Şimdi Ara

Pc Çok iyi Ama Oyunlar Kasıoyr

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TheForest Rust Vb oyunlarda kasıyor ama pc Gayet iyi neden bi yarım edin

• Bilgisayarın çok iyi değil hazır bilgisayar almışsın galiba birde ekran kartının modelini yazarsan ona göre yorum yapabiliriz

Edit:Oyunlarını hangi ayarlarda oynuyorsun yüksek ayarlarda o ekran kartı ile doğru dürüst oyun oynayamassın hatta o ekran sırf ekrana görüntü gelsin diye tasarlanan bi ekran kartıdır bi şey bekleme tüm ayarları en düşüğe çek öyle oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hidetaka Miyazaki -- 14 Şubat 2015; 22:30:53 >
  • çok iyi ram ve işlemciye göre denemez ki işlemcide abartılacak birşey yok ekran kartını merak ediyorum gerçi casper pişmanlık sebebi ekran kartı driver güncelleme destedeğini kendı çıkarıyor çabuk kesıyor
  • Casper yine içine 4 cigolayt gt 630 koymuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

Casper yine içine 4 cigolayt gt 630 koymuştur

• ekran kartım da bu nedweni ne olablir
  • Ekran kartım bu nedeni ne ola bilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem823

Ekran kartım bu nedeni ne ola bilir

Onla mount ABD blade oynandığına dua et hocam.Ekran kartı çok kötü işlemci de iyi değil fazla ancak en düşük ayarlarda kasmadan oynatmali o oyunu. Ama şunu bilin bilgisayarınız değil çok iyi orta kategorisine daha giremez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim bu türk milleti RAM sevdasından vazgecmedikce casper gibi firmalar daha çok ekmek yer

• Bilgisayarın çok iyi filan degil üzgünüm ama çok kötü.

• Adamlar hala 4 gb ekran kartı reklamıyla müşteri buluyor ya yazıklar olsun.
  • pc iyi falan değil dostum
  • hoca ben i5 işlemci ve gtx 660 ile çoğu oyunu full açamıyorum sen bu sistemle nasıl açacan. sistemin iyi değil ekran kartı kötü.
  • aynen hocam adamlar ekran kartının cigolaytı fazla her oyunu acar diye iyi yoldular milleti..

• ekran kartının cigabaytı önemli değildir.

bilgisayarım casper miş eğer laptopsa ısındığı için olabilir
  • Hazır pc almayın diye basbas bagiriyoz yahu, bi arastiriri insan önce, bilgisayarin kötü maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.