Şimdi Ara

pc boştayken donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
4.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pc başından ayrıldığım zaman geldiğimde donmuş olarak buluyorum başında işlem yaparken sıkıntı yok , fare imleci hareket etmiyor mecburen reset atıyorum, sorunun kaynağı ne olabilir ?

virüs ise ne ile taratmalıyım ?

amd 1090t be

kingston hyperx 16gb 1600 ram

pny quadro 600 ekran kartı

60 gb nova ssd disk

1tb wd harddisk

kaspersky 2011

ve windows7 ultimate

acill yardım lütfen
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ya biriside cevap verse hiç başına boyle bı durum gelen yokmu arkadaslar ?
  • Sevgili dostum konuyla ilgili değil ama işlemci sıcaklığın kaç derece ve stok fanlamı kullanıyorsun boşta ve yükte nedir?
  • arkadaşında dediği gibi sıcaklıklara bak eğer normalse format at attın gine düzelmiyor ekran kartını baska yerde test et
  • Ben bu yüzden srmadım zaten belirttim konuyla alakası yok diye donma sebebin işlemciden olduğunu sanmıyrm hardiskten yada işletim sistemindende kaynaklanabilir.
  • Speed fanı açık bırakmıştım donduğundaki ekran görüntüsünde işlemnci 47 dereceydi, stok fan kullanıyorum boşta 45 derece yükte 80i buluyor . ekran kartını bi başka pc de deneme şansım yok format atmayı deneyeyım olmazsa ilk fırsatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amelyus -- 8 Ocak 2012; 16:34:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amelyus

Speed fanı açık bırakmıştım donduğundaki ekran görüntüsünde işlemnci 47 dereceydi, stok fan kullanıyorum boşta 45 derece yükte 80i buluyor . ekran kartını bi başka pc de deneme şansım yok format atmayı deneyeyım olmazsa ilk fırsatta.

Bencede bir dene format attın gine devam ediyo o zaman Donanımdadır sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • format attım sorun düzeldi sistem dosyaları hasar görmüş sanırım
  • sorunun düzeldiğine sevindim :)
  • boş bırakmamak lazım :D
  • format her derde deva :)
  • işlemcinde veya işletim sisteminde sorun var ki bende 1055t kullanıyorum 7-24 açık 1 haftadır kapanmadı donma ws ire yok bende işletim sisteminde sorun var bendede xp de oluyodu ben win7 64 kurdum düzeldi sen bi format at zaten win 7 64 kullanıyonn :) formatla düzelir bence !
  • quote:

format attım sorun düzeldi sistem dosyaları hasar görmüş sanırım

sevindim senin adına
  • Yuh yükte 80 derecemı.1090t icin amd max 62 derece diyor.Stok fanını değiştir bence.Hem ses hemde ısıdan kurtulursun.Thermal macunu kalıtelı ve ınce bır tabaka kurmaya gayret et.
  • yaw arkadaşlar benim bilgisayarda aşaıdakıvideoda gördüyünüz sorun çıkıyor hep karşıma acaba neden ?

kullanılabilir : 41% (fişe takıldı dolmuyor)
    pili değiştirmeniz yararlı olabilir
  • format
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joevin

Yuh yükte 80 derecemı.1090t icin amd max 62 derece diyor.Stok fanını değiştir bence.Hem ses hemde ısıdan kurtulursun.Thermal macunu kalıtelı ve ınce bır tabaka kurmaya gayret et.

fanı soktum alımınyum tabakanın yarısı toz dolmus o yuzdenmıs :) 5 ay oldu ama temızlemek gerekıyıor demekkı zaman zaman .
  • quote:

quote:

Yuh yükte 80 derecemı.1090t icin amd max 62 derece diyor.Stok fanını değiştir bence.Hem ses hemde ısıdan kurtulursun.Thermal macunu kalıtelı ve ınce bır tabaka kurmaya gayret et.

fanı soktum alımınyum tabakanın yarısı toz dolmus o yuzdenmıs :) 5 ay oldu ama temızlemek gerekıyıor demekkı zaman zaman .

macun sürdün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

quote:

macun sürdün mü ?

corsair h70 su sogutma taktım macunu vardı ustunde, su anda 3.2 ghz yi 3.7 de calıstırıyorum 40 derecede calısıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amelyus -- 13 Mart 2012; 15:43:35 >

• Bende mause yada klavye değiştir diyecektim olmazsa format at diyecektim ama format çözmüş. Geçmiş olsun :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.