Şimdi Ara

Pc Çalışıyor Fakat Açılmıyor Yardım Lütfen..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir önceki gün sorunsuz kapattığım bilgisayarım akşam gittiğimde çalışıyor fakat açılmıyor işlemci fanı bir iki ufak hareketten sonra çalışmaya başlıyor monitör kapalı gibi sarı ışık yanıyor sürekli mouse ve klavyede hiç bi hayat belirtisi ışık yok yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlntn -- 2 Nisan 2009; 18:56:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vlntn

Arkadaşlar bir önceki gün sorunsuz kapattığım bilgisayarım akşam gittiğimde çalışıyor fakat açılmıyor işlemci fanı bir iki ufak hareketten sonra çalışmaya başlıyor monitör kapalı gibi sarı ışık yanıyor sürekli mouse ve klavyede hiç bi hayat belirtisi ışık yok yardımcı olursanız sevinirim..

büyük bi arızası var gibi...

benim odamdada var şuan son 1 senedir kuzu kuzu yatıyo oda senin dediğin gibi çalışıyo fanlar açılışta hiçbi ses yok ama ekrana ne görüntü geliyo nede arıza sesi veriyo o kadar parçaları kendi imkanlarımla değiştirdim gene bveceremedim,,, en sonunda içinden hd ve cd-rom alıp yeni bi sisteme geçtim... şimdi senin yapman gereken sırasıyla ekran kartında başlayarak donanımlarını test etmen

• alaka gösterdiğin için saol reptile_34 ben anakarttan arıza var diye tahmin ediyorum ama senin dediğin gibi bugün akşam ram ve ekran kartını denicem tşkrlr
  • quote:

Orjinalden alıntı: vlntn

alaka gösterdiğin için saol reptile_34 ben anakarttan arıza var diye tahmin ediyorum ama senin dediğin gibi bugün akşam ram ve ekran kartını denicem tşkrlr

ilk izlenim anakart arızası şüphesi doğuruyor. diğer bileşenleri test ettikten sonra sonuuc bize de aktarırsanız sevinirim.
  • Kolay gelsin arkadaş aynı sorunlarla bi kaç defa karşılastım,ram ın slotunu değiştir ve ekran kartını çıkar slot uçlarını temizle.Ben sorunları böyle çözdüm,ekran kartın ve ramlerin sağlamsa bi dene !
  • ramlerden biri sorunlu imiş şuanda sıkıntı kalmadı gibi tavsiyeleriniz için çok teşekürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.