Şimdi Ara

Pc acilmiyor. Monster logosundan sonra takiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar. Dun diablo 3 oynarken birden pc kitlendi. Mavi ekran verdi ama ne yazdigini goremedim.Hemen gecti o ekran. Sonra pc acilmamamaya basladi. Sadece Monster logosu geliyor. Altinda F2 ve F7 secenekleriyle, ve ordan oleri gitmiyor. Sorun sanirim hdd de. Hdd yi cikatip actim pc yi. Bu sefer o ekrani geciyor, ama hdd olmadigi icin acilmiyor pc Bende dun ssd siparisi verdim, sorunun hdd de oldugunu dusunerek, ( samsung evo 840 )
    Biliyorum almadan once sormak lazimdi biraz ters oldu ama Sizce sorunun baska birseyden kaynaklanma olasiligi nedir.

Bu gecmeyen ekran

Buda hdd yi cikardiktan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakal41234 -- 23 Nisan 2014; 10:54:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hdd sistemde gözükmüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

hdd sistemde gözükmüyor..

Hocam 2. Resimde zaten hdd yi cikarttim, o ekrani gecebiliyormu diye.Yani takili degil 2.resimde hdd

• bios ayarlarında hdd nin olduğuna bak yok ise bios ayarlarından normal ayarlara getir ..
  • quote:

bios ayarlarında hdd nin olduğuna bak yok ise bios ayarlarından normal ayarlara getir ..

Bios a bile girmiyor hocam oyle takilip kaliyor. 5-10 denemede anca girebiliyorum biosa orda gozukuyor hdd ama dedigim gibi kapayip acinca tekrar o ekranda kaliyor hic bir hareket olmadan

• hdd ni çıkar biosa girme kolaylığana bak.. ordan biosu restle sonardan tak aynı durum var ise ihtimal olarak hdd bozulmuştur..
    bu ara cd rom vb. donanımlarıda çıkar usb vs. var isede çıkar kontrol ederken..
  • quote:

hdd ni çıkar biosa girme kolaylığana bak.. ordan biosu restle sonardan tak aynı durum var ise ihtimal olarak hdd bozulmuştur..
    bu ara cd rom vb. donanımlarıda çıkar usb vs. var isede çıkar kontrol ederken..

Hdd yi cikarinca biosa kolayca giriyor hocam bir sorun yok. Ama dvd yi falan cikarip denemedim. Denerim onuda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'um Acilmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet sorun tahmin ettiğim gibi hdd. Ssd yi taktım ve şuan sorunsuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.