami diye kablolaribi sökdum yeniden takdim fayda etmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: hokan1088

evt harddisk var acaba sorun ondami diye kablolaribi sökdum yeniden takdim fayda etmedi

hardisk bozuksa kabloları söküp takman birşey ifade etmez. başka bir harddisk var ise onu takıp denemende fayda var. bence hiç uğraşma götür bi bilgisayarcıya en azından sana sorunu söyler. zaten basit bişeyse hemen halleder orda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.