Şimdi Ara

Pc Çalışıyor Ama Görüntü Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Daha Yeni Pc Topladım Az Önce herşeyi takıp Çalıştırdım Sorunsuz birşekilde fanlar çalıştı anakart üzerindeki ledler yandı felan ama ekrana görüntü. Gelmiyor henüz ekran kartım yok bu yüzden anakartın üzerindeki VGA girişine takılı olan kabloyu çıkarınca sinyal yok yazıyor ama takınca da simsiyah ekran,ışık yanıp sönüyor nedenini bulamadım birde HDD+ - Kablosunu doğru taktığımdan emin değilim ondan kaynaklanabilirmi ama en azından ekrana yazılar gelir diye biliyorum acil yardım anakart msi h97 g3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hdd ye giden bütün kabloları çıkart öyle dene ekran gelecekmi boot eror felan yazarsa sorun hdd kablolarındadır
  • Hocam şimdi öyledenedim yinebişey yok rami 4 slotta gezdirdim yine aynı acaba powersupply yetmiyomu ondan kaynaklanabilirmi

• Isıtıcı11 I kullanıcısına yanıt
    power kaç watt acaba
  • Hocam Suanki 250 kasayı ve pcu amazondan aldıgım için henüz gelmedi ben bi deniyim dedim msidaki hesaplayıcıyı kullandığımda 160w cıktıgi için denedim

• Güncel

• Isıtıcı11 I kullanıcısına yanıt
    işlemci ekran kartı yeterince elektirik yemediği için sadece fanlar dönüyor powerin geldiğinde bu sorundan kurtulursunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun hocam bir an için anakartın kullanmadan yandıgını düşündüm :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.