PC çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.
-
-
Eğer bilgisayarın sorunsuz çalıştığını düşünüyorsan aklıma ilk gelenler;
- Monitör bozulmuş olabilir. Monitöre güç gittiğinden emin olmak gerek öncelikle. Eğer ışık yanıyorsa farklı bir monitöre bağlantı deneyebilirsin. Eğer monitör yoksa televizyona da bağlayabilirsin.
- Benzer şekilde monitörün sorunsuz çalıştığını teyit etmekte fayda var Evde/komşuda laptop varsa hemen deneyebilirsin.
- Bağlantı kablosu (HDMI, VGA, vs.) hasar görmüş olabilir. Farklı bir kablo ile test edebilirsin.
-
HDMI ile TV ye bağladım oraya da görüntü gelmiyor bir de normal de güç tuşuna uzun süre bastığım da açılıp kapanırdı suan tıklar tiklama açılıp kapaniyor hdd ışığı 2sn yanıp gidiyor normalde ekrana görüntü gelmediğin de 5dk sonra falan açılırdı ama şuan hiçbir şekilde görüntü alamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Problemin ekran ile bağlantı kablolarından kaynaklanmadığın dan eminseniz, önce ekran kartını çıkarıp deneyin sonra ramları sırayla değiştirerek sırayla tek tek deneyin.Bios pilini çıkarıp belli bir süre bekleyin sonra tekrar deneyin. Power ı test etmek için ise anakartta bağlanan geniş soket üzerinde yeşil ve siyah kabloları kısa devre yapın power çalışsışırsa sorun orada da yoktur. çok bilginiz yoksa denemeyin.
-
Yardımlariniz icin çok saolun Dizüstü Pc olunca dediklerinizi yapamıyorum maalesef yarin tamirciye götüreceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X