Arkadaşlar Pc building simulator oyununu çevirmek istiyorum fakat dil dosyalarını bulamıyorum bu konuda yardımcı olabilecek birisi varmı? Bence türkçe yamayı hak eden güzel bir oyun. İngilizcesi çok zor değil bu yüzden çevirmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Oyun bende yok. Ana klasöründen SS atar mısın bi ?
Her klasöre baktım ama yok hepsini açtım bütün xlm dosyalarını ama bulamadım
quote:
Orijinalden alıntı: eceykskdg
Her klasöre baktım ama yok hepsini açtım bütün xlm dosyalarını ama bulamadım
Çok büyük ihtimalle resources.assets dosyasının içinde.
Açıyorum böyle birşey geliyor karışık yazılar.
quote:
Orijinalden alıntı: eceykskdg
Açıyorum böyle birşey geliyor karışık yazılar.
Özelden resources.assets dosyasını atarsan bir bakayım.
slm arkadaş Pc building simulator oyununu dil dosyaları mı arıyor sana yardımcı olabilirim oyunu indirdikten sonra sana haber veririm
burada dil dosyaları ama biraz zor gibi yabancı terim çok
Mükemmel bir oyun arkadaşlar 120 saatim var ve türkçe olursa 1000 saati geçerim diye düşünüyorum.Ayağınıza taş değmesin umarım bir an önce çıkar :d
Benimde yamasını çok istediğim bir oyun. Umarım yamayı yaparsınız ve bitirirsiniz takipteyim. Kolay gelsin...
quote:
Orijinalden alıntı: Normanci05
Mükemmel bir oyun arkadaşlar 120 saatim var ve türkçe olursa 1000 saati geçerim diye düşünüyorum.Ayağınıza taş değmesin umarım bir an önce çıkar :d
120 saat iyi oynamışsınız. Oyunda hem optimizasyon sıkıntısı vardı, hem de ben 10-15 saatte sıkılmıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: requizm
120 saat iyi oynamışsınız. Oyunda hem optimizasyon sıkıntısı vardı, hem de ben 10-15 saatte sıkılmıştım.
Alıntıları Göster
Optimizasyon sıkıntısı ben hissetmedim ultra da oynayınca çok zevkli hocam en çok da sıfır pc toplama istiyolar şu oyunu oynicam şunu çalıştırcam falan :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme