Şimdi Ara

Pc çok kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pek fikrim yok ama denetim masamda çok programvar olması gerekenmi yoksa fazlalıkmı var çözemedim yardımcı olursanız sevinirim

Pc çok kasıyor

Pc çok kasıyor

• Farkindaysaniz, belgelerim, bilgisayarim ve geri donusum kutusu ' nun simgeleri degismis. Sistem dosyalariniza yerlesmis bir virus var. Bir tarama yapin ve guvenli modda combofix atin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşiim kaspersky deneme sürümünü indirdim 5 saatlik bi tarama yaptım . 3 4 tane buldu onun haricinde o dosyalar hala öyle gözüküyor ve pc hala yavaş
  • dediğin gibi şu dosyalarıı düzeltemiyorum ne yapmam lazım tarama yaptım olmadı combofix yaptım gene olmadı
  • güncel !
  • beyler şu dosyaların beyaz görünümünden nasıl kurtulabilirim virüs taramasıda yaptım sonuç alamadım
  • Sistem özelliklerini yazarmısın?
  • 1024mb ram
    nvıdia geforce 9500gt 1024mb
    işlemcim amd athom 64 x2 dualcore bla bla bla işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Humanely

1024mb ram
    nvıdia geforce 9500gt 1024mb
    işlemcim amd athom 64 x2 dualcore bla bla bla işte

win7 32 bit kurmanı öneririm.
  • En sağlıklısı format atmak . Belki virüs girmiştir.
  • 1) combofix uygulasanız
    2) başlangıçta çalışan gereksiz programları (kullanmadıklarınızı kapatın) hijackthis veya strun isimli programlar gibi birçok programlar var
    3) birde antivirüs taraması işini büyük ihtimal halledecektir.
  • samo1903 = eywallah oo aklımda eywallah win7 yüklemek istiyorum ama dvd*im bozuldu yüklemekte sıkıntı çekiyorum

romantica galiba dediklerinizin hepsini yaptım teşekkür ederim yinede

claude = yedekleme olayını yapamadım nasıl oluyor ?
  • Format attığın takdirde sorun %90 çözülecektir. windows 32 bit kurman senin için daha iyi olur.
  • Windows 7 32 bitte format at hocam senin bilgisayarına virüs girmiş c de windows klasörüne bulaşmış olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.