Arkadaşlar 1 aya yakın süre önce W10 PC'yi sıfırladım ve son 2 haftadır her bir iki dakikada anlık takılmalar oluyor her şey donuyor sonra devam ediyor bunun sebebi ne olabilir?
thenewbie
kullanıcısına yanıt
Selamın aleykum kuzey köprüsü ısınma yapıyor olabilir bununla birlikte hardiskte problem olabilir
Erol YILDIZ
kullanıcısına yanıt
Kuzey köprüsünü ilk defa duydum Google'da biraz bakındım da termal macunun kullanıldığı yerlerden biri değil mi çünkü pc'ye en son ne zaman termal macun sürüldüğü ile ilgili hiçbir bilgim yok ve yazın fanlarda vs. toz olmamasına rağmen 105 derece görmüştüm daha fazla azalma nedeniyle olmuş olabilir mi?
thenewbie
kullanıcısına yanıt
Kuzey çipseti işlemci ram ekran kartı arasında iletim veri akışını sağlar yazında olsa 105 dereceyi görmüş olmanız bilgisayar parçaları bakımından hiç sağlıklı değil donanımlar zarar görmüş olabilir sıcaklık değerlerine bak hardiskini test ama benım düşüncem kuzey çipseti ısınıyr sıcaklıgını kontrol edebilirmisin sana zahmet
Erol YILDIZ
kullanıcısına yanıt
Sıcaklıklar [ LAPTOP]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thenewbie -- 25 Aralık 2015; 16:27:06 >
thenewbie
kullanıcısına yanıt
Ben masaüstü sanmıştım laptopmus . Tozlanma olmadığını nerden anladınız daha önceden içini açıp temizliğini yaptınızmı . Eğer sıcaklık değerleri nornal deyip içinin fan temizliği yeni yapıldıysa bu durumda anlık takılma sorunu oalrak ilk aklıma hardiskiniz geldi bad sectör testi yapabilirmisiniz
Erol YILDIZ
kullanıcısına yanıt
Hocam bu bad sectör taraması ne kadar sürer ve de onun dışında deneyebileceğim bir yol var mı?
Bilgisayar açıkkende bad sector taraması yapabilirsin hd tune programıyla hardiskin boyutuna ve sisteme göre değişir süresi tam bişe söylemek anlamsız olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme