Şimdi Ara

pc bios ekranı bile gelmeden sürekli reset atması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba arkadaşlar başlıkda belirttiğim gibi pc power düğmesine bastıktan 2 sn sonra sürekli reset atıyor 1-2 reset sonra anca görüntü geliyor yeni anakart aldım daha 1 hafta olmadan bu sorun ortaya çıktı servise götürmeyi düşünmüyorum çünkü servisteki eleman büyük ihtimalle anakartı takarken başka yerini bozdu yorumlarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperensk -- 31 Ağustos 2014; 13:10:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok mu beyler yardım eden pc üzerindeki ışıklar yanıp sönüyor pc çalışırken
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperensk

yok mu beyler yardım eden pc üzerindeki ışıklar yanıp sönüyor pc çalışırken

pc ye bir temizlik yap macunlarını kontrol ettikten sonra. ramleri tek tek çıkararak denemeni tavsiye ederim..
  • temizlik yaptım ramleri tak çıkar onuda yaptım servisteki adam termal macunu sürmemiş olabilirmi pc kapağı açıkken çalışıyor
  • Herkezdede bir macun lafıdır gidiyor.

anakartın arızalı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1kalite34 -- 1 Eylül 2014; 9:39:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1kalite34

Herkezdede bir macun lafıdır gidiyor.

anakartın arızalı ...

Kesinlikle :)

Anakart degilse ram dir yeni ram takip denemelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane ram var ikiside bozuk olma gibi zor bir ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • a1kalite34 kullanıcısına yanıt
    daha öncedende anakartım bozuldu kuzey köprüsünde sorun varmış pc ekranına hiç birşey gelmiyordu pc kendine reset atmıyordu şimdi ise anakartın bip sesi geliyor pc açıldığı zaman pc 2 saat filan çalıştığı zaman oluyor bu olay sanırım soğutmada bir problem var
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperensk

daha öncedende anakartım bozuldu kuzey köprüsünde sorun varmış pc ekranına hiç birşey gelmiyordu pc kendine reset atmıyordu şimdi ise anakartın bip sesi geliyor pc açıldığı zaman pc 2 saat filan çalıştığı zaman oluyor bu olay sanırım soğutmada bir problem var

1 kaç kez reset atmadan açılmamasını soğutma problemi açıklamaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1kalite34 -- 1 Eylül 2014; 13:31:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.