Şimdi Ara

pc başlarken hdd sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc açılırken hdd inanılmaz bir ses çıkıyor tabiri caizse vuuuuuu diye bu sesi ya pc yi aç kapa yada kasaya vurarak sesi kesebiliyorum bu olay sadece dedigim gibi açılışta oluyor sonra normal performansla çalışıyor benim sizlerden beklentim teşhis ve çözüm önerisi bazı arkadaşar disk birleştirme yap düzelir dedi ama nafile pc yi alalı 1.5 sene oldu elimde hdd garanti belgesi yok sanırım ama pc faturasında gözüküyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• arkadaşım hdd den olduğundan eminmisin genelde bu tip sesler fanlardan gelir özellikle psu fanından eğer değilse hdd titreşim yapıyor olabilir eğer öyleyse tavsiyem hdd nin kasadaki yerini bir üst veya alt slota yerleştir ve 4 tarafınada vida tak
  • %100 Powerın fanında problem var. Disklerin böyle bi arıza vermesi bence imkansız

Çünkü diskler hep sabit hızda dönerler.

Ucuz kasaların nerdeyse tamamında ve bazı kaliteli denen kasalarda bi süre sonra görülen bir problem.

Bence Power Suplly yi yeni ve kaliteli bi taneyle değiştir... Benim tavsiyem bu...
  • arkadaşlar sorun kasa fanındaymış dediginiz gibi ben kime sorduysam hdd sorunu olarak söyledi fanı degiştirdim sorun kalmadı
  • yaşlanmışız aq

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.